Фандъкова: Няма платен и един лев за безобразното нареждане на жълтите павета

Новият ремонт ще започне след края на работата по ул. Оборище
26 юни 2023 18:13, Нели Христова
46
Фандъкова: Няма платен и един лев за безобразното нареждане на жълтите павета
Снимка: БГНЕС

Кметът на София Йорданка Фандъкова обяви,че след като завърши ремонтът на улица "Оборище", ще започне пренареждането на жълтите павета пред сградата на парламента. По време на ремонта движението в района и ще бъде спряно, информира Фандъкова.

"Там няма платен нито един лев за това безобразно нареждане или разреждане на жълтите павета. Така че очакваме от изпълнителя, след като включихме цялата възможно най-висока експертиза на София, на университета, да може да се намери най-добрия начин. Очаквам да си свършат работата по най-добрия начин, да не се изложат втори път, защото санкциите са неминуеми".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
1
 
! Отговори
Мен преди 9 месеца
Много добре знаеш за какво говоря а също и се вижда от всички какво се случва - твоята любима кметица скуби 100 лева, те не стигат, скуби още 100, пак не стигат, продължава се докато се случи нещо - на десеторна до трийсеторна цена. И всяка генерализация е грешна, включително и тази. Та така за твоите твърдения, че си наблюдавал всички българи как точно си "управлявали заплатите", кой купувал ракия и кой майонеза.
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Така е, Душко, с коментар 44. Ама на теб като ти дадат тия пари от народа и като ти седнат отгоре добре познатите ни българя мафиоти за босове и ти турят ромлетата и българетата за майсторчета и падизпълнителчета, ти ще успееш ли да сториш нещата, които тя успя с такъв материал от шефове и работници. Нали те наблюдавам 47 години българино, заплатата си не знаеш как да управляваш. И 20лв да имаш за цигари, хляб, ракия и майонеза ще ги дадеш.
39
1
 
4
 
! Отговори
Мен преди 9 месеца
До долните, дето се превъзнясат по кметицата - очевидно трябва да ви бъде напомнено, че кмета прави само едно нещо - харчи нашите пари. Всеки може да го направи, нали не си мислите, че тая коза е двигателя на нещата, които са се случили ? Били са парите - нашите пари и тези на децата ни. Кметовете само слагат своя грозен подпис и печат под диктата на техните собственици - в случая със самоковския картоф това е тиквеното семе.
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не се сърдете на Фандъкова, тя е милиони километри над средния български чиляк. Сърдете се на материала, който управляваше жената. Сиреч, на вас се сърдете нескопосаници български, добре наречени навремето от Тато "лош материал". Фандъкова в исторически план ще се нареди до кметовете сторили чудеса за столицата ни в условията на лош човешки и технически материал. Ще излезе кметицата чудо за всичко, което успя.
37
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
От Йорданка Фандъкова по-добър и успешен кмет с реални резултати и безчет промени и развитие на столицата България не бе виждала от десетки години и ще е трудно да може да види в бъдеще някой, който да успее да я стигне поне.
36
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Направете кметица някой мужик от ЛГБТ контингента.
35
1
 
5
 
! Отговори
Един Българин преди 9 месеца
А за предното нареждане пред 2г колко милиона плати и после ги санкционира с 834000лв? Колко под масата че да спечели изборите ту-лупа?
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 34Най-справедливо е в Сливенския затвор да замине доживотен
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Жендари, не искам да съм груб с вас ама скоро ще разберете, че и от Данче-то и по зле може, хехе просто материала става по-зле, не е научен да работи здраво и е по схемите и измамите, честито!
32
4
 
6
 
! Отговори
Ал Фънди преди 9 месеца
а къде се дадоха данъците ни - айде заминавай в канавката, тоя град стана на *** заради теб и герболяшките ти феодали
31
3
 
2
 
! Отговори
Дедо преди 9 месеца
Праскайте един асфалт и да се свършва тая драма..
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пита се кой ги е избрал те да нареждат,пардон-рушат паветата.Навремето танкове минаваха безпроблемно и без щети.
29
1
 
9
 
! Отговори
Готин преди 9 месеца
Ако към днешна дата се поръчат нови павета на мястото на счупените, то единичната бройка би струвала не по малко от 25 лева и то при положение, че се поръчат минимум 200 000 броя. Сега питам каква ще санкцията за счупените павета!?
28
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Фандъкова добута до пенсия, като кмет.
27
3
 
6
 
! Отговори
Издънкова преди 9 месеца
Срок на ремонта до есента, че вече няма да съм кмет, трябва да остане време за харчене в тоя живот!
26
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Браво на Фандъка, най-добрият кмет на София от царско време насам.
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Редно е да се измисли нещо с тези жълти павета. Столична община да купи земята където някога е бил рудника в Австрия и възобнови дейността му. Инак не става, паветата се трошат, пък нито Австро-Унгария, нито фирмата от която царя ги е поръчал тези павета същестуват.
24
0
 
8
 
! Отговори
КойЩеПлатиСчупените преди 9 месеца
и съсипани при безобразното редене уникални жълти павета? Вече не се произвеждат такива, тайната на технологията е загубена.Това, за което се парадира, че било установено относно тази технология е всъщност метод на производство на нещо, което прилича на някогашните жилти павета.Затова автентичните са уникални и безценни.След като тук вече не е останал никой, който да знае как се борави с тях, защо не извикаха специалист от Виена, за да ръководи той ремонта и да ги опази? Щеше да излезе по-евтино
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен Гледали са единствено в ДЖОБА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА!
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Значи кметицата твърди, че индийците, които редиха паветата по този смешен и неграмотен начин, са работили безплатно? Тя вярва ли си? Или иска да ни каже, че някой им е платил отджоба сии сега ще ги накара да дойдат безплатно да си поправят безобразията? Или неизвестният плащач щеим плати за втори път, за даредят паветата по друг начин? А бе, някой за мaлoyмнu ли ни мисли?