Ремонт затваря за по 4 часа "Дунав мост" при Русе до 29 април

Шофьорите да се движат с повишено внимание
26 апр 2021 07:50, Анисия Иванова
10
Ремонт затваря за по 4 часа "Дунав мост" при Русе до 29 април
Снимка: БГНЕС

Заради неотложен ремонт на "Дунав мост" при Русе, движението на превозни средства по съоръжението ще бъде спирано за по четири часа - от 20.00 часа до полунощ, от днес до 29 април, четвъртък, включително. Това съобщиха от Областното пътно управление в крайдунавския град.

Въвеждането на временната организация на движение се налага заради ремонт на компрометирани бетонни пътни плочи в километров участък от моста. При дейностите ще се използва специален материал, който изисква при втвърдяването му да няма вибрации по конструкцията на съоръжението. Това налага и ограничаването на движението за четири часа.

Ремонтни дейности ще се извършват и през деня, като трафикът в участъка ще се осъществява в една лента и ще се регулира от пътни знаци и сигналисти. Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно пътната сигнализация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
Ами незнам кой? Например камиони или те не са участници в движението или кучета ги яли според приятелчето във втория коментар.... Или можеби моста е само за леки коли и бусове....
3
0
 
1
 
! Отговори
Бени преди 2 години
Този мост преди няколко години не бяха ли му правили ремонт.
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То па кой пътува до Румъния с тоя коронавирус и тия PCR тестове?Колко баровци могат да прежалят 60 евро само да минат границата?!
1
0
 
4
 
! Отговори
Все още българина преди 2 години
Още преди 5 г румънската част на моста визуално дори няма нишо общо с нашета, все едно влизаш от ЕС в Африка ей такава е разликата до днес!