Стойността на думите: 6000 лева за обиди към родата

Съдът глоби пенсионер от Чепеларе, обидил близките си
7 фев 2017 17:45,
10
Стойността на думите: 6000 лева за обиди към родата
Снимка: Flickr.com

Съдът глоби пенсионер от Чепеларе за това, че на публично място е засегнал по-малкия си брат и съпругата му. 67-годишният мъж ще плати две глоби, като всяка от тях е в размер на 3000 лева, съобщи "Дарик".

Споровете между двете семейства, които споделят един дом, продължават с години, като в основата на проблемите им стоят имотни имотни въпроси.

При скандал в началото на август миналата година била извикана и полиция. Именно тогава по-възрастният мъж нарекъл брат си "простак", а съпругата му - "лъжкиня". Това провокирало засегнатите да повдигнат обвинение срещу своя роднина.

Освен солидните глоби, мъжът, нанесъл обидите, ще трябва да плати и обезщетение на двамата в размер на 200 лева, за всяко от лицата, както и над 1000 лева за разноските по двете дела.

Присъдите не са окончателни и подлежат на обжалване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Малей!Моите роднини могат да ме осъдят на сума, която 3 поколения да плащат....
3
0
 
14
 
! Отговори
probi преди 7 години
А кога съдът ще глоби всички онези политици, които ограбиха българския народ, предадоха го, докараха прекрасната държава България до просешка тояга, а хората. -да се молят за финансови средства, за да лекуват децата си: същите тези мизрници, които, с действията си и с бездействието си, принудиха огромен брой талантливи и кадърни хора да емигрират.Защо никой от тях не е в затвора, не е конфискувано имущество ?Къде е съдът а тях?
2
0
 
7
 
! Отговори
crazy преди 7 години
За каква колегия говориш...Съдия павлов от Самоков продава дело запо 1000 лв.И то за попечителство над дете...Още при наемането на адвокат,същият ме пита "при наш съдия ли да е делото щото зависи от това цената"..
1
1
 
20
 
! Отговори
кк преди 7 години
Кой е адвокатът на тъжителите? Трябва ми.