Полицията разследва смъртта на... пинчер

Драма в Русе: Съсед ритнал кучето и то починало
11 яну 2016 13:52,
26
Полицията разследва смъртта на... пинчер
Снимка: Reuters

Русенската полиция разследва инцидент с починало домашно куче, съобщиха от областната дирекция на МВР в крайдунавския град.

Сигналът за инцидента бил подаден на тел. 112 вчера от 71-годишната собственичка на кучето. Тя обяснила, че час по-рано съседът й ритнал домашното й куче - мини пинчер. От удара животното починало, пише БТА.

Извършен е оглед с участието на ветеринарен лекар от Общинския приют за безстопанствени животни. Трупът на кучето е предаден за аутопсия.

По случая е заведено досъдебно производство за престъпление по чл. 325 б, ал. 1 от Наказателния кодекс, който предвижда до три години затвор и глоба от 1000 до 5000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защитавал се е от пинчер ли? За каква самозащита може да става въпрос?
19
4
 
2
 
! Отговори
Leyla преди 8 години
Ами ако е самозащита на съседа,тогава какво правим.
18
0
 
4
 
! Отговори
тнж преди 8 години
Ами, щом убийството на гръбначно животно е обявено за престъпление в Наказателния кодекс и има сигнал за такова, ще разкрива, какво да прави?
17
4
 
9
 
! Отговори
До 22 преди 8 години
Според вас, тази "новина" е много по-важна от убийството на човек! Направиха зоополиция , а оставиха хиляди хора по селата на произвола и действията на ромите !Това ли е нормално ?
16
4
 
7
 
! Отговори
Четири лапи преди 8 години
Нещо,което в нормалните страни е обикновенно-тук се смята за новина.Навсякъде полицията разследва убийство на кучета и котки и присъдата е три години затвор.Само в САЩ може да стигне до 20 години.В затвора тези убийци се смятат за най-търсени сексуално.Тука *** сигурно ще го пуснат.
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изявление на премиер министъра на Република България - Бойко Борисов !- Аз го хванах ..... ама съда го пусна !?
14
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спешна телеграма на Външно министерство до държавата Израел !Поради възникнал инцидент, между гражданин и куче мини пинчер и нтевъзможност да се справим, моля изпратете два отряда на вашите служби - МОСАД за разследване на случая !
13
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изявление на минстъра на отбраната на Р.България !Поради създалата се екстремна ситуация в района гр. Русе, и след вероломно нападение на мини пинчер над редови гражданин, щаба на Българската армия взе решение !1. Изпраща 1ва и 3та Стрямска бригада да заеме позиции в района на Русе !2. Военни хеликоптери да облитат района на инцидента и да докладват за ситуацията там !3. Ескадрила от 6 изтребителя Миг-29 да бъде приведена в пълна бойна готовност !
12
4
 
8
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Най-после нещо весело в този сайт.Ботьо Ботев поискал ли е помощ от ФБР и ЦРУ ?
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До DOGНе знам откъде са ти наблюденията - може би около последната спирка на Метрото в Обеля. Пред Народния само кучкарите са събират след любимците си- нито майките с деца, нито пияните тийчета си събират ла**ната от градинките пред/около Народния.
10
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес пинчер, утре - дете!Това го пиша за олиго-френите, дето се радват на смъртта на малката животинка.И то е Божа душичка, и то душа носи бре, кре-тени такива!
9
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това май ще да е първото разкрито убийство на МВР за тази година, честито! Шегата настрана - пинчерите са злобни кученца и сигурно това пострадалото доста се е "карало" на всички и е дразнело блока, но убийците на всякакви животни са просто садисти и трябва да си понесат наказанието. Агресията му е аналогична с тази на бежанците в Кьолн - нападаш безсилния, за да се чувстваш велик.
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
- Ало , шефе , случая е много заплетен ! Пращай Ботьо Ботев ! Ние се оттегляме !
7
14
 
12
 
! Отговори
DOG преди 8 години
В София освен бездомните глутници е пълно с кучкари. Не съм видял никой стопанин на куче да събира фекалиите им. Не знаят какво е кучешка тения. Трагедията в родния ми град е пълна. За един пинчър става огромен проблем. Колко пъти са ме хапали. Най-добре е да се ходи с едно винтонарезно желязо и да ги трепеш, иначе доста народ ще изпохапят и разкъсаха до смърт не малко хора.
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха, хаааааа, Баскервилския мини пинчер се появи и в Русе !!! Страх тресе града !!!
5
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пристигна ли разследващата група ? Отпечатъци взеха ли ? Има ли заподозрян ? Пинчера с намо рдник ли е бил ? Номера на обувките на заподозряния отговарят ли на нанесения шут ? Колко време се е разигравала схватката ? Свидетели ? Припаднали след екшъна ? Повикан ли е медицински екип за пострадалия пинчер ? Изпратиха ли хеликоптер ? Раьона отцепен ли е ? Следят ли се други заподозрени ? А други агресивни пинчери ? Докладвайте !!!
4
3
 
19
 
! Отговори
пожелание преди 8 години
Сега виновният да го осъдят до живот , а престъпниците да продължават да коват закони в парламента !!
3
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малййииии, този заплетен случай на убийство е само от компетенцията на Ботьо Ботев !!! Друг там да не пипа ! Само той е спеца по убийствата ! Бас ловя че до 4-5 г. ще открие убиеца на пинчера !!! Но съдаааааа, ех съдааааа, той ще го пусне ........
2
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ужас!!!! Каква драма!!!
1
10
 
23
 
! Отговори
77777 преди 8 години
Ами те тези минипинчери са най-страшните и злобни кучета, които без да се колебаят нападат хората и ги изяждат още живи. Този не е трябвало да го рита, защото е опасно, а е трябвало с гранатомет да му види сметката или още по-добре да го прегази с танк. На собственичката на минипинчерът трябва да се тресне огромна глоба, че отглежда такъв опасен дзвер в къщи.