Защо той не ви търси след секс?

Вие сте показали твърде голям интерес към него, пишейки и обаждайки му се често
90
Защо той не ви търси след секс?
Снимка: Istock

Жените са по-емоционални същества и като такива, изживяват много цветно интимните моменти. Дори и да са в неуточнени любовни взаимоотношения, след секс те очакват партньорът им да ги потърси. На другия ден или в същия. Невинаги се случва. Понякога се оказва, че са попаднали на тип мъж, който е пълна загуба на време и на емоции. Но какви са другите възможни причини той да не ви потърси след секс?

1. Сексът не му е харесал и съжалява, че сте го направили.

2. Не е сигурен как се е представил пред вас, дали сте задоволена.

3. Има приятелка или съпруга, за която вие не знаете или пък сте информирана вече.

4. Може би по едно и също време се е срещал и с друга и е решил, че тя му е по-интересна.

5. Все още е объркан относно това какво изпитва към вас.

6. За него това е нещо като правило и очаква вие да го потърсите първа.

7. Искал е само секс и го е получил.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
2
 
! Отговори
До ДЯКАТА преди 3 години
Явно неслучайно ти казват Дяката интриганта, не пиши от името на други хора -от това на Динката и от името на момичето, пишеш неща, които показват, че не си стойностен човек, а най-обикновен интригант, не се представяй за тях по форумите. Дори въпросния монтьор с кебапчето - както каза фризьорката, дори той наистина да не струва, което вероятно е така, много важно-светът е пълен с боклуууци !!!
47
0
 
5
 
! Отговори
Истината преди 3 години
До Анонимен Напомпал я е ама насън, айде сега вдигай капака на колата и продължавай да бачкаш, че много се размечта. Жалка история - що се отнася до помпенето, определено имаш нужда, ама от помпене на мозък, че липсата му се усеща отвсякъде
46
1
 
2
 
! Отговори
ДО Дяката преди 3 години
До Дяката ОрфейЯвно неслучайно ти казват Дяката интриганта, не пиши от името на други хора - от това на Динката и от името на момичето, пишеш неща, които показват, че не си стойностен човек, а най-обикновен интригант, не се представяй за тях по форумите. Дори въпросния монтьор с кебапчето както каза фризьорката, дори той наистина да не струва, което вероятно е така, това са неща, които не ти влизат в работата. Гледай собствения си живот, ако въобще имаш такъв, разбира се.
45
3
 
3
 
! Отговори
Дяката Орфей преди 3 години
До Анонимен Защо си мислиш, че тя ще го търси, аз знам, че на Динката не му връзват жените и хич го няма в това отношение, той тича след една, ама тя е висока летва за него, аз като мъж едва го понасям а трябва да работя с него, представям си на жените колко им е смешен
44
4
 
7
 
! Отговори
Да ама не преди 3 години
До АнонименТя пък него не само че не го търси ами въобще е забравила, че съществува, толкова незапомнящ е бил, даже доста комичен, с малко самолетче и полет от няколко секунди, жена не се задържа. Липсата на интелект, възпитание и отношение към жените са другите причини постоянно да му бият шута
43
2
 
4
 
! Отговори
koko преди 3 години
В момента се обажда на друга, после на трета и така. Накрая пак ще звънне и на тази, но трябва време...
42
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бе той за секс не я търси вече, вие се кахърите за след....
41
11
 
7
 
! Отговори
Левски 1914 преди 3 години
мъжа е мъж за да сее семето и да се овеличават поколенията. за това ниама нужда да повтаря една и съща жена за това не и се обажда
40
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ви имам проблемите :)
39
5
 
13
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Ами за мен има само 2 причини да не се обадя след секс. От самото начало съм преценил, че не ми харесва на външност кой знае колко и не искам да имам сериозни отношения с нея. А другата причина е ако е някаква бърбореща досадница, не ги дишам тия или е глупава и ще ви е срам да я покажете на приятелите си, даже и да е красива. Като млад имах такъв случай. Много красива, ама се оказа глупава като дървена лъжица и я оставих, нямах избор, то не можеш за нищо да си говориш с нея.
38
4
 
9
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Вземай парите и бягай!Мъже-много,мъже с пари-малко,още по-малко готови да се разделят с тях.
37
6
 
12
 
! Отговори
Истината преди 3 години
До Анонимен - ИЛИ ЗАЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ СЕ Е ПРЕДСТАВИЛ ЗЛЕ И Е НАЯСНО, че ЖЕНАТА ВЕЧЕ Е РЕШИЛА, че ВТОРИ ПЪТ НЯМА ДА ИМА, така че - ЖЕНАТА ПРОСТО ЩЕ ГО ЗАМЕНИ С ДРУГ, ПО-КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ !!!
36
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗАЩОТО НЕ МУ Е ХАРЕСАЛ СЕКСА ОЧЕВИДНО..
35
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не те търси след секкс защото си привърженичка на Джо Байдън и герберска калинка
34
1
 
19
 
! Отговори
ехе преди 3 години
ми ако тя не го търси повече що не се обсъжда се чудя!? мъжете също са раними създания
33
3
 
8
 
! Отговори
Всъщност преди 3 години
Хапчетата ги пиеш ти, това го знаят всички- явно трябва да смениш хапчетата обаче, че вече не ти действат.
32
8
 
18
 
! Отговори
Така преди 3 години
До АнонименНа крива ракета Космоса й пречи - когато малкото самолетче на монтьорчето не излита, или ако въобще излети, полетът трае една минута, разбира се че пътничката никога няма да повтори или просто ще смени пилота с по-добър.
31
12
 
13
 
! Отговори
Всъщност преди 3 години
Не само че ТОЙ има отвратителен дъх, но и тези ръце като шкурка, големия корем, циреите ти, диалекта на който говориш и малкото харманлийско кебапче, което за нищо не става. Така че то е ясно кой е сам като куче - жена му не го брои за нищо, фризьорката му би шута и няколко други го му се присмяха на глас - аз не само че не съм сама, ами съм и сгодена, това лято беше страхотно, зимата ще бъде вълшебна.А ти си стой сам като куче, там в ***.
30
5
 
21
 
! Отговори
Реално преди 3 години
До БройкаджияБройка си ти, де факто - жените са тези, които правят избора - както по отношение дали да бъдат с теб, така и за това дали да те изритат от живота си, да не заемаш мястото на някой друг и да им губиш времето.
29
18
 
14
 
! Отговори
Всъщност преди 3 години
Тя ще го разкара първа - не само заради отвратителния му дъх, мъжете миришат много повече и по-силно от жените, но също така заради огромния му корем, ръцете му като шкурка и няколкото едни и същи фрази -клишета, които има в речника си -такива подобия на мъже са въздух под налягане, жените бързо им бият шута и продължават напред към някой, който наистина си заслужава.13