Коронавирусът отне живота на още четирима, 189 нови болни

Излекуваните за последните 24 часа са 119
Обновена: 19 сеп 2020 10:30 | 19 сеп 2020 06:58, Камелия Цветанова
97
Коронавирусът отне живота на още четирима, 189 нови болни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Новите доказани случаи на заразени с коронавирус за последните 24 часа са 189 при направени общо 6042 PCR теста. Това показват данните в Националната информационна система.

Още по темата

Така общият брой на потвърдените случаи става 18 733, от които 4470 активни.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 29; Бургас - 6; Варна - 14; Велико Търново - 2, Враца - 5; Габрово - 1; Добрич - 3; Кърджали - 1; Кюстендил - 3; Ловеч - 1; Монтана - 3, Пазарджик - 7; Перник - 1; Плевен - 4; Пловдив - 20; Разград - 1, Русе - 1; Сливен - 4; Смолян - 1; София област - 5; София (град) - 40; Стара Загора - 16; Търговище - 7; Хасково - 5; Шумен - 6; Ямбол - 3.

119 са излекуваните през последното денонощие, а общият им брой е 13 510.

Хоспитализираните лица са 728, от които 34 се намират в интензивното отделение.

Починалите лица с доказана коронавирусна инфекция са общо 753. 4 от случаите са от последните 24 часа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
7
 
! Отговори
Петра преди 3 години
Притеснена, увредена, мозъчно обременена като хищна хиена тя прилапа хонорара за ковидкоментара.Обещаха и чужбина, но и се размина. Само ковидкоментари в тез панелки стари.Теези жениии, жадни за париии.....но пък туй нейното живот ли е кажи.
47
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Израел вече въведоха повторна карантина, в Англия са на ръба с 6 000 заразени дневно, във Франция също е тревожно с 11 000 заразени за последното денонощие. Жалък ли е животецът на другите? Тук едно говведце така се изразява, явно за него е ценнен само собственият му з...к
46
4
 
8
 
! Отговори
Уравнение за кашлящи преди 3 години
Уравнение за кашлящи хлапета:Притеснена = мозъчно скоопена + преоценена + духовно занижена.
45
3
 
8
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До ПритесненаСпокойно. Смъртността при децата в световен мащаб е брутално малка. Децата не са застрашени от короната.
44
15
 
5
 
! Отговори
Притеснена преди 3 години
Виждам нови области върху картата на кошмарното заболяване. Области които седмици наред отсъстваха. Причината е ястна- първия учебен ден. Трябва незабавно да се премине към дистанционно обучение и затваряне с КПП, защото ще стане страшно. Не вярвам ***, които виждат навсякъде конспирации, да желаят болниците да се напълнят с кашлящи и умиращи хлапета.
43
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди поне съобщаваха от къде са се взели новите случаи- пристигнал от Англия, срещнал се със роднините. Сега- пълно затъмнение. Покрай Нова Година ще имаме бум, като се приберат гастарбайтерите от Испания и Нидерландия
42
6
 
7
 
! Отговори
УМЕН преди 3 години
Ако беше толкова загрижен за обществото бай Грантьо щеше да излезе на улицата да раздава безплатно маски и да разяснява на хората какво мисли за пандемията. В любимите му държави които постоянно ви дава за пример добрите самаряни и истински вярващите в ковидглупостта постъпват така. Щото може да вярваш и в глупост, но поне да си искрен и да го правиш от собствено убеждение. Но бай Грантьо не е такъв, той е платена мажоретка и сороссоклакьорка. Той само дразни и лае за 30 шекела грант.
41
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
44, бягай във Франция да си спасяваш жалкия животец.
40
8
 
9
 
! Отговори
УМЕН преди 3 години
Бай Грантьо обвинява в безхаберие по-умните от него. Бай Грантьо го е яд че му плащат малко за да си стои зачулен и маскиран вкъщи и да дращи глупости, докато другите си живеят живота.Той е озлобен, страхлив и природно завистлив ***.
39
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който не носи маска - една седмица обществено-полезен труд в тухларната. Във франция за неносене на маска - първи път - глоба 125 евро, втори път - 1500 евро, трети път - 1 месец затвор. И всички носят маски
38
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Манипулация на болни мозъци. Хипохондриците пак се развихриха. Маските не пазят. То и няма от какво. Половин година ходим като престъпници маскирани, а резултатите едни и същи. Винаги ще има умрели от нещо си. Част от живота е.
37
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЦИОНИСТКИ ЛЪЖИ!
36
1
 
13
 
! Отговори
кУрти преди 3 години
До Анонимен 38Вече вика..... ти на коя планета живееш, това вече е от Юни месец, маски масово не се носят, кръчми работят и все сме около тоя процент тествани/носители. Друг интересен факт, който явно не е известен в Израел сега налагат пак тотален локдаун, имат по над 4000 случая на ден, задължителна карантина при пристигане от други държави, но от три държави няма карантина, едната е България, интересно а? Оставям ти за домашно да видиш, кои са другите две.
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 31Е, и? Кво не разбра?
34
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За жалост, много хора вече не проявяват отговорност спрямо препоръките и някакви съображения за сигурност, поне към другите. Никой не ни кара да седим затворени у дома. Вече рядко са тези, които носят маска в търговските центрове, транспорт, помещения на закрито и т.н.... а за персонала по заведенията даже не ми се и обсъжда.Което доказва безхаберие.
33
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вицепрезидентът на Тайван е епидемиолог. Ама истински. Още в началото разработиха стратегия за строго проследяване на заразените и контактите им, тестване и задължително носене на маски, 124 точки стратегия. Още през януари Тайван осигурява 6,5 млн маски за рисковите групи работещи и население.
32
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За съжаление истината за колапсиралта ни и без Ковид 19 здравна система вече излезе наяве. С най- малко заразени в Европа сме, но с най-висока смъртност.
31
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Супер, пандемията направо си угасва - само 34 в реанимация, а бяха към 50 по едно време.
30
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ко ще прайте на нови избори? :)) Кой ще се яви? А да новата партия на Бабикян и тримата глyпаци. Те 2 месеца вече си правят ПР а вие шушумиги им ходите по акъла.
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента се установяват каралите на крак и техните епидемиологични връзки, и то по скоро заради филтъра в у-ще.Лятото пак си го караха накрак, но тогава огнище се установяваше едва когато се появи тежък по веригата.