Кристи Търлингтън: Пластичната хирургия прави хората странни

Супермоделът твърди, че никога не би си сложила инжекция с ботокс
10 сеп 2016 11:42, Теодора Драгоева
11
Кристи Търлингтън: Пластичната хирургия прави хората странни
Снимка: TOWN & COUNTRY

Супермоделът от 90-те Кристи Търлингтън настоява в ново интервю, че никога няма да прибегне до услугите на пластичен хирург, нито пък има намерение да си слага инжекции с ботокс.

47-годишната красавица от звездното поколение модели на Синди Крауфорд, Наоми Кембъл и Клаудия Шифър показва своята грация в новия брой на списание Town & Country.

Кристи, която е омъжена за актьора и режисьор Едуард Бърнс, от когото има две деца, позира за юбилейния 170-ти брой на изданието.

Търлингтън, която дълги години беше рекламно лице на Calvin Klein, позира пред фотографа Макс Вадукъл в тоалети от новата колекция на Ralph Lauren, Oscar de la Renta, Carolina Herrera и др., и носи бижута на Cartier.

В интервюто елегантната красавица споделя, че никога наистина не се е притеснявала от стареенето. Тя твърди, че никога не се е замисляла дори да преследва вечна младост чрез естетическа хирургия.

„Хората правят луди неща, за да изглеждат по-млади. Аз преди всичко нямам време да се замислям за тези неща, а и не мисля, че пластичната хирургия помага на жените да изглеждат по-добре. Освен това тези операции и процедури са болезнени и изпращат лоши послания към младите хора“, казва Кристи.

„Винаги съм смятала, че пластичната хирургия и инжекциите с ботокс или колаген не са добра идея за мен. Освен това след тези процедури хората изглеждат някак странно според мен“, допълва тя.

Вижте снимките на Кристи в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
оффф,е така като почнат..нямала ботокс,аде бе,то по челото и около очите са първите бръчки,тя на 47 и да няма..аде бе,ние сме прости.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Помня Кристи Търлингтън от времето, когато беше модел и знам че формата на устните й беше същата. Имам набито око за тези неща и съм 95% убедена ,че няма филъри в устата. Или ако има - е много интелигентно сложено. Тя се поддържа основно с йога и режим.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Млечна инжекция
5
5
 
4
 
! Отговори
глупости преди 7 години
тази женица има няколко корекции, най видната е тази на устните особено торната, опъване на бръчки около устата, очите, челото около носа, брадичка и тн. това не е снимка на 47 год жена без корекции. не на нас тия !
4
11
 
10
 
! Отговори
Мистър Х преди 7 години
Крадецът вика "дръжте крадеца!". Очевадно, жената има корекции в областта около устните. Не че са натрапчиви, но личат. Явно иска да привлече вниманието към себе си, като провокира спорове и коментари. Е, успя!
3
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като е толкова"естествена",защо е позволила да и пооправят снимките преди да ги побликуват?
2
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1По-добре Photoshop от колкото пластика и ботокс.
1
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Но не смята че Photoshop е странен...