Дрогирани младежи ограбиха таксиджия край Казанлък

Момчетата му взели мобилния телефон и парите, с които разполагал
Обновена: 25 яну 2018 17:30 | 25 яну 2018 16:37,
11
Дрогирани младежи ограбиха таксиджия край Казанлък
Снимка: архив, Булфото

Дрогирани младежи нападнаха и ограбиха таксиметров шофьор край Казанлък, съобщиха от полицията, предаде "Дарик". Инцидентът се разиграл около полунощ.
 
Четиримата нападатели, които са на възраст между 15 и 17 години, наели таксито от село Горно Черковище в посока Стара Загора. В района на село Змеево те заплашили шофьора с нож и го ударили. Той загубил управление на автомобила и се блъснал в посока на движението.

Момчетата му взели мобилния телефон, парите, с които разполагал - 180 лева, и избягали.

Преминаващ шофьор подал сигнал към диспечер на таксиметровата фирма, собственик на таксито, за катастрофирала кола. На място веднага пристигнали колеги на шофьора и полиция.
 
Междувременно младежите повикали второ такси, което да ги откара до Стара Загора. Те обаче са били задържани. Предстои да им бъдат повдигнати обвинения.

Тест, направен на задържаните, е установил употреба на наркотични вещества. Едно от момчетата в момента е в период на пробация заради употреба на наркотици.
 
Пострадалият водач е от казанлъшкото село Кънчево. Не е настанен в болница, но има наранявания и е много изплашен.
 
Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
асдд преди 6 години
До АнонименФилмар,като си голям мъж,убий ги ти ве.
8
0
 
11
 
! Отговори
Гурбетчия преди 6 години
До gfjk казвате,че сега обстановката предразполага към такива"простотии". Вие на това простотии ли му казвате? Това си е чисто престъпление.Докато има безнаказаност,това няма да спре.
7
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не ги пускайте на свобода от това племе нищо добро
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щяха да умрът и четиримката от ножа си който са извадили. Щяха да се водят самоубили се. По всяка вероятност таксиметържията не е бил подготвен за такива случаи. А е задължително да минават в курсове за самоотбрана и който не идържи курса да няма право да управлява таксиметров автомобил. Тези случаи ще стават все по чести и много водачи на таксита ще стават жертва. Нямаме държава нямаме управници а законите доколкото ги има са врата в полето. С една дума макята си трака у върбалака!
5
2
 
36
 
! Отговори
Само за протокола преди 6 години
Забелязвате ли тенденцията? Все "младежи" на 14 - 17 години! Все нападения с ножове, брадви. Нивото котило, пръкнало се преди 15 години, когато с редица "конвенции" и никнещи като гъби НПО-та,н аучиха едни тунеядци, че да раждаш чаавета на конвейр е доходоносен бизнес. Ето ви резултата! И си представете 15 години след като приемем Истанбулската конвенция, че товасега ще ни се струва просто детска игра в сравнение стова, което ни очаква!
4
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберюгенд сър!
3
3
 
16
 
! Отговори
gfjk преди 6 години
Не че през соца не е имало инциденти с младежи,но сега и обстановката предразполага младото покоелние към простотии.....................
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и пак непълнолетни стават престъпници, а по една случайност в случая не са станали и убийци. Довечера сигурно ще чуем в новините родителите им да казват, че те са много добри момчета, много кротки и че това,в което ги обвиняват не е вярно... Изобщо семейството и обществото ни се е тотално разпаднало, а като няма и страх от закона ето това се получава
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таксиджиите са много уязвими на такива "удари".