Съдят по бързата процедура мъжа, изстрелял 22 патрона

Това не е първото подобно провинение на пловдивчанина
Обновена: 24 яну 2017 12:00 | 24 яну 2017 11:55,
10
Съдят по бързата процедура мъжа, изстрелял 22 патрона
Снимка: архив Булфото

Пловдивчанинът, който изстеля 22 патрона от прозореца си към 19:00 часа снощи, ще бъде съден по бързата процедура, съобщиха от МВР.

Още по темата

Изпратен незабавно екип на адреса - пл. "Съборище" в Пловдив, е установил, че младият мъж е във видимо нетрезво състояние и е изпразнил пълнителя на газовия си пистолет от прозореца на жилището, в което живее.

Както Dnes.bg по-рано писа, сигнал в полицията е подаден от съседите. Те споделят, че преди година мъжът е бил задържан за същото престъпление, но по-късно е бил освободен.

Органите на реда установили, че оръжието е законно, но веднага е иззето. Извършителят е отведен за 24 часа в районното управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Башка Луд преди 7 години
Ама не ви ли стана ясно, кой е подал сигнала? Висша чиновничка от приходната агенция, ако не се лъжа. Момата решила, че и правят атентат, стреснала се! От кого ли се бои горката, та и е потреперало под лъжичката?
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фойерверки и пиратки чалг музика до дупка са законни газово сигнален пистолет престъпление. Това може да се случи само в нашата мила родина управлявана от бивши комунисти. Истината е кой вдига шум ромел или бугарин.
7
2
 
6
 
! Отговори
Компетентен преди 7 години
В конкретният случай не само че няма престъпление, а няма дори и нарушение (освен ако не е заплашвал някого разбира се).
6
7
 
10
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 7 години
От една страна и аз недоумявам защо ще бъде съден след изстрели около 19 ч. От друга страна изобщо не се учудвам, защото това се случва в държавата на абсурдите. Относно шума от пистолета това е в 19 ч. и то еднократно. Какво да кажем ние, които търпим много по-силен шум ежедневно и то по 5 пъти в денонощието от воя, който издават джамиите. По тази логика всички имами трябваше отдавна да са осъдени. Поредния голям абсурд в родината ни Абсурдистан.
5
0
 
7
 
! Отговори
Гръмчо преди 7 години
Ама язе съм си куПил веке газов пищов и на Нова година към 200 патрона съм изстрелял а и 20-тиня сигнални ракети и т.н.Не, майтапа на страна, без да се заяждам но действително съм любопитен какво казва закона за това.За вдигането на шум съм го проучил основно закона, щото ако кихнеш по-силно след 22ч. и нервните съседи викат полиция, но за пиратки и халосни патрони - не знам как е.Не знам даже, ако отида в полето или балкана и изтрелям 10 пълнителя и една кутия пиратки, грози ли ме затвор?
4
6
 
9
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
Газовите, може би по точно сигналните пистолети, се продават свободно в България. Има подробност да се регистрират. Както е в случая. До тук с какво е нарушил закона "нарушителя"? И щом го притежава законно, защо да не гръмне, ако няма никаква опасност за околните? Да не би да го е купил за красота. Кого е застрашил? Вдигане на шум, право или не, е забранено в определени часове на деня. Май на съдебната система е по удобно да се занимава с кокошкарски истории. Имаше стрелба с гранатомети, ама
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, много "специалисти" по законодателство и тук! Като сте толкова ербап, що не си купите по един газов и не постреляте - нали няма за какво да ви осъдят!
2
4
 
14
 
! Отговори
Гръмчо преди 7 години
И за какво ще го съдят?Изключително ми е любопитно!Защото неговото е абсолютно равносилно на хвърлянето на 22 пиратки!В 19:00ч. не е забранено вдигането на шум,не е систематично, при това даже му е регистрирано "оръжието", действително съм любопитен!Ако срежа с флекса някоя тръба,шумът ще е равностоен, а "съседски" флексове работят по всяко време на деня за щяло и не щяло.Също деца редовно хвърлят пиратки,А за Нова година изобщо да не говорим!Деиствително съм любопитен кой закон е нарушил.
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия са луди, в новогодишната нощ, пияни и надрусани изстрелват хиляди пълнители от прозорци и балкони и няма един арестуван... И това се повтаря всяка година от едни и същи хора - рецидив...