Дакота не иска семейството й да гледа "50 нюанса сиво"

Участието й в лентата било съпроводено с "мъчителни мигове"
Обновена: 31 яну 2015 17:37 | 31 яну 2015 17:33, Веселина Йорданова
35
Дакота не иска семейството й да гледа "50 нюанса сиво"
Дакота Джонсън. Снимка: архив, Ройтерс

Дакота Джонсън не иска членове на семейството й и най-вече майка й да гледат филма "Петдесет нюанса сиво" заради секс сцените, в които се е снимала заедно с партньора си на големия екран Джейми Дорнан, съобщи Контактмюзик.

25-годишната актриса се гордее с пресъздадения от нея образ на студентката Анастейжа Стийл във филма, който ще се появи по екраните следващия месец. Тя обаче не иска майка й Мелани Грифит или семейни приятели да гледат филма.

"Майка ми дойде за един ден при мен по време на снимките на "Петдесет нюанса сиво" - довери Дакота, която е дъщеря на Грифит от връзката й с актьора Джо Джонсън.

Смятам обаче, че ще е неуместно семейството ми или приятели на братята ми, с които съм отрасла, да гледат този филм."

Дакота разкри, че участието й в снимките заедно с Дорнан, който изпълнява ролята на бизнесмена Грисчън Грей, било трудно, защото било съпроводено с "мъчителни мигове", докато двамата актьори се опитвали да пресъздадат секс сцени на снимачната площадка.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: Дакота Джонсън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Книгата е добре написана и според нейната авторка не е по истински случай,а отразява само сексуалните и фантазии,което е доста смущаващо пред вид хард сцените в нея.Знаем обаче,че в живота има хора,които се забавляват точно по този начин,което показва/както и в книгата/за изживяно тежко детство,оставило отпечатък за целия им живот/.А що се отнася до актрисата,със сигурност родителите са чели и книгата и сценария на филма.И дори са гледали филма.Така че,без превземки.А може би е просто реклама.
26
8
 
7
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
абе не знам какво пише в тази книга, нямам и намерение да я чета, но забелязвам, че за мое огромно удоволствие жените които са я чели са склонни да подивяват в спалнята.. :-) почнаха направо да си искат бой, скубане, дърпане, плюене, шамари, хапане.... 2 пъти троша вече спалнята.. авторът да почва том 2ри .. :-)
25
7
 
5
 
! Отговори
балама преди 9 години
Да бе, щом я е срам, веднага хуквам да го гледам.Била се измъчила... Като и гледам безличната физиономия, лишена от живец, дали не е от отегчение.Нямах никакво намерение да им гледам напъванията, а туй рекламно матрялче, само подпечата отношението ми.
24
6
 
4
 
! Отговори
1234 преди 9 години
А дали пък не си ***, а ?
23
6
 
4
 
! Отговори
7 преди 9 години
Бих казала: изключително се радвам,че не ми се налага да си продавам душата на тези холивудски илюмината.Винаги се оказва,че след това не са щастливи.Разбира се,ако не бяха толкова лакоми за пари и слава,нямаше да гризват "монарх"и други подобни намеси в духа,...НО всеки си плаща един ден.Иначе секса си е хубаво нещо!
22
6
 
5
 
! Отговори
me преди 9 години
Мммм, като чета коменатарите, май все пак ще се мина да прочета книгата. Това с дупките и перверзника звучи определено забавно :)
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И главният актьор във филма каза, че не искал особено много да се снима в него. Сега актрисата не иска никой да го гледа. Повечето хора не харесват избора на актьорския състав и не искат да гледат филма, изобщо защо го снимате, никой не го иска!
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вдигат си реномето на филма - да не вземем да си помислим, че е долнопробно порно с пропаднали жени, а изтънчено изкуство с свенливи девойки.
19
3
 
20
 
! Отговори
=== преди 9 години
Авторката на книгата беше дала едно интервю, в което обясняваше как децата й, момчета не били чели книгата и тя не би искала те да я четат... Така, че аман от развратни жени, които се СРАМУВАТ от себе си. Тази от статията е по-жалка. Или си мълчиш като пън и не коментираш реакцията на семейството си или заставяш зад това, което правиш. Жалка си, ако правиш нещо за ПАРИ и после се правиш на света вода ненаточена. По-сериозно, моля!
18
2
 
14
 
! Отговори
Eli преди 9 години
Ами семейството, майка й и приятелите да не са паднали от луната?!? Като си артист играеш, иначе може да е продавачка примерно -няма да я е срам.
17
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е Грисчън, а Крисчън. Както някой првилно забеляза по-долу - не е Джо Донсън, а Дон.И изобщо не било "Балада за войника" а " Баба дала на войника".
16
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Повръща ми се, като слушам "звезди" да обясняват колко им било трудно и как, разбирате ли, направо било мъка и не знаели и не искали не знам какво си. Ми кой те би по главата да се снимаш в тоя филм, ***?
15
6
 
32
 
! Отговори
рекламар преди 9 години
рекламната кампания за таз рядка помия няма край
14
4
 
30
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
Не иска да го гледат ама иска доларите от филма. Да не се е снимала.
13
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Избърши си сълзите с някоя стотачка от хонорара си за филма.
12
2
 
14
 
! Отговори
=== преди 9 години
Всъщност като ги гледам в трейлъра се чудя кой от двата е по-девствен: актрисата към изиграването на нещо свързано с емоция или рунтавия къдравушко към помощните инструменти, които сигурно като е снимал филма за пръв път е видял на живо, а трябва да се вживее, че са част от него и все едно той ги е измислил. А иначе поздрави за преводачите на бг варианта, английският оригинал на книгата е като сухо дървено порно.
11
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Платили са ти веднъж да го направиш, а сега ти плащат втори път да се отмяташ!Евала на плащащите - хем наемат бездарни грозни ***, хем карат овцете да ги гледат!
10
1
 
18
 
! Отговори
ww преди 9 години
Джо Джонсън? Баща и е Дон Джонсън.
9
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Смятам обаче, че ще е неуместно семейството ми или приятели на братята ми, с които съм отрасла, да гледат този филм."Би трябвало да ти е ясно, че ще го гледат, айде стига си демонстирала фалшиви угризения на съвестта, особено след като си приела ролята и са ти платили една шапка с пари, големи "праведници" станахте всички.
8
5
 
8
 
! Отговори
Виждам преди 9 години
умряла риба, ама лансирана! - явно е, че е била готова на всичко!в противен случай, можеше да изберат при свободен избор, много по-харна мома, дето нямаше нужда да обяснява че се срамува от сцените, че да те карат да ги гледаш чрез любопитство, като не могат да създадат грам желание у теб като я гледаш дори и подмито-гримирана :)))))))))