Какво е добре да знаете, преди да заживеете под един покрив с любимата си

Кога е умно да замълчите и кои нейни вещи не трябва да пипате
20 яну 2015 22:42, Теодора Драгоева
23
Какво е добре да знаете, преди да заживеете под един покрив с любимата си
Снимка: outnow.ch

Имате прекрасна връзка с жената, която виждате като бъдещата майка на децата ви. Вече обмисляте следващата крачка в отношенията ви и тя е да заживеете под един покрив. Приятелите са ви казвали, че това не е лека задача, но вие така и не им вярвате. Какво толкова може да е случи, та вие се обичате и това е най-важното. Прави сте, но все пак бъдете подготвени за резки промени в ежедневието си, които може да ви шокират!
Ето и какво трябва да знаете, преди да отворите дома си за НЕЯ:

1. Вашето мнение винаги е грешното
Това обикновено засяга дрехите. Когато ви попита: „Какво мислите за това?”, по-добре не изразявайте мнение. Всъщност тя очаква да се съгласите с нея.

2. Дори, когато ѝ помагате със съвет, пак си биете автогол
Това обикновено се отнася за теглото ѝ. Каквото и да ви попита, отговорът трябва да е само един: „Не бъди глупава, скъпа, изглеждаш невероятно!” Съвети от сорта на „Можеш да тренираш с мен” или „По-добре не прекалявай със сладките” ще я накарат да избухне и да ви спретне скандал, който ще помните години.

3. Жените се бръснат
Те не ви го казват и не е учтиво да питате „Кога ще се обръснеш?”. Не се бъркайте в разкрасителния им режим, а просто се наслаждавайте на гладките части от тялото ѝ, когато ви ги предостави.

4. Те остават косми навсякъде
Все едно си имате куче у дома. Космите им са навсякъде и въобще не си и мислете да го правите на проблем. Това няма да се промени.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
До Анонимен 12 и 13 преди 9 години
Мъжът ми няма книжка - аз карам, той пие :) Цикълът ми е 4 дни, сексуално по-активна съм аз. У нас е чисто, сготвено, рядко говоря по телефона, при това кратко, ставам първа - слагам кафето/ закуската, досега съм се успивала 2 пъти ... Всичко зависи от жената, явно не си случил.
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти заслужаваш никога докато си жив Жена да не видиш! Не си достоен за Жена!Според мен си грешка при плов акт ,а е трябвало да бъдеш изхвърлен в съседния храст.
14
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 11,12,13Като си бил наясно,че е такава *** ,къде си спал?След,това кой ми с*а в гащите?И не тук е начина да обесняваш,колко не можеш да я понасяш.Страшен мъжкар си...с една жена не може се оправиш.Вземи си майка,тогава явно още не си дорасъл за Жена!
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отделен е въпроса дали си търсиш майка или жена.Защото ако гледяаш майката на момичето която е на 30 години и очевидно майка и ще е на 50-60години и няма да е първа младост.Нещо има сбъркано в кода ти.Или си търсиш Жена или майкя.Въпроса е да си наясно със себе си.В противен случай редовен прием на хапчетата и редовно посещение на психолога.
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А при м жъжа какво?Вижте как изглежда баща му! А *вар не съмнено и той ще е такъв.Ако крадец мошеник и прочие несъмнено ще е такъв.Ако див селски бек няма как да е по-различен.Не след време през цялото време.
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а, като съм почнал да добавя: редовно удря колата и лъже, че не е тя; говори по телефона по 16 часа на ден; винаги е права, дори когато очевидно не е; не си пуска сифона в тоалетната, не си изхвърля космите от банята ... уморих се вече.
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Де да беше само това ... да добавя напр.: цикъла и е 2 седмици, другите две седмици е уморена, спи и се, преяла е и няма желание, секса започва да идва по-рядко от Коледа, ако не сте рогясъл още или сте изключение или предстои, може да гледа мръсните чинии със седмици, има багаж в коридора от морето миналата година, източва бойлера в банята, знае само как се препича хляб на тостера, сутрин се успива, вечно закъснява ... да продължаваме ли? продължението е ваше ..
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
преди да заживеете заедно задължително вижте как изглежда майка и.Така ще добиете представа как ще изглежда и тя след години и дали изобщо си заслужава.
8
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 8Най-добре да си остане с приятелите.Те поне няма му лазят по нервната система.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 5Как ще я питаш, това? Сега ще ти приложи фокусите си и алей хоп отдолу. Някой пощенски гълъб вземе се покаже.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И да не са чурви.На Чукуровец чурва и на снимка не отива.
5
12
 
9
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 9 години
Най важното е да е девствена и да има хубави гърди и крака и да не си отваря много устата т.е. да знае къде и е мястото.....друго не ме интересува!...
4
4
 
20
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
-Да знаете,че ще ви досажда перманентно и ще ви къса нервите постоянно!
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-зле е отколкото описват. Никога не можеш да си подготвен за това.
2
16
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
Пееееераси, нерешителни, импотентни, как сте? Пишете ли по форумчета, а? Значими ли сте? Лузъри ***..... жалки мишки!!!
1
2
 
23
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Добре че мъжете не четат тези...глупости,писани от жена,иначе никога не биха заживели с подобно...същество.