Футболисти, публика и съдия на терена... Зверско меле в Самораново

Бившият съдия Георги Караколев е с наранявания в болница
27 ное 2018 10:45,
43

Масов бой между футболисти, публика и съдия по време на мач от регионалната група между "Сокол" (Самораново) и "Марек 1919" (Дупница). Един от играчите на "Сокол" излиза от терена и напада бившия съдия от А група Георги Караколев, който в момента е част от ръководството на "Марек 1919".

"При 2:1 за нас около 70-ата минута след груб фаул срещу моя съотборник Марио Златанов, извършен от защитник на Самораново, нормална реакция от нашия щаб да поискаме червен картон. Без провокация вратарят на Самораново нападна брат ми с юмруци. Нахлуха поне 30 човека от публиката на Самораново, започнаха да го налагат зверски, той се опита да избяга, но го настигнаха. Свалиха го на земята и го пребиха", разказа Васил Караколев - брат на Георги Караколев.

Пред репортер на Bulgaria ON AIR той изрази съмнения, че от Самораново са били финансово стимулирани да спрат "Марек 1919". Гостите са очаквали груба игра, но не и да бъдат бити.

Задържани са двама от нападателите на Георги Караколев, а от "Марек 1919" ще подадат жалби и ще си търсят правата си по законов път.

"Той е с два много големи хематома в главата, сериозни наранявания по тялото. В момента е обездвижен и на системи. Един-два пъти е губил съзнание. От 3 години и половина не е активен съдия в професионалния футбол. Никога не е имал проблем с нито един от отборите. Даже клубовете го търсиха, защото му имаха доверие", сподели бащата на пострадалия - Роман Караколев.

Той се е намесил, вклинявайки се в озверялата група, която бие сина му. А при мелето е пострадало и момиче, което снима мачовете на "Марек 1919". Телефонът ѝ е отнет и счупен.

"Агресията идваше от другия отбор, от наша страна нямаше такова нещо", каза футболистът на "Марек 1919" Марио Златанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз го познавам този човек напълно заслужено е било всичко пцува обижда сам търси конфликта преди две седмици в Бобов дол той сам каза на един човек от публиката ела да се бием пред полицията има много свидетели на тези думи на Г.Караколев 1000% съм сигурен че той е провокирал
32
1
 
5
 
! Отговори
realist преди 5 години
В селските групи няма много напрежение по принцип. Напрежение се получава, когато някой местен политик се помисли за голямата работа и започне да хваща и съдиите, за да печели мачове на всяка цена с цел да си прави реклама. Нищо чудно някой пишман "политик" да стои зад някой от двата отбора.
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До края на сезона да пътуват до стадион на поне 100км оттам. На тъпаните трябва яко да им бръкнеш в джоба. Това е единственият що-годе нормален начин. Иначе отмъщението ще е подобно и пак наново. Или закриваш. Пък те да си играйкат вътрешноселски по полянките.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен (30)Нещо си се объркал. Безобразното ритане и блъскане е начин на "игра" на отбора от Подуяне. За съжаление така учат и малките. Играл съм срещу футболистчета от различни клубове, но толкова груби като уевскарчетата няма никъде. Дори английските рендета ряпа да ядат.
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То ако няма сбиване не се счита за мач според бг стандартите.
28
0
 
4
 
! Отговори
Константин преди 5 години
До шматкаТочно футболните хора (тези свързани с футбола, привърженици и хората работещи в този сектор) винаги са били глупави и яко ракия баце. И ето го резултата. Да се бият и да намаляват, по-добре ще е.
27
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еми учат се от батковците си от ЦСКА бе! На тях им дай да се ритат и блъскат като кочове, щото иначе няма как да победят.На оня дребния *** от Микре все съдиите, Лудогорец и международното положение са му виновни :)
26
1
 
7
 
! Отговори
Хр.Соичков преди 5 години
кат мишки,ще ги ритам с левачката,тия от БФС-ЕТО
25
9
 
4
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Браво! Бий съдията по главата, бий, бий, бий!!! Смърт на мерзавците с черни гащета във футбола.
24
0
 
8
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До КонстантинЕдно време бяха образовани но пак така се забавляваха.Не е до образованието
23
1
 
24
 
! Отговори
шматка преди 5 години
По селата на футбола се гледа като на гладиаторски битки
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
талибани без калашници
21
2
 
16
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
балкански манталитеттук говори първичното и животинското а разума е извън контрол
20
0
 
12
 
! Отговори
???? преди 5 години
Ами то без това днешните стадиони са аналог на римските колизеуми. Та местните са възродили традициите. В България на футболен мач, в "А" сектор, в столицата (при "възпитаните" зрители) можеш да се "образоваш" с всякакви епитети, псувни...
19
0
 
14
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Пияни *** с ниско или никакво образование и възпитание и ето го резултатът. Простотията властва в тази територия България. И няма да има нито един, който да понесе адекватна отговорност, със сигурност.
18
0
 
7
 
! Отговори
rado преди 5 години
80 % какви бяха?
17
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Питакте тиквата...в България сме образцови европейци.
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** народ!
15
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно излишна агресия. Преди 30 години бях войник в едно ямболско село - същата агресия към хора, които никога не си виждал, които никога няма да видиш. И досега се чудя на причинита за омраза на местните селяни към войничетата, а доколкото се сещам имаше и побои над сержанти и офицери.Всеки удар трябва да бъде наказван от закона, а човешкото здраве и жовот трябва да се ценят.
14
3
 
26
 
! Отговори
от Вировско преди 5 години
Дива селска история. Лош материал много.