Тръмп: Политиката на Байдън ни тласка към Трета световна война

Колко лудо е това?, пита той
21 фев 2023 14:25, Йоана Цонева
61
Тръмп: Политиката на Байдън ни тласка към Трета световна война
Снимка: БГНЕС

Политиката на президента на САЩ Джо Байдън в Украйна може да доведе до Трета световна война, заяви бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, цитиран от ТАСС.

Ако следите и разбирате ходовете на Байдън по отношение на Украйна, то ще разберете, че той систематично, може би и несъзнателно, ни тласка към Трета световна война, коментира Тръмп в своята платформа Truth Social.

"Колко лудо е това?", пита той.

Още по темата
Ако бъда преизбран за президент на САЩ, ще призова руския лидер Владимир Путин и украинския държавен глава Володимир Зеленски да разрешат максимално бързо ситуацията в Украйна. Това заяви Доналд Тръмп пред група поддръжници във Флорида в понеделник.

Както е известно, Джо Байдън направи изненадващо посещение в Киев в знак на солидарност и обеща военна помощ на стойност 500 милиона долара за Украйна, както и допълнителни санкции срещу руския елит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тръмп има мозък, знае, че с мечката шега не бива
56
7
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
уоу,уоу финансираният от путин тръмп...щял да ги призове,тръмп детето на руската мафия,опитал опит за преврат в САЩ,по нареждане на путин,насърчил убийствата на мирни служители в Капитолия,щял да ги призове,призова и Северна Корея,и ръка целува на заплашващият с ракети Народа на САЩ,Света ни в опасност хора,мислете и действайте решително,САЩ няма да отстъпят от Божийте ценности,убеден съм!!!Справедлив Свят или...
55
1
 
7
 
! Отговори
Бг преди 1 година
Абсолютно ! Ако Тръмп беше президент нямаше да има война и тази инфлация. Така плюйте байдън и проклетите демократи, по-бързо да загубят властта. Импийпмънт за байдън и демократите на съд в Хага !
54
0
 
6
 
! Отговори
СВОЙ преди 1 година
фалшифицираха изборите и президент стана един много,много възрастен човек,който явно няма връзка с реалността.Задкулисието го използва за тази война.Ако Тръмп беше Президент,нямаше да има война.Нямаше да има стотици хиляди жертви!
53
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Памперса затри Украйна!
52
4
 
16
 
! Отговори
Ами прав е! преди 1 година
При неговото управление нямаше война,за срам на империята на злото - КраваршингтЪн! Затова и го махнаха от власт с измама,не се вписва в профила на хамерикански резидент - агресивен,властен,алчен,нагъл и безскрупулен! Освен това се изложи и не започна "демократични бомбардировки" в нито една държава...Дано рептилите кукловодите на Бай Дрън се осъзнаят преди да е станало твърде късно!
51
8
 
4
 
! Отговори
на приказки да преди 1 година
Абсолютно говорене ,че да се хареса ! И Путин ще му каже готово ок назначавам марионетно правителство във Украйна и спирам войната ! Или Путин ще му каже -ти си ми приятел изтеглям войската ,даже от Крим ще се махнем!
50
3
 
9
 
! Отговори
тя преди 1 година
Прям и точен !
49
3
 
7
 
! Отговори
без бъдеще преди 1 година
краставите магарета зад окен ще се намерят!
48
4
 
4
 
! Отговори
двата трупа преди 1 година
единя, с единя крак в гроба, другия до живот в затвора -сродни душици!
47
10
 
5
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Не знам градски за какво водят война и убиват свои братя и изнасилват свои сестри, тези пиянки са гола вода, станаха за посмесище на цял свят(в елита руска армия) градски
46
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 47.Русия води война със запада и не е за села бе селски ти не си в играта,а разходен материал.
45
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 47.Ецщо си мислиш,че битката е за села бе селски.
44
12
 
9
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Ама не хленчат като руснаците една година две села превзеха хем нападат хем хленчат великата руска армия. Нещо май се уплашиха. Не остана християнска държава да подкрепя пиянките
43
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия. Нато нападна Сърбия, какво бе тогава. Избиваха сърби без да им пука. Ние сме във война и тръмп е прав,Байдън дава началото на ядрена война. Няма да има хора, тогава. Света се крепи на раменете на Русия и Путин, много търпеливи са. Слава Русия, евала на Путин, голям президент, голям човек. Слава Русия, за победата над фашисти те, дето говорят все за война а не за мир. СлаваРусия
42
2
 
22
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Май май като се замисли човек мястото на България не е нито в ЕС нито в НАТО ! Разбира се че не е и в Русия ! Стига с тая робска психика някой да ни "оправя" Трябва ние сами да се вземем в ръце !
41
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днеска пак изостават, Джо набил шамарите на Зеленски и днес е наредено поетапно изтегляне на украинците от Бахмит. Каква е идеята не се знае още.
40
6
 
13
 
! Отговори
Напомняне преди 1 година
Ей, не се спира пред нищо, за да стане пак първи. Перчемът не можа да изиграе картите си както трябва и го свалиха бързо-бързо. Бадънчето е една кукла на конци, истинските кукловоди са военните и собствениците на банки. Другото е прах и пепел за населението, нали все още много от тях вярват в Дядо Коледа.
39
5
 
18
 
! Отговори
перко преди 1 година
След посещението на Байдън в Украйна има внесено искане за импиитчмът!
38
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко се опитва да подкупи Тръмп за да му одобри руските газови проекти.