VenZy се изправя срещу тормоза в училище

Певецът ще участва в първия междуучилищен тиймбилдинг
14 сеп 2016 12:55, Александър Попов
6
VenZy се изправя срещу тормоза в училище
Снимка: Cartoon Network

За втора поредна година VenZy призовава лично всички деца и млади хора в България да се изправят срещу хулиганството и тормоза, обединявайки сили с Cartoon Network в кампанията "Клуб Приятелство: Имаш Силата - бъди приятел", в партньорство с Фондация "Асоциация Анимус".

Акцент на тазгодишната инициатива е първият по рода си междуучилищен тиймбилдинг, който ще се проведе официално в неделя, 18 септември, от 14:00 часа в столичния Bulgaria Mall и има за цел да вдъхне сили на децата да се справят с тормоза. Всеки, който се включи в междуучилищния тиймбилдинг, може да очаква много забавления и изненади с VenZy.

Кампанията има за цел да образова подрастващите да се справят с тормоза в и извън училище, да бъдат добри приятели и да си помагат. На специалната онлайн платформа на инициативата, всички могат да разгледат оригинални анимации и истории, които възпитават у децата по-добро и толерантно отношение един към друг.

В същото време, те ще могат да получат повече информация от специализираните консултанти на Фондация "Асоциация Анимус", които подкрепят тези в нужда чрез денонощната и национална телефонна линия за деца - 116 111.

VenZy ще посети и окуражи лично подрастващите на събитието, за да им подаде ръка и да разкаже за възможностите, чрез които всички заедно могат да се изправят срещу проблема.


6
Още по темата: Venzy
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Фенка преди 5 години
Супер е! :)