На лагер в Шкорпиловци: Мръсотия, вкисната храна или клевети?

Напрежение и агресия по време на детски лагер
10 юли 2024 08:38, Александър Попов
49
На лагер в Шкорпиловци: Мръсотия, вкисната храна или клевети?
Кадър: Нова тв

Родители сигнализираха за лоши условия по време на детски лагер, както и за грубо отношение на персонала на хотяла, в който са настанени.

От хотела твърдят, че агресивното поведение идва от танцовата школа, която организира лагера.

"На 8 юли пристигнахме в базата в Шкорпиловци – това, което видяхме нямаше нищо общо със снимките и описанието на базата от офертата”, каза пред Нова тв Десислава Вълкова, ръководител на танцова школа в София.

По думите й в хотела имало лоша хигиена, липса на отношение и недостатъчна храна. Разговаряли с управителката и тя ги е уверила, че ще предприеме мерки.

Но в крайна сметка се стигнало и до намеса на полицията.

Една сутрин дете е оставило купичка с мляко там, където се отсервира храната. Според ръководителката то е било вкиснато, а напрежението ескалирало, след като на детето е била направена забележка по груб и неуместен начин. Стигнало се е и до заплахи.

„Гостите са се нахвърлили да обиждат нашите служители, след като едно от децата е изхвърлило пълна купичка с храна и е получило забележка от готвача”, каза управителят на фирмата, която стопанисва хотела, Емил Бакърджиев. Според него не е имало физическа саморазправа. „Колегите ни от ромски произход искат да заведат дело за обида”. Той нарече мръсните чаршафи и лошите условия в хотела „клевети”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.