Премахват ресторант на езерото Клептуза

Според община Велинград строежът е незаконен
2 юли 2020 11:42,
11
Премахват ресторант на езерото Клептуза
Снимка: БГНЕС

Кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев издаде заповед за премахване на ресторант Езерото”, съобщиха от Общината.

Още по темата


На основание решение на Върховен административен съд, постановено по описа на ВАС, след извършена проверка, оглед на място и съставяне на констативен протокол от длъжностните лица на Общинска администрация, кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев издаде заповед за премахване на незаконен строеж – ресторант „Езерото” на Клептуза.

Според Закона за местната власт и местната администрация /ЗМСМА/, кметът на всяка една община упражнява своите правомощия, чрез издаване на заповеди за изпълнение на всяко едно решение, включително и на ВАС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без скрита корупция по етажите на администраторите администриращи дейностите им/си възложени туй не може/не би могло да бъде да се издават излишни решения според приети нормативни актове обявени по закон за административното устройство с указаните администрации по вид на дейности с позиции по отговорност,вид разрешителни действия с възникнали обстоятелства,ситуации,случаи промени,взимане решения в строго установен ред определен за съгласуваност при възникналите събития с независимост за давност.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпрос за един милион:- Има ли нещо построено незаконно и собственика да не е бивш член на БКП или ДС или БСП. Това значи човек на около 35 години да има хотели или ресторанти в градинки, планини, рилски езера, на плажовете. Кажете и ще спечелите един милион, но този 35 годишен да не е син или внук на БКП-БСП-ДС престъпниците.
8
0
 
2
 
! Отговори
anon преди 3 години
1. Удря те Корона-кризата2. Няма оборот3. Няма пари за рушвет4. Губиш. Нищо че си плащал рушветите до сега.5. След една година узаконяваме нов ресторант на същото място6. Кмета се хвали че е разкрил 10 работни места в новия ресторант.
7
1
 
2
 
! Отговори
костадин преди 3 години
и водата за пиенье от ряката
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
отпред така бива ... а в задния двор обори
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълни лeвaци. Вместо да го узаконят като подпорна стена с цел укрепване на свлачище, те го премахват.
4
2
 
1
 
! Отговори
костадинка преди 3 години
Кметовете по морето да вземат пример от кмета на гр.Велинград и да премахнат всичко което е незаконно и да спрат тези саги по морето с тези строежи.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мафията ще прави небостъргач?
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ама това онзи ресторант ли е от преди 30 години където се сервираше най-вкусната пъстърва на скара с най-вкусните пържени картофки...
1
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми да го махат.Кой ходи на ресторант и то в Мутроландия.