Ротвайлер нахапа дете

Кучето нападнало момченцето и го захапало за дясната ръка
30 апр 2012 11:21,
241
Ротвайлер нахапа дете
Жената изтървала повода, а ротвайлерът захапал детето за дясната ръка. Снимка: архив Булфото

Ротвайлер е ухапало 8-годишно момче в местността "Кирека" на град Каспичан, съобщиха от МВР.

Детето си играело с топка и тръгнало да я гони. В това време кучето, което млада жена разхождала на повод, се спуснало към момченцето.

Още по темата

Жената изтървала повода, а ротвайлерът захапал детето за дясната ръка.

То е откарано за преглед в шуменската болница и след медицинска намеса е изписано, допълва "Дарик".

По инцидента работят служители на РПУ - Нови пазар.

Поредният случай на нападение от куче се разиграва след седмици полемика в обществото за съдбата на бездомните псета у нас.

Проблемът отново на дневен ред, след като глутница разкъса в столичния квартал "Малинова долина" професор Ботьо Тачков, който по-късно почина.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
6
 
30
 
! Отговори
Гад преди 11 години
КОЙ е тоя дето сравнява живота на едно дете/човек с това на едно скапано куче !?Имаш ли голямо/злобно куче, сложи му голям повод, сложи му намордник, ако щеш си вържи ръката за кучето !!! Това куче сега да го гръмнат, а на тая *** да и треснат една ХУБАВА глоба !!!
161
1
 
23
 
! Отговори
Мотан Джонс преди 11 години
Изпуснато от безотговорните си родители 8-годишно кръвожадно хлапе, нахапа зверски по дясната *** невинно кученце-ротвайлерче, което е играло с топката си. Изплашени от нечовешката ярост, с която детето им е нападнало беззащитното куче, родителите на хлапето са се опитали да извъртят нещата, уж че кучето се е хвърлило върху детето. Добре, че случката е станала пред очите на активисти на Асоциацията на защитниците на нахапани от хора кучета, които са успели да предотвратят по-голямо кръвопролитие от страна на разбеснелият се малчуган.
160
4
 
4
 
! Отговори
Андрешко преди 11 години
А викам да те оставят теб срещу глутница гладни ***, да видиш колко са беззащитни. ;-)
159
3
 
2
 
! Отговори
До 181 преди 11 години
И ти си лицемер, сигур яко набиваш мръвки от заклани животни, ама четеш морал на другите. Лицемерче.
158
2
 
7
 
! Отговори
kef преди 11 години
Kolkoto po-beden stava bulgarinat - tolkova poveche ozlobyava. Vse iska da koli , da trovi - a ne vzeme da si reshi rgeneralnite problemi . ANDRESHKOVCI. Kato izbite kuchetata shte vi tryabva nov vrag - moje da sa pensionerite ili invalidite - abe vajnoto e da ne moje da se zashtitava.
157
3
 
13
 
! Отговори
Кресна ми преди 11 години
Ами да, то и за наръгванията с ножове в дискотеките е виновна металургичната индустрия...Като имаш опасно куче, държиш го винаги на каишка, и го държиш здраво! И ако не си го обучил да не напада хора без причина, за теб глоба, за него - куршум. Пък после обвинявай която си община щеш.
156
1
 
5
 
! Отговори
a horata? преди 11 години
Настаниха в дом братчетата, насилвани от британеца63-годишният мъж, а и майката на децата са задържани в ареста30 апр 2012 15:29 ------po vashta logika da iztrovime vsichki 63 godishni ----
155
21
 
10
 
! Отговори
Писна ми преди 11 години
Писна ми от такива ***, които като видят жена с куче и веднага си представят, че жената прави секс с кучето. От същата порода си и отровителите и останалите избиватели на кучета. От този конкретен случай какво би трябвало да се види? Първото е, че общината не е направила както в нормалните държави - да има отделено място за разходка на домашни кучета. Ако ротвайлера се разхождаше в такова място, щеше ли да се случи тази случка? Не, разбира се, но е по-лесно да се избиват комплески вместо да с
154
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не са виновни кучетата а хората. Защо най кучкарската държава Германия няма такива проблеми, защото там живеят хора а не лош материал.
153
3
 
3
 
! Отговори
хе хе хе преди 11 години
една от тези рецепти и за дъртата"руса" и дебела природозащитничка, кучкарка,тя да вземе да си опитоми един бик/пак едро животно/, че да рахатяса
152
6
 
0
 
! Отговори
kamadev8 преди 11 години
samo zoofilite taka bezumno i vseotdaino obi4at ku4etata si 4e ne gi e enj za nahapanite i izjdeni hora.tova objsnjva jrostnata zashtita na psetata.i nepokltimata omraza kam horata.zoofilite zashtitavat svoite liubovnici,nishto 4udno 4e \gi zashtitavat jrostno.
151
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да ви дам ли още полезни рецепти за бързи резултати?
150
5
 
25
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Омръзна ми от вашите кучета бре, не искам кучетата ви да разкъсват децата и възрастните. Агресивните кучета без наморници, които хапят деца(и не само тях) трябва да бъдат умъртвявани! Да се забрани отглеждането на кучета в многофамилни жилищни сгради (етажна собственост). По-високи глоби за собственик разхождащ куче без намордник - 50% от Средната Работна Заплата на собственика, за куче разхождано без каишка 30%от СРЗ на собственика. Ако куче причини смърт, собственикът да бъде съден като съучастник при нападението. Това е решението, другото са празни приказки!
149
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Свински дроб, суров с Б50- от агроаптеките. В дроба се правят прорези и се кисне няколко часа. Това действа светкавично.
148
0
 
4
 
! Отговори
до Светльо преди 11 години
Нещо люто ме съмняваш, мой човек! Намери си жена, че от разказите си май се въодушевяваш нездраво!
147
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Парчета кайма с препарат за чистене на канали на гранули. Действа безотказно, до няколко часа и всичко е ок!
146
7
 
2
 
! Отговори
Светльо преди 11 години
За да не бъда голословен, ще ви разкажа истински случай. Цяло Аксаково го знае. Преди много години семейство излиза някъде и оставя в къщи дъщерята на 16 години. Не и било добре. Добре, но нещо се случва и се връщат обратно преждевременно. В същото време дъщерята прави нещо с кучето. От шумам се стряска и куцето се заклещва. Момичето в уплахата да не я сварят се напъва и изтръгва със сила. От това получава кръвоизлив, но не смее да каже, да не се изложи. Слага си разни тампони, но на сутринта припада и я закарват в болницата мъртва.Така, че има такива случаи много. Някои ползват животните за секс. А това е извратено и подсъдно!
145
4
 
4
 
! Отговори
opasni porodi преди 11 години
в много развити страни, опасните породи кучета са забраненида се отглеждат; при нас всеки ден са пиши за нахапани хора, политиците не реагират,те станаха част от кучкарското шоу;от една страна са безбройните улични ***, а от другата са домашните зверовеи почти няма парк или място в страната, направени само за хора, без каквито и да е опасни животни. Постепенно се превръщаме в джунгла, но това е въпрос на време.
144
8
 
5
 
! Отговори
Светльо преди 11 години
Винаги подозрително съм се чудил, когато видя отношенията на готина мадама с голям пес, изплезил голям език и т.н., както и ***, разхождащи лубимите си ***, обикновено немски овчарки с рунтави опашки. Така, че , ако само част от съмненията са ми верни, не са ли те извратеняци, да не говорим за кандидат подсъдими???
143
2
 
2
 
! Отговори
,,LARI,, преди 11 години
SEGA SHTE SLEDIM,SPAZVALI SE ZAKONA.