На 76 г. почина главата на най-многобройното семейство в света

Зиона Чана оставя след себе си 38 съпруги, 89 деца и 33 внуци
14 юни 2021 14:17, Ния Христова
50
На 76 г. почина главата на най-многобройното семейство в света
Снимка: БГНЕС
Зиона Чана, за когото се смяташе, че е има най-многобройното семейство в света, почина в неделя на 76 години в частна болница в столицата на щата Мизорам Айзал.
 
Зионгака, известен като Зиона Чана, оставя след себе си 38 съпруги, 89 деца и 33 внуци, съобщи вестник „India Today”, предаде БГНЕС.
 
Членовете на семейството му казват, че Зиона Чана е бил болен от 7 юни и не е могъл да яде нищо. Той е страдал и от някои здравословни проблеми, включително диабет и високо кръвно налягане.
 
Зиона Чана е изпаднал в безсъзнание на 11 юни. Лекарите казали на семейството му, че се нуждае незабавно от кръв.
 
Чана е бил приет в болница „Тринити” в Айзал, но няколко минути по-късно е починал.
 
Зиона Чана беше глава на сектата Чана, проповядваща полигамия.
 
Според един от синовете му – Парлиана, баща му се е женил 39 пъти, за да може да се грижи за бедни и осиротели селски жени.
 
Огромното семейство на Чана живееше в семейна къща на четири етажа със 100 стаи в село Бактуанг, където редът е бил организиран с военна прецизност, а съпругите са споделяли леглото на главата на семейството на ротационен принцип. 
 

50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
4
 
! Отговори
ИНДИЙКАТА ЦЕЦА преди 1 месец
КОМПИРИЦАТА В СЕВЕРО-ЗАПАДНА БГ РОДИ 23 ТАВЕТА
43
0
 
6
 
! Отговори
24 преди 1 месец
Индия!!
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А краката ръцете другите части от тялото живеят ли
41
1
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
Гледам че некой е побързал да "тури палец надолу" на забележката ми..Но хора,тоя ОСЕМЕНИТЕЛ няма нищо общо с ЧОВЕКА бе!!!...Нали сте виждали глухарче...Като го дхнеш и СТОТИЦИ негови семенца се разхвърчават във въздуха...СЪЩОТО е и с това .."създание"..НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ за това какво ще стане с "ПОНИКНАЛИТЕ СЕМЕНА"!!.."Възпитание"?!..-"Какви са тия щуротии?!"..Тая информация може само да натъжи и подтисне Хората,които си мислят че живеят в един НОРМАЛЕН свят..
40
1
 
1
 
! Отговори
) преди 1 месец
До Нищо новоСултана е хранел жените в харема и децата. Пак има отговорности, пак робия. Още малко и ще стигнеш до прозрението, че по-добре да не правиш деца, след като те е яд след това да имаш отговорности.
39
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е това е мъж.Евала.
38
3
 
5
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 месец
Ами те и повечето султани са имали по стотина деца. От харема която му е на сърце за вечерта. Да не говорим за Дженгиз, на който всички сме му някакви внуци. Моногамията е измислена преди има-няма 2 хил години за да не остават жените без прехрана и децата сираци. Друг е въпроса, че сега западния брак е основната пречка да има нормални отношения. Жените го ползват да се подсигурят до живот, особено ако и родят. Край - мъжът е роб доживот, а с новите ценности тя може да си прави каквото и скимне.
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз с една жена и една тъща не мога да се оправя, тоя с 38.
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И кой че ги 'рани тея ча вета?
35
1
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
ОТВРАТ!
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама въпреки че не са твои пак ти ще плащаш помощите им те гладни няма да ги оставят а данъците ти ще ги вземат занда ги дадат на тях.Кога запоследно ходи на лекар ама ти удържат всеки месец за кой мислиш че ходи за твоя сметка.
33
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Всички, дето ги защитавате, бегом при тях да ги храните, къпете, обличате и пр. Защото едва ли се справят и се нуждаят спешно то помощници. Тонове смет и др. подобни ще им ринете и ще им се радвате, и като станете мнозинство, ще ликвидирате прекрасната ни планета веднъж завинаги.
32
0
 
6
 
! Отговори
До един кой си преди 1 месец
Хаххха. Сега добави и един вагон тъщи и да се чудиш как ги е докарал до 76. Между нас казано, тъща съм и зетят не може с никакъв виц да ме изненада. Знам ги всичките, нали трябва да си поддържам имиджа на многознайница.хаххха
31
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бог е казал: плодете се и се множете.Докато, бледоликите сега са джендаре.
30
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
До муухаха - и като почнем като тях, я се сети какво става? Ти ли ще хрантутиш толкова паппплач?
29
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Съвсем не да се грижи за тях се е женил, а да им прави деца. Ясно като бял ден. Маниаци с мании за величие и мания да си остави гените, пък каквото и да става. Но има и кой да му се връзва. Прекарал е живота си в ядене, секс и от време на време лъготене на тези.
28
0
 
3
 
! Отговори
До долу преди 1 месец
Ами то си пише, вестника -"Индия тудей"
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ния Христова да вземе да напише и името на държавата, не да гадаем и да търсим споменатият щат в коя държава е! Толкова ли е трудно?
26
2
 
13
 
! Отговори
Хмм преди 1 месец
Човекът просто е бил с добро сърце. Като видел самотна жена се женил за нея и и правил дете. Нещо като частна благотворителна организация.
25
0
 
31
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 1 месец
С 38 СЪПРУГИ КАК НЯМА ДА ИМА ВИСОКО КРЪВНО