Заплахи за терористични атаки навръх Хелоуин в САЩ

Засилват мерките за сигурност във Вирджиния
30 окт 2021 08:09, Александър Попов
10
Заплахи за терористични атаки навръх Хелоуин в САЩ
Снимка: БГНЕС

Полицията в американския щат Вирджиния засили присъствието си по ключови цели в райони, съседни на американската столица, заради потенциалната заплаха, свързана с терористичната групировка "Ислямска държава". Това съобщи телевизия CBS, позовавайки се на източници в петък.

Според медията силите на реда са получили предупреждение за потенциална заплаха за търговски центрове, разположени в предградията на Вашингтон. За затягането на мерките за сигурност потвърдиха и в самата полиция.

"Засилихме нашето полицейско присъствие в целия окръг, включително по главни пътни артерии, транзитни центрове и търговски центрове", каза Кевин Дейвис, шеф на полицията за окръг Феърфакс, южно от американската столица.

Според телевизията засилените мерки за сигурност ще бъдат въведени поне този уикенд, когато САЩ празнуват Хелоуин, както и преди изборите за губернатор във Вирджиния, които ще се проведат на 2 ноември./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, и? Нали търсят силни усещания, адреналин? Духове, дяволи и т. н. Каквото търсят, това ще намерят. Тъкмо ще бъде по-истински Хелоуина.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука има един къде се пише гошо *** ,пияница мистик,христо христов къде е за наблюдение и му хлопа дъската да престане да пише съчинения разсъждения.
2
3
 
1
 
! Отговори
Гошо тъпото преди 2 години
Тези американците са яко *** лъбат че ковид 19 не било биологично оръжие за тва не можеме да се одтървеме вече 10 години и моргите са препълнени трябва в индия рисия китаи и америка да пуснем по едно да видят какво е там задължително трябва да се намали населението в тези ромски държави.
1
1
 
7
 
! Отговори
Православен преди 2 години
ХЕЛоуин си е празникът на сатаната, нормално е да дойде на земята и да прибере някои от тези, които му отдават почит, като празнуват Хелоуин. Все пак Хел означава АД