Мадона учи Кейти Пери на това-онова

Кралицата на провокацията дава някои уроци на по-младата си колежка в списание V
25 май 2014 14:21, Мария Дуковска
2
Мадона учи Кейти Пери на това-онова
Снимка: сп. V

Мадона показва, че продължава да е кралицата на провокациите въпреки възрастта си от 55 години. Мадж показва палави трикове и похотливи садо-мазо движения на своята по-млада колежка Кейти Пери. Това се случва на страниците на последния брой на списание V (лято/2014).

Явно 29-годишната поп звезда възприема поп иконата за свой ментор не само в музиката, но и по отношение на визията си като изпълнител. Двете сексапилни дами са облечени в кожени дрехи, коресети, чорапи с жартиери и високи ботуши-чизми на Prada, като фотосесията е дело на Стивън Клайн, а стайлингът - на Ариан Филип.

Между Мадона и Кейти може и да няма съперничество за любовта на феновете, когато става въпрос за музика, но тук двете са в ожесточена битка. Прическите и гримът на певиците са вдъхновени от Пин-ъп модата от средата на миналия век.

Пери наскоро сподели, че е имала мускулна треска след тази сесия. Тя каза: "На другия ден имах болки в горната част на тялото и в дупето, защото много време прекарахме клекнали. Вратът ми също беше схванат."

Не е ясно родителите на Кейти, които са евангелисти (баща ѝ дори е свещеник), дали биха харесали снимките, но може би вече са свикнали с професията на дъщеря си. Мадона казва, че е убедила своя баща Тони Чиконе да приеме провокациите ѝ със следните думи: "Татко, аз съм артист и трябва да изразявам себе си." Тя добавя: "Отне му около 30 години да свикне с това, че съм готова да симулирам мастурбация на сцената."

Мадона е продала над 300 милиона албума по целия свят и се счита за най-продаваната певица на всички времена. Междувременно Пери е продала близо 11 милиона албума, но пък има доста време да настигне своята по-възрастна дружка.

Вижте снимките на двете певици за изданието в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, на какво може да я учи Мадона. Въпрос с повишена трудност.Отговор - на морал.
1
8
 
3
 
! Отговори
Реалност преди 9 години
Българите и Еврейте са двата най-стари и велики народа. Обаче жените им не струват и пукната стотинка. Лъжливи, прости и крадливи. Те затова еврейте ги пробутват техните на всеки с малко пари, поне да спечелят нещо. А ние нашите ги даваме ей така на който иска и не е правилно половин западна европа да ползва българки за сурогатни майки, а да не ни се заплаща нищо. НЕ Е ЧЕСНО!