Откриха ли виновник за "фонтана убиец" на пл. "Славейков"?

16 години изминаха от смъртта на мъж, убит от необезопасен ток в София
16 фев 2021 10:35, Ния Христова
25
Откриха ли виновник за "фонтана убиец" на пл. "Славейков"?
Снимка: БГНЕС
"Първо искам да изкажа огромното си съчувствие към близките на загиналото момче, защото аз вече съм преминала през това. Важно е да си гонят целите и да не се доверяват на никой. В цялата тази история вече има политически привкус". Това заяви в ефира на Нова ТВ майката на загиналия на пл. „Славейков” Веселин Петров преди 16 години.
 
Тя допълни, че делото е продължило повече от 9 години и е завършило с оправдателна присъда.
Още по темата
 
"Нямам думи. Истинският виновник беше само свидетел. Водих ежедневна борба за истината", казва Аделина Свещарова.
 
"74-годишен техник без никаква квалификация бе направил самата система на фонтана. Този който е отговарял за него е бил предупреден, че по него тече ток. Всичко се покри с огромна сила от адвокатите и държавата", казва още майката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е фонтан, за да краси и да е свежо покрай него, ама *** го мисли за басейн и цопва веднага. Но в крайна сметка се оказва един голям фритюрник - докат цопнеш и си изпържен.
23
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да, виновникът е искал "да си набере жица", ама тя била с ток
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е,и за онзи случай нямаше виновник. В България, нещата просто се случват. Хората си умират, на никой не му пука. Ще кажеш, че сме милиарди, а ние, шепа народ. И въпреки това се избиваме изключитлено качествено. А съдът винаги е на страната на "жертвата" техник или собственик или шеф на обекта, които те горките просто не са винвни, че са накадърни и проявяват престъпна немърливост струвала нечий живот. Не. Виновна е жерртвата, че им е развалила деня и ги влачат по съдилища. Заради инцидент.
21
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Доктор Пичук, уважаеми сър,Не разбрахте ли, че в България вина има, виновни няма, защото всички са въздържатели?
20
1
 
9
 
! Отговори
Питащ преди 3 години
До Анонимен 19Убитият ли е "мърляч", или "техникът", който е направил инсталацията, тези, които е трябвало да го контролират и тези, които са му възложили работата? Сега същото се повтаря с убийството на 16-годишния при шахтата на бул. "Гешев"? Така е, като цари пълна безотговорност за всичко!
19
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От такъв матриал такива управници излизат!Какво ви е виновен кмета?Огледайте се около себе си!Всички са (сме)станали едни мърлячи,а после кмета виновен,ГЕРБ виновен!На калпав х.. вълната му пречи!
18
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На самия инвеститор в банята така бяха свързали джакузито, че биеше ток. Добре, че случайно техническия пипнал и го ударило. Ако бе влезло детето на собственика не ми се мисли. И тези двамата "техници" като ги изгониха от рабора се смеят! "Ееее, какво толкова е станало". Ама се обиждаме на "лош матреал". Не при ГЕРБ, от соца си върви това безотговорно поведение. От завършването на "социалистическия човек". Ще сменим ГЕРБ и.. Мая Манолова дето едно нещо през живота си не е свършила шъ ни оправи?
17
2
 
10
 
! Отговори
Садно преди 3 години
добре дошли в новаБългария където никои за нищо и никога не носи и няма да носи отговорност! това е реалността! ще мрем дори и по тротоарите като кучетаидват избори, мислтете какво правите или какво не правите!
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде стига с гербаджийте. На това семейство дето им изгоря къдащата герб ли им прави ел.таблото. Караме го през просото. Мърлячи сме и после олеле. Комшията същата работа.Викнал някакъв ел.техник да му свърже таблото в апартамента след ремонт.Та после тичахме целия вход да гасим.Тук ново строителство.Пуснали ти кабел за "маса".Инжинер:ама за какво да свързвам и третия кабел!!! Защо да слагам лустер клеми като моа да увия кабелите един о друг?
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ми той си е в софииска община в кметския столкакви са тия изпълнения- сега да замазваме вината на истинските виновници
14
2
 
10
 
! Отговори
мхм преди 3 години
докато бойко не бъде усмъртен, държавата ни няма да се възстанови и 50 години
13
0
 
6
 
! Отговори
за да е справедливо преди 3 години
До Анонимен 1Трябва да го отнесе и съда!
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Разград лятото един етнос обича да се къпе в трите големи фонтана на ларгото.
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Абе ние една барака неможем да захраним безоопасно,тръгнали сме фонтани да осветяваме ефектно."Недей, недей - те гербаджии затова спряха Белене, щото щяха да затрият полуосрова, ако се бяха опитали да го построят...
10
1
 
12
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Абе ние една барака неможем да захраним безоопасно,тръгнали сме фонтани да осветяваме ефектно.Идете с Дубай да видите светлини и фонтани.Примитивизъм във всичко.Тази дейност изисква професионализъм,а не замозванци електро специалисти.Като слушам и коментарите на разни ,,вещи,, лица ми става ясно,че и те самите не са на ясно със стандартите и изискванията.
9
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Тя допълни, че делото е продължило повече от 9 години и е завършило с оправдателна присъда."Тоест убит има, виновен - няма? Това как го обяснява нашето законодателство? :) Ако продължаваме така, някои хора ще хванат сопите...
8
1
 
24
 
! Отговори
Край преди 3 години
Дисциплина. Опасните работи изискват ДИСЦИПЛИНА.Преди 89г. Работещите по железницата и в пощите бяха буквално с военна дисциплина. С униформи и ясна йерархия. После дойде демокрацията по български и започна разпада.Много от вас знаят как се взимаше книжка за кола преди 89г. - ТРУДНО. Сега виждаме шофьори които не могат да си напишат името.Що па да не станат електричари. Време е да помислим безопасно ли е България да има АЕЦ.
7
2
 
14
 
! Отговори
НЕ СИ СПОМНЯМ преди 3 години
да е имало такава БЕЗОТГОВОРНОСТ при НАРОДНАТА ВЛАСТ. Сега е абсолютна анархия. Като се почне от законите, които са позволили на КЪЦИ ВАПЦАРОВ и други да си купят част от ЮЖНИЯ ПАРК, мине се през корупцията на местно ниво, далаверите на СОФИЯНСКИ и всички след него и всеки чининик, който гледа да сложи нещо в джоба покрай заплатата
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Доктор Сър ПичукВиновен ще е корана вируса,който ще шества още няколко години,за да поеме вината удобно.
5
1
 
18
 
! Отговори
ДАЖЕ МАФИЯТА преди 3 години
се грижи повече за хората в Сицилия. Тук в КОЛОНИИТЕ сме само електорат