10 ползи от това да си необвързан

Ще се отървете от спорове, конфликти и несъгласия
19 ное 2020 23:00, Михаела Лазарова
20
10 ползи от това да си необвързан
Снимка: Istock

За някои хора необвързаността е нещо много драматично. Всъщност, ако се замислите, да си сингъл не е нито нещо страшно, нито е краят на света. Когато сте необвързани имате цялото свободно време на света да преосмислите живота си, да направите всичко, което не сте могли, докато сте били във връзка и най-вече да се грижите повече за себе си, отколкото за някой, който не го заслужава.

Вижте 10 причини да се радвате, че точно тук и сега сте необвързани.

1. Ще имате свободата да се грижите за себе си, да се развивате, да правите всички онези неща, които преди сте отлагали заради връзката си. Съсредоточете се върху себе си и правете всичко, което искате без угризения и вина.

2. Повече възможности да се срещате с хора. Когато сте свободни само вие решавате кога и с кого да се срещате. Няма да ви се налага да търпите неприятни срещи с приятели и роднини на партньора ви, които сте търпели по задължение. Сега ще можете да отделяте време само на хора, които са важни за вас и които харесвате.

3. Ще се обграждате с най-любимите си хора. Семейство, приятели, близки – всички онези, които по една или друга причина сте поставяли на заден план, сега могат отново да заемат централно място в живота ви.

4. Да спестите пари. Когато живеете сами и сте необвързани, поемането на разходите може да се окаже предизвикателство, което да ви затрудни. Но може и да ви помогне да спестите пари, защото ще харчите само толкова, колкото искате и няма да ви се налага да отделяте от бюджета си за нуждите на партньора си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: флиртраздялалюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 14Зависи си от човека. Мен хората и общуването с тях доста ме натоварва,. Да трябва да понасям някого постоянно ми се струва "присъда". Вече 15 години ми разправят, че "скоро нямало да ми е гот", обаче не се е случило до сега. Даже напротив, все по-добре се чувствам. Тъй, че временно, колко да е временно?! :)))Пък за твоите познати "стари моми" ти си мислиш, че не им е гот, заради насаени у теб предрасъдъци.
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом се чувстваш сама, стой сама. Скоро няма да ти е толкова гот. Познавам някои стари моми. Еми, не им е гот ;)В идеалния случай, самотата е доста временно явление. В противен случай е присъда.
9
1
 
2
 
! Отговори
Жена преди 3 години
Прави са за доста неща. Много е готино да си необвързан. Не ти се налага да се занимаваш с много битовизми (готвене, чистене, пазаруване). Излизаш си когато си щеш и с когото си щеш, без да се обясняваш.Никой не ти мрънка как си харчиш собствените изкарани с труд пари. Ако не искаш да виждаш хора, не виждаш такива - след работа и си почиваш адекватно. Аз лично се чувствам по-добре сама, от колкото когато съм била във връзка.
8
5
 
2
 
! Отговори
SS преди 3 години
Чесно казано ,ако не бях женен положително щях да влезна в затвора с дълга присъда или щяха да ме убият в някоя гореща точка по света като наемник.
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че защо това да можеш да го правиш само когато си необвързан? Аз имам дългогодишна връзка и никога не ми се е случвало да не мога да си обърна внимание или да не се виждам със семейство и приятели когато си поискам. Спестявала съм пари когато имам възможност за това.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не вярно
5
2
 
5
 
! Отговори
до 8 преди 3 години
И така като гледаш дали са взели правилно решение според останалите коментари(вкл. и този) ... хаха :D
4
3
 
14
 
! Отговори
111 преди 3 години
А ако вашите родители не се бяха обвързали щеше ли да ви има вас? Отново пропагандна статия за да не създават младите семейства.
3
3
 
1
 
! Отговори
и не само преди 3 години
До Анонимен 1:)
2
3
 
6
 
! Отговори
Нищо незнаете преди 3 години
Пернишката секта точно на сингълите слагат микрокамери в баните и е'точки после ги пускат по сайтовете!
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не видях нещо, което да не можеш да правиш и когато имаш партньор.