Носят ли скрито послание тоалетите на Меган Маркъл?

Нека разгледаме няколко през годините
9
Носят ли скрито послание тоалетите на Меган Маркъл?
БГНЕС

Чували ли сте израза, че дрехите могат да говорят? Разбира се, не трябва да тълкуваме тези думи буквално, но всъщност модата с послание е популярна от доста дълго време. Подобен стил често е избиран от звезди, които искат да отдадат заслуженото на различни дизайнери, да подкрепят дадена общност или пък да изразят подкрепата си за определена кауза.

Наскоро подобни тоалети се появиха в Съединените щати, с които известните личности целяха да насочат вниманието на публиката към президентските избори. Надписът „Гласувай“ се появи върху ботуши, тениски, палта и дори обеци. Усилията на дизайнерите и звездите дадоха резултат, тъй като САЩ може да се похвали с исторически процент гласоподаватели, а бюлетините се броят вече няколко дни.
 
Една дама обаче заслужава малко по-голямо внимание, що се отнася до тоалетите с послание. Говорим за Меган Маркъл, разбира се, която много умело избира дрехите, с които се появява на обществени събития.
Докато беше част от кралското семейство, тя никога не носеше нещо случайно и винаги си правеше труда да отдаде почит на организация, човек или държава. Когато заминаваше в друга страна със съпруга си принц Хари, Маркъл залагаше на тоалет, който е от местен дизайнер.
 
Затова събрахме някои от най-запомнящите се визии на херцогинята, които имаха в себе си скрито послание.
 
В подкрепа на жертвите
 
По време на кралското си пътуване в Австралия през 2018 година, Меган Маркъл беше снимана с черни дънки на „Outland“ – марка, в която работят жени, станали жертва на секс трафик. Компанията е специализирана в изработването на устойчиви дънки, като същевременно обучава служителите си на определен занаят.
 
Още за тоалетите на Меган Маркъл и посланието, което носят, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Noooooobody cares ...
2
1
 
10
 
! Отговори
Менто преди 3 години
Носят, също както и тоалетните на мегана, но никой няма желание да ги разкрие дева и посланията .!.
1
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквито и послания да носят тоалетите на Меган Меркъл,в края на краищата това няма значение защото парата я държи бабата.КИакто е казал народа ,,който плаща,той поръчва музиката''.Та така за фустите на Меган.