Любовен хороскоп за 11 – 17 май 2015

Седмицата ще бъде изпълнена с повече романтика
11 май 2015 08:07, Михаела Лазарова
1
Любовен хороскоп за 11 – 17 май 2015
Снимка: freeimages.com

В понеделник Венера навлиза в знака на Близнаци. Това е чудесна възможност за привличане на нова любов или заздравяване на връзката. Като цяло втората седмица на май ще бъде изпълнена с повече романтика. Ето какво ви очаква в сектора на любовта. 

Овен 

За необвързаните Овни седмицата започва интересно в любовен план. Може би в работата или в близост до дома ви ще се появи интересна личност, която ще привлече вниманието ви. Възможностите са добри за нови познанства.
Ако имате половинка, в края на седмицата задължително отделете време, в което да бъдете насаме. Може да не е нещо специално, но със сигурност прекараното време заедно ще ви накара да се почувствате духовно свързани. 

Телец 

Присъствието ви на парти или социално събитие ще ви срещне с човек, който буквално ще заплени сърцето ви. Това може да е стар познат или напълно нова за вас личност. Венера е във вашия знак и ви оказва мощна подкрепа в любовта, независимо дали имате партньор до себе си, или не. 

Близнаци 

През тази седмица Близнаците ще бъдат най-привлекателния зодиакален знак. Марс, която е планета на мотивацията и либидото, влиза във вашия знак и там ще остане до 24 юни. През този един месец (и малко повече) ще имате успеваемост във всеки аспект и особено в любовта.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари