Реал отвръща на удара: Съди Стоичков за ?2 млн.

Камата с втора подигравка с футболистите на кралския клуб
18 май 2016 17:30,
39
Реал отвръща на удара: Съди Стоичков за ?2 млн.
Снимка: Instagram

Съдебни неволи връхлетяха Христо Стоичков в навечерието на големия шоу мач с футболните легенди в София по случай 50-годишния му юбилей. Докато бившият №8 на "Барселона" се стяга за грандиозното събитие в петък на "Васил Левски", в Мадрид се готвят да заведат дело срещу него, пише "Всеки ден".

Гаврите на Ицата с омразния му "Реал" преминали всякакви граници и отиват в мадридския съд, съобщава столичният вестник "Марка". Стоичков редовно подиграва върлия враг на каталунците, но с последния колаж прекали, сравнявайки футболистите на "Реал" с прасета.

По всичко личи, че мадридистите повече няма да търпят просташките номера на Стоичков и ще го преследват за уронване престижа на клуба, който е сред най-популярните и успешни в света за всички времена. Според източник на изданието адвокатите на "Реал" подготвят внушителен съдебен иск, чиято сума може да мине 2 млн. евро.

При подобно дело обаче ищецът най-много да измъкне 30-40 хиляди евро, показва практиката досега. В Испания припомнят, че през 2013 г. "Реал" е осъдил каталунската телевизия TV3 за скандално видео, в което футболистите са оприличени на хиени. От "Сантяго Бернабеу" са предявили иск за близо 2 млн. евро. Според съда кадрите не са критика, а клевета, обида и унижение за футболния клуб. Нямат нищо общо с правото на свободното изразяване. Така "Реал" печели делото, но санкцията за телевизията е само 20 000 евро.

Възможно е Христо Стоичков да олекне с повече пари, ако бъде осъден. Искът се очертава да е по-солиден, тъй като последните гаври на Ицата са далеч по-унизителни от тази на каталунската телевизия.

Само в рамките на седмица той първо стъпка фланелка на "Реал", а след това публикува снимка на прасета, закичени с емблемата на мадридския клуб със следния коментар: "Така тренират вторите в класирането".

Наскоро голямата уста на Стоичков пак му беше докарала ядове. В ефира на "Телевиса", където се изявява като коментатор, нашият набеди футболния шеф на Салвадор Хорхе Рахо за крадец. Впоследствие въпросният функционер поиска публично извинение от Стоичков, в противен случай го дава на съд. В крайна сметка Ицата обърна палачинката и отиде на крака при Рахо да му се извинява, като двамата си стиснаха ръцете в телевизионен ефир.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на Бонев бе казал - "ти си господин никой", а после му отиде с букет рози, и му нареди състава...
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-голямата звезда???Стоичков е най-големият ***....човек който отказва да си плаща данъците в България, който каза " на мъдете ми направете паметник", който каза "България не ми е дала нищо, ЦСКА не ми е дала нищо, Пенев не ми е дал нищо - мен ме откри Кройф", което не му пречеше да се кара с въпросния Кройф навремето, нарича Ван Гал ***, Хорхе - крадец, говори какъв бандит е боби Михайлов, изкара се най-добрия приятел на Туньо, но не му помогна, когато имаше нужда от него....
21
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
вижда се че ицо не е стъпал на фланелката,само обувките са над нея! така че няма нищо!!
20
7
 
1
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Как може такава псевдо журналистка да пише така просташки срещу най голямата звезда в Българския спорт-Стоичков?Как може да има такива от България ***-да пишат гнусотии срещу нашата единствена Мегазвезда?!Що за българки са това?!Няма нищо вярно от нейната на (Мария) гнусна статия-преписала е от Испанската преса и е окрасила статията по просташки това ***!!!А истината е че има само закачка към реал мадрид-това са нормални неща!!!Но говедата ги има навсякъде!!!
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименпрасе-----голямо прасе
18
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако не пеше стоичков хората нямаше та знаят за балгария мислеха че е провиция на русия благодарения на този балгарски грашданин но с кравта е 100 процента циганен рано или касно штеси призна е и дрябва дасе гордее с това
17
8
 
5
 
! Отговори
11 преди 7 години
А така - сбирщайна от ревал трябва да се мачка на терена и извън терена. Тука мучат само някви *** и антибългари.
16
5
 
18
 
! Отговори
дедо преди 7 години
До майкаБебатов е класи над Стоичков по всичко .Първо е талантлив худажник ,завършил художествена гимназия ,второ е възпитан и не чака да стане на 50 за да се заеме с благотворителност .Иостински благородник и добър българин. Стоичков ще бъде таккъв най-рано след три поколения :"За да се превърне простакът в благородник са нужни поне три генерации"-Голсуърти(писател)
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пише "Всеки ден". Спрях да чета до тук..Това да цитираш много много жълт вестник не е на добре :)
14
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво постига Стоичков с тия тъпни по Реал , нищо и половина . Явно този човек не знае какво е да си известен и свестен . Простотията му е в кръвта , а той се гордее с това .
13
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОБРЕ ,ЧЕ ДЪЩЕРЯ МУ СЕ СГОДИ ЗА ТУРЧИН ,ТА ДЕЦАТА МОГАТ ДА НАСЛЕДЯТ ПО-ДОБРО ТУРСКО ДНК И ДА НЕ ПРИЛИЧАТ НА ДЯДО СИ ХРИСТО !Първо:Крушата не пада по далече от дървото.Второ:Себеподобните се привличат.Какъвто бащата, такива и дъщерите и си търсят еша. Та не виждам генетично противоречие, да не говорим за облагородяване.
12
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей ама Бай *** си е Бай ***! Обиколи целия свят, известен е, обичан е от хиляди по целия свят, но селяка си остана *** и съсипа напълно името си и имиджа си, който имаше като футболна звезда и дори футболна легенда! Господ му е дал много като футболист, ама е пропуснал да му даде поне налко като човек.
11
2
 
33
 
! Отговори
да преди 7 години
футболният гений има значение единствено на терена извън него не означава нищо.. очевидно озлобен от историята около днешните звезди на Барселона.. нашия *** се опитва да отклони парче внимание с всички възможни средства и към себе си.. неговото време мина отдавна
10
3
 
37
 
! Отговори
майка преди 7 години
Христо , аз съм на възрастта на майка ти- приеми един съвет. Може да си много голям футболист, но никога не се излагай по такъв просташки начин.Поучи се от Митко Бербатов- по-малък е, но много по- разумен.Никога това момче не се изложи като човек и като глава на семейство. Стои като стожер на всякъде.Няма да сгрешиш и ще печелиш много повече привърженици. това е само съвет, ти си решаваш.
9
1
 
9
 
! Отговори
** преди 7 години
Ицо *удалата...
8
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щеше да е интересно ако и от реал имаше един такъв като Ицата да плюе по барселона :))Та да се натпреварват двамата кой по- голяма простотия ще измисли :)
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има вероятност, някой клубен отбор (барселона) да му плаща на zebrata пардом на g-nStoichkov!
6
28
 
6
 
! Отговори
Фен на Атлетико. Мад преди 7 години
Реал да го.. Бате Ицо каквото мисли това говори! Поне не е лице лицемерен!
5
2
 
15
 
! Отговори
БОКО-ТИКВОКО преди 7 години
Ха,ха,хаааа,много ми е интересно,ако го осъдят,*** от къде ще намери пари
4
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той е изключително пр0ст човек и тъкмо затова е изключително добър футболист, защото твърде много-мислещите са пригодени за бавен и дълбок размисъл на разнообразни теми, докато във футбола се иска бърза и комбинативна, хищническа мисъл.