Страхотен секс с... предприемач!

Те се наслаждават толкова на процеса, колкото и на крайния резултат
22
Страхотен секс с... предприемач!
Снимка: Outnow.ch

Мъжете с иновативен и аналитичен начин на мислене са секси. Пример за личности с подобен модел на мислене са предприемачите. Те будят възхищение в нежния пол, заради куп качества, които са събрали в едно. 

Голяма част от качествата, които се изискват, за да бъдеш добър предприемач се пренасят и в любовта. Ето защо сексът с него винаги е една идея по-добър от секса с останалите мъже. Ако все още не вярвате, потърсете си предприемач и вижте следващите редове. 

Изключително добри са в поемането на рискове. 

Предприемачите са рискови играчи. Изисква се смелост да започнеш собствен бизнес, да инвестираш средства, да създадеш имидж, който да вдъхва сила и доверие, да се справяш със стресови ситуации, които са почти всекидневие.
Предприемачите имат голямо усещане за риск. Те не търсят спокойствие, защото тръпката ги държи будни, прави мисленето им гъвкаво. 

Всички тези техни качества се прехвърлят и в секса. Конферентни зали, обществени места и къде ли още не. Ако искате горещ секс, изпълнен с неизвестности, потърсете си за партньор предприемач. 

Амбициозни са в живота, но не по-малко и в леглото. 

За да бъдеш във вихъра на предприемачеството, трябва да си добре образован и постоянно да търсиш начини да усъвършенстваш и допълваш възможностите си. Амбицията е правило номер едно на предприемача.

В него е вкоренено усещане и стремеж към победа, високи постижения и непрестанна битка с конкуренцията. Винаги носи часовник на ръката си, но само за да бъде точен за срещата. Той не води преговори по точно време. 

Способен е да издържи на дълги часове бизнес срещи. И как мислите това се отразява на качеството на секса? Достигане до най-високи върхове, продължителен и чувствен секс? Да, това е предприемачът.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
7
 
! Отговори
предприемач преди 7 години
всички жени да се регват в predpriemach и да яхват предприемачите докато има.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти си уникално т--а! С предприемач! И какво е значението на тази дума? Мнооооого мъка има на този свят, много!
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С ПРЕДПРИЕМAЧ ....ГЛУПОСТИ......ПРОБВAЙ С КAРУЦAР, ДA ВИДИШ КВО СТAВA...
4
1
 
6
 
! Отговори
БГ кино преди 7 години
Някакви намеци за "Секса и града"се правят от авторката О`к,но това се случва предимно в Холивуд,а иначе ако се визира български предприемач не са тези асоциациите.
3
0
 
8
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 7 години
До славянинСамо ремусите им са дълбоки на жените, всичко друго е плитко :D
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да ми дъмате как е с обущар или агроном...
1
0
 
15
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
Мишето пише от плажа в Кипър и до нея е Коко Динев