Кои мъже не са за изпускане

Какви качества трябва да притежава любимият ви, за да влезе в тази специална категория
25 сеп 2014 22:08, Теодора Драгоева
25
Кои мъже не са за изпускане
Снимка: outnow.ch

Някои мъже просто са по-свестни от други, когато става въпрос за взаимоотношения и любов. Това е безспорен факт. Има представители на силния пол, които просто не са създадени за сериозна връзка и колкото и да се опитват – все се провалят в това начинание. Но кои са характеристиките, които правят един мъж по-специален за жената до него?
Ето и качествата, които ако откриете в даден мъж, то трябва да пазите връзката си с него като очите си:

1. Мъж, който ви гледа и наистина ви вижда. Ако човекът до вас се държи така, сякаш сте невидима, той просто не е за вас. Свестният мъж, който наистина ви обича, ще държи на вас повече, отколкото на самия себе си. Той ще се опитва да надникне в душата ви и да ви разбере, а няма да ви възприема като красива вещ до себе си.

2. Силният, но чувствителен мъж. Някои мъже са прекалено агресивни и се опитват да се наложат над всички останали. Има друг тип мъже, които имат слаба воля и избягват всички видове конфронтация. Стойте далеч от тези два вида мъже. Търсете си мъж, който има силна воля, но е способен на съчувствие и състрадание. Мъж, който не го е страх да влиза в битки, но никога не вади пръв меча си.

3. Мъж, който е амбициозен, но търпелив. Ако искате да живеете спокойно и добре, трябва да си намерите мъж, който да се стреми към успех, защото успехът е вратата към по-високия стандарт на живот. Не е нужно той непременно да стане милионер или световен шампион по някакъв спорт, но все пак да е устремен напред. В същото време гледайте този мъж да е търпелив, за да ви е приятно да вървите през пътуването, наречено „живот“ рамо до рамо с него.

4. Мъж, който има мечти, но е здраво стъпил на земята. Коя жена не иска мечтател, който едновременно с това да е реалист? Идеалният мъж е онзи, който иска да пипне звездите, но разбира, че не може да стъпи на Луната. Този вид мъже никога не се спират и правят всичко възможно, за да направят живота си по-добър, но в същото време това са мъже, които не страдат от прекалено голямо его и не дават обещания, които не могат да изпълнят.
Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някоя статийка за идеалната жена няма ли да има, защото има и много смотани сред тях
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не всички жени търсят пари. Мъжете вече не знаят как да се държат като мъже - после жените им били криви. Освен да се хванат за парите, друго не им остава. Какво им предлагате, освен вечно мрънкане, недоволстване и плюене на света около вас защото сте прекалено некадърни, за разлика от "гадните мутри". Подобни плювни от богат мъж не съм чула, това е типично за бай *** дето отива на среща и не спира да плюе всички жени и да реве що нямал пари. Коя нормална ще се хване с такъв?!
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам някоя жена толкова да залетяла по определен мъж,че дори да го е изпусналаа.В стремежа си да не го изпусне.
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз не съм мъж за изпускане!
16
0
 
11
 
! Отговори
Райна преди 9 години
Че кой има време за толкова мъже наведнъж...
15
2
 
7
 
! Отговори
7 преди 9 години
това което описвате като мъж който не е за изпускане, са точно тези мъже които са във приятелската зона. Жените харесват точно обратното на по-горе описаното !
14
1
 
5
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
До 1 - 25 санта нивелир и дебело портмоне, брато!
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
... ми не мога... щото коня ми е зелен...
12
0
 
18
 
! Отговори
магазинер преди 9 години
И какво пишело на четвъртия етаж на магазина за мъже?
11
1
 
5
 
! Отговори
уйвидек преди 9 години
Мъжът - милионер... :)Теди, дерзай, може пък да ти излезе късметЯТ.... Мухахахахахаха
10
0
 
4
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Особено е ценно да е "здраво стъпил на земята". Тогава и Вие ще сте стъпили здраво, което намалява навалицата за Оня свят, а това е главното му достойнство.
9
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубава банкова сметка, имоти в София, бижута злато.
8
2
 
11
 
! Отговори
аиъеуюоя преди 9 години
А сегашните мъже - не готвят . Спорят за неща за които не знам защо съм права но съм права. диаманти не подаряват. и не се променят все мъже си остават
7
1
 
24
 
! Отговори
Мъж преди 9 години
Мани мани, чак и аз се размечтах ... дали да не обърна резбата ?То такива жени търсим и ние, ама защо не ги намираме ;)
6
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Народно поверие: ако около един мъж се навъртат много жени - това е на пари.
5
4
 
11
 
! Отговори
бай уй преди 9 години
До Hahaha 7"Otlichna strategiq - nqma da ima ni edno dete ot mladoto pokolenie poznavashto adekvatni choveshki vzaimootnosheniq!"Точно така! Това е целта на запада - отсъствие на ценностна система и морални норми. Парите в България са над всичко.
4
4
 
13
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Vurvi propagandata s pulna sila: *** ot sorta na: Koi muje ne sa za ispuskane, Koq lyubovnica na kogo kakva e, Noviq album na Emiliq i t.n. Vurvi paralelno i turskiq serial. Otlichna strategiq - nqma da ima ni edno dete ot mladoto pokolenie poznavashto adekvatni choveshki vzaimootnosheniq!
3
0
 
7
 
! Отговори
Пена преди 9 години
Груйоооо, ама те са описали точно теб в тази статия1 бре!Не мога да си те представя само като изпълнител на изискване 10 ("Мъж, който е склонен да изгуби един спор в името на мира.") :)
2
5
 
2
 
! Отговори
... преди 9 години
ne gledam s knijni misli na vrazkata koiato imam ,
1
3
 
30
 
! Отговори
Изтърван преди 9 години
Мене вече са ме изпуснали...