Поредна стрелба, мъж откри огън в търговски център в Швеция

Има ранен, полицията е евакуирала хората от мястото
Обновена: 26 юли 2016 20:58 | 26 юли 2016 20:15, Камелия Цветанова
35
Поредна стрелба, мъж откри огън в търговски център в Швеция
Снимка: Reuters, архив

Полицията е евакуирала търговски център в шведския град Малмьо, след като мъж е открил огън там този следобед. Местните медии съобщават, че ранен мъж е бил откаран с линейка в болница, пише The Local, цитиран от "Фокус".

"Тук е хаос, но се знае, че един мъж е бил ранен, вероятно в крака. Той е бил закаран в болница“, съобщи пристигнал на място полицай. Полицията е отцепила района и първоначално не позволи на никого да напуска мястото.

По-късно е започнала да пуска хората от там.

Полицията разследва инцидента и говори със свидетели.

Полицаи с кучета претърсват мястото, издирвайки оръжието и извършителя, но все още няма арести.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: стрелбаШвеция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Швед преди 7 години
Какви факти бе ***?Защо заблуждаваш хората?Малмьо е един уникален швеТски град.С изключение на Сьодертале,Стокхолм и Гьотеборг,никъде другаде не се наблюдава емигрантско присъствие.
21
1
 
4
 
! Отговори
ФАКТИ--само факти преди 7 години
Шветският град Малмьо е град-гето.Лично съм го виждал преди 6-7 месеца.Там са само чаршафосани-второ и трето поколение,а сега се добавиха и новите бежанци.Там няма бял човек.Даже специално са оградили основният път който минава през града с огради,за да нямат възможност камларите да нападат транзитно преминаващите коли....------до там я докараха господата евро-атлантици--да се страхуваме в собствените си държави,да ги храним и обезпечаваме-а те да ни убиват.........Това е ЕВРО-АТЛАНТИЗЪМ
20
0
 
20
 
! Отговори
... преди 7 години
Стига бе, това става вече потресаващо! Всеки ден ? Някой път по 2-3 на ден ?Никой нищо ли няма да направи ?
19
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
> шведския град Малмьотова е нещо като Столипиново, но град :) *** са го завладели.
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
интеграция !?!
17
0
 
23
 
! Отговори
До Шведише Властен преди 7 години
Шшшшшшт..., недейте дава гласност, всичко да се прикрива както досега !!! Ако изнасилват дъщерите ви - също !!!
16
6
 
12
 
! Отговори
Коли до един гербер преди 7 години
Единствените направили добо за народа са не лакомите гербери а бай тошовите кумунистите.1 истрепаха всичката *** която можеше народа.2 построиха за 10 години заводи които произвеждаха поне 100 пъти повече продукция на световно ниво от сегашните манифактути.3. Изградиха земеделие на което завиждаха и Холандия.
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не казвате от шведите или от швеЦите е бил тоя стрелец?
14
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И този ли е юноша бледен с депресия, нещастно влюбен и не лекуван от раните си в България, където живял без медицинска помощ и с 600 Евро мизерна българска помощ, в стара порутена къща. Подлежал е на депортация в България, но закъснели шведите по причина на извънреден шопинг.
13
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
баси, в европа ще задминем американците по пуцане
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този нещо викал ли е, докато е стрелял?
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
този е платен или пише с ирония за добрите приказки на ГЕРБонзи който подозираше шведи познапоклонинтеграция върви с пълна силаСлучката става в квартал, населен предимно с имигранти, в третия по големина град в страната.
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До #7Ако те спипат правоверните и ти дадат избор, колят те с *** нож, или те стрелят с гранатомет, какво ще избереш!? Правилно, гронатомет! Но те искат да умреш в ужас, защото ,,ужасът управлява света''... Марлон Брандо!!!
9
2
 
51
 
! Отговори
Луцифер преди 7 години
Атомен физик ще е.Как го е изпуснала Меркел.
8
33
 
9
 
! Отговори
един човек преди 7 години
Изпитвате явно някакво извратено удоволствие да съобщавате зловещи новини. От някъде очевидно се плаща и нарежда на сайтове и медии да се популяризира насилие и смърт,а всичко позитивно да се неглижира и потулва,като главната цел е да се внушава на хората,че в държавата цари хаос,че демокрацията е нещо много лошо и че за това е виновен Герб и Борисов. Доброто и позитивното се вижда от всички колкото и да го криете....със всяко добро е така.
7
3
 
50
 
! Отговори
Виготура преди 7 години
Ще призная джихадистите ако почнат да гърмят политици, богаташи, олигарси, а не обикновените хора от улицата. Ама как да тръгнат срещу спонсорите си?
6
7
 
17
 
! Отговори
Че Го Бара преди 7 години
Ако искаш да убиеш и навредиш на "Запада" какво би направил? Убил случайни хора или взривил химически завод (и може да загине цял град) или взривил... абе да не казвам, не искам да давам идеи и да подстрекавам. Мислете не какво става - а какво НЕ става. В София мафията се гърмя с РПГ, а великата ИДИЛ не може да извади нещо повече от нож, пистолет и най-много калашник? Айде бе. Има нещо гнило зад този "терор" и целта му не е нанасяне на щети/жертви колкто нещо друго... кой?
5
4
 
19
 
! Отговори
Дъра Бъра преди 7 години
Мюсюлмани... на алкохол и наркотици. Не чели корана, но пък главата им промита, че трябва да загинат в името на нещо си и ще са велики.Елементарни атентати - самоделки, най-много калашник. Няма взривен завод, тръбопровод или... Няма взривени милионерски яхти - убити са обикновенни хора. Това не е война срещу запада, а срещу обикновенния пиещ си кафето човек. Мислете не какво става - а какво НЕ става. Някой иска гражданска война в Европа християни-мюсюлмани.
4
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подозирам неонациста Асан Мюмюн, крещял е аз съм швед и се е вдъхновил от манифеста на Брайвик.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Швед Айдук: И бря- бря- бря, бум, бум. Един нормален ден в Европа.