За Тръмп криза няма, спечелил не по-малко от $446 милиона за година

В предизборната си кампания твърдеше, че състоянието му е над $10 милиарда
32
За Тръмп криза няма, спечелил не по-малко от $446 милиона за година
Снимка: БГНЕС

През 2019 г. Доналд Тръмп е спечелил 21,4 млн. долара от своя курорт Мар-а-Лаго в щата Флорида. Това показва 78-страничния документ за доходите на американския президент, публикувани от Управлението по въпросите на етиката към правителството. В декларацията за 2018 г. доходът от комплекса е бил почти 22,7 млн. долара, предаде БГНЕС.

Още по темата

Печалбата от хотела във Вашингтон е паднала с 300 000 долара спрямо 2018 г. и представлява 40,5 милиона долара. От друга страна, през 2019 г. курортът Trump National Doral Miami е донесъл на президента 77,2 млн. долара, което е с 1,3 млн. повече от предходната година.

Нараснали са и доходите от голф клуба в Бедминстър, щата Ню Джърси - от 15,7 млн. долара до 17,7 милиона.

Вестник „Уолстрийт джърнъл“ смята, че доходите на президента през 2019 г. са не по-малко от 446 милиона.

По време на предизборната кампания през 2016 г. Тръмп твърдеше, че състоянието му надхвърля 10 милиарда долара. Експертите неведнъж изразяваха съмнение, според тях съвкупната стойност на активите му е значително по-малка.

 


32
Още по темата: САЩпечалбадоходиТръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
az преди 1 година
тръпма е сиромах пред боката, сега от 24 млрд евро като лапне половината и го е задминал. после пак ще метка пачки по лецки да им плаща заплатите през анонимни ЕТ-та.
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
24, я пак? Банкрутирал няколко пъти, пък имал хотели, където водел държавни лидери в хотелите си, а пък данъчната му декларация показа $446М приход......ква е тая помия дето си написал ве, една гаща плява да яде нащу магаре? Ама то каквото в тиквата ти, такова си и поствал.
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има криза за Тръмп, защото е неудобен и пропагандата срещу него върви с пълна сила. Не е купен и прави нещо за хората. Браво успешен президент и човек.
25
1
 
3
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 1 година
нашите САА крадци ! онези имат реален бизнес ...
24
1
 
6
 
! Отговори
До 10 преди 1 година
У нас политиците са дилетанти. И това си носи последиците. Там залозите и играта е съвсем друга и на друго ниво. Ама със сигурност никой не я играе за да се забавлява .
23
1
 
5
 
! Отговори
До 19 преди 1 година
Да , бе честно по мошенничиските закони. Имаш ли представа защо се обявява фалит ? А той има няколко. Перфектни счетоводители има и те му удесетворяват милионите
22
3
 
4
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Тръмп нали нямаше право да развива бизнес докато е президент ? Той не е плащал данъци от години , защото е банкрутирал няколко пъти . Освен това води държавни лидери в хотелите си и данъкоплатците му плащат милиони за това.
21
1
 
1
 
! Отговори
ot EC преди 1 година
До АнонименPravopis.....
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
78-страничния документ?!?! Гледам и не вярвам на ушите си!
19
6
 
12
 
! Отговори
Snorky преди 1 година
Демократчетата много лаят срещу Тръмп, но се вижда кой кой е. Човекът е банкрутирал няколко пъти и въпреки това има милиарди. Ако и този път спечели изборите демократчетата трябва да си сложат въжето. От все сърце му го пожелавам.
18
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато невидя снимка на нощното му шкафче не вярвам !
17
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е и? Спечелил ги е щестно, а не от освояване на фондове както ГРОБ.
16
14
 
6
 
! Отговори
ot преди 1 година
Въпреки, че Тръмп е един от най-корумпираните американски политици, още не може да се мери с политическите лидери на изток от EС.
15
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А колко му заплатата на но този грозник.
14
5
 
1
 
! Отговори
У преди 1 година
Т.е. по около 1,5милиона, а нашите чакат на гола заплата. После се чудете, защо си облизвали пръстчетата от кацата с мед(бюджета)
13
2
 
2
 
! Отговори
fF преди 1 година
До САЩ и църквата :Вие от църквата като казвате само истината, кажете че руснаците всичките са наемни убийци и това заработили, всички си правили скайпове под името Дейтън, те са наемните убийци, те убили жестоко момичето с шило във Варна, който няма общо с руснаците не е замесен, и КГБ са замесени, руснаците или да се лекуват със Солиан или да влизат по затворите, средно положения няма! Руснаците са мрръсни атеисти, натопили Холивуд, до това води безверието им!
12
3
 
2
 
! Отговори
Народа е казал преди 1 година
Пари при пари отиват! С течение на времето този който няма пари обеднява още повече а този който има забогатява повече. А някой хора просто са магнит за пари. Така са си нагласили положението че дори и нищо да не правят богатството им се увеличава с хиляди долари в всяка минута.
11
1
 
4
 
! Отговори
ined преди 1 година
Направо малко е спечелил, другарчетата му милиардери направиха само покрай коронавируса по няколко десетки милиарди в плюс
10
2
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Извода е...един,в старите...демокрации...политиката е за богатите,за...развлечение,защото нямат друга...работа.У нас стана обратен...вариант;голтаци и некадърници станаха политици,да се...захлебят,а народа чака и той...ред;еее,няма как да се...дореди.
9
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ами онова недоразумение мухобойко тулупа