Безработните в Русия над 1,7 милиона

За една седмица техният брой е нараснал с 90 хиляди души
11 фев 2009 17:35,
7
Безработните в Русия над 1,7 милиона
Снимка: БГНЕС

Броят на безработните в Русия към 4 февруари е надхвърлил 1,7 милиона души, увеличавайки се за една седмица с 90 хиляди, заяви вицепремиерът Александър Жуков на съвещание, посветено на ситуацията на трудовия пазар.

"Общият брой на регистрираните безработни до 4 февруари е достигнал 1,735 милиона души", каза той.

По думите на Жуков, запазва се тенденцията за увеличаване на хората без работа, като за една седмица техният брой е нараснал с 90 хиляди души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
номер 5 е сигурно някой верен американофил само че и янките са в дълбока криза, а за производството на Русия отвори сайта на волга(gaz.ru) и виж новата машина пък после ще говорим
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
над 1,7 млн е крайно оптимистична прогноза.Безработните там са вероятно няколко милиона.Руската икономика е в дълбока криза.нямат някакво качествено производство и стоки които да предложат на пазарите.Държавата им е пред пълна катастрофа и разпад.
4
0
 
0
 
! Отговори
vlado преди 15 години
e to za us i evropa e qsno, novinata e 4e oficialno i rusnacite priznaha za narastva6ta bezrabotica. a ina4e za da prosperira edna dyrjava ne e vajno samo po na4alo tq da razpolaga s resursi, a i da gi opravlqva dobre. ka4estvoto pred koli4estvoto!
3
0
 
0
 
! Отговори
читателче преди 15 години
...но за това в Днес.бг няма нито една статия!!! Вижте в Нетинфо например - съкращения в Дженерал Мотърс, Пежо, Тойота... а тук - нищо.
2
0
 
0
 
! Отговори
don kichot преди 15 години
Тук е абсолютно същата славянска идилия ...........
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Жалко за браточките! Такава голяма държава с толкова много природни богатства, а обикновените хора живеят в мизерия. После как нямало да има голяма престъпност. Висчко идва от скапаните управляващи. Стига да поискат могат да направят така,че руснаците да си живеят по-добре от всеки в европа, но НЕе, те са алчни и искат много милярди за сметка на бързостапящата се руска нация. Огромна държава, а населението и толкова намалява.