Състезатели по ММА нахлуха в Министерството на спорта

На място има полиция и жандармерия
Обновена: 18 юни 2021 12:09 | 18 юни 2021 11:52, Петя Славова
581

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съзтезатели по ММА са нахлули в Министерството на спорта днес. Те са предвождани от Станислав Недков-стъки, а неговите приятели носят плакати в негова защита.

Състезателите носеха надписи: "Долу ръцете от Стъки", "Върни 200 000 на държавата", "Долу ръце от ММА - федерацията".

На място има полиция и жандармерия.

Те вече са извън сградата и напрежението видимо е спаднало.

Стъки е искал среща с министъра на спорта, по повод изненсените данни от говорителя на служебния кабинет Антон Кутев, според когото Стъки е получил над милион финансиране.

"Кутев излъга нагло, всички документи сочат, че ние сме една от най-малко финансираните федерации, а сме донесли над 330 медала за България", заяви Недков.


581
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
473
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ганьо.вски талибани.
472
2
 
9
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 месеца
До Анонимен 462 Ако Стъки беше в Русия , Путин да го е почерпил с новичок или в Сибир.Там демокрацията прелива на талази.
471
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какъв изобщо е смисълът да има такова министерство?
470
16
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Никакво финансиране с наши данъци на мутри и мутренските им спортове! Плуване, Футбол, Баскетбол, лека атлетика, гимнастика - това са спортове. Мутрите да си плащат сами за "спорта"! Пуснете референдум! И да се отнемат крадените пари на Стъки! Запор на всичко и на роднините му!
469
7
 
2
 
! Отговори
Demonaz преди 3 месеца
До SharkРазбира ти много глава кое е спорт. Отивай на федербал или на спортно ходене гейша.
468
21
 
7
 
! Отговори
Demonaz преди 3 месеца
Само така тежки тейкдауни за антон кутев и останалите. Долу ръцете от бойните спортове!
467
8
 
8
 
! Отговори
ROSEN преди 3 месеца
Когато Стъки-побойника протестираше против Бойко, го харесваше много. Сега не. Голям Бояджия си - поне сега си имаш прякор.
466
12
 
21
 
! Отговори
DDD преди 3 месеца
Както написах по-рано, но другарите от "Днес" го изтриха, нормалните хора нямат прякори. Прякори имат само престъпниците!... Ако си взема улично пом.иярче за домашен любимец, непременно ще го кръстя "Стъки"!... А на ГЕРБ-авия побойник искам да кажа само едно - що не се опиташ да нахлуеш при мен, за да ми потърсиш обяснение, миш.ок нещ.астен? Аз може и да нямам прякор, но притежавам законно оръжие и умея да боравя с него! Ще ти покажа на какво казват играчка-плачка! ГЕРБ-ерастка под.лога!
465
4
 
7
 
! Отговори
Математик преди 3 месеца
м..утри + анархия + апатия + корупция + необразованост + прос..тия + схеми + *** + обезлюдяване + безпрерспективност + отчаяние + политически цирк = България
464
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Още едно пиле като прения на градус! Помага на вожда, а Сретен потърква доволно ръчички :D
463
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
При м а ти,сър!
462
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да готвят някаква институция за герберски мутpи и калинки, че сега като го изритаме от властта окончателно що *** като Стъки и вече уволнените ще осиротее! Трябва да сме подготвени - нещо като строителни войски ми звучи добре!
461
2
 
5
 
! Отговори
Държавата преди 3 месеца
на мут..рите....
460
2
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 3 месеца
за хулигански деиствия съгласно процедурата от побоиници нямаме нужда на каквоучат децата и внуците ни наркотиците са ни превзели отвсякъде
459
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Стъки в затвора! За подобни действия в САЩ още ги вадят от камерите един по един и ги изправят пред съда с ефективни присъди щурмоваците на Тръмп в конгреса! Ревяха, че затварят пътища и протестират мирно хората , а сега нахлуват със сила! Разликата е огромна, миналата година лятото народът излезе със стотици хиляди, а сега 20 човека се правят на мутри!
458
6
 
19
 
! Отговори
Halio преди 3 месеца
За съжаление в последните години ММИ-ци и Агиткаджии вилнеят безнаказани в нашата държава.Те са на възраст м/у 15-18 годишни деца, които лесно се манипулират и си мислят,че са недосегаеми.Крайно време е държавата, да си влезе в задълженията и да спре това безчинство.
457
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мутрите се опитват да попречат на изчегъртването, но няма да ги огрее.
456
7
 
33
 
! Отговори
Shark преди 3 месеца
ГЕРБ ежедневно доказват, че са мутри и престъпници. И ММА не е спорт. Това е уличен бой, от който падат добри пари, нищо повече. А тези, които го практикуват са обикновени побойници! Бойко обаче си ги харесва, нали е от такива среди! Затова на 11.07. не изчегъртване, а направо заличаване!
455
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз мисля, че тези са преоблечените милиционери от протестите, само че сега са разсъблечени!
454
19
 
7
 
! Отговори
До Гиб Мелсън преди 3 месеца
Те не се спонсорират особено. Федерацията ММА е получила 180 000 а не 1 милион както заблуждават (после ходи доказвай, че нямаш сестра....) Те са почти на дъното на списъка. Отчитайки, че тренират много деца и то от малки, екипират ги водят ги нагоре надолу, плащат наеми за зали и т.н. това не е чак толкова много. Сравнявайки с парите които получавет други и то без резултат... тези поне печелят разни шампионати и имат публика.