Хепи Ванче раснала без майка, станала боец

Победителката във "Фермата" отгледана от баща си
Обновена: 14 дек 2020 12:59 | 14 дек 2020 12:45, Александър Попов
29
Хепи Ванче раснала без майка, станала боец
Снимка: bTV

През детство, белязано от изпитания, е минала победителката в шестия сезон на "Фермата" Ваня, призна самата тя пред bTV.

Бъдещата стюардеса е израснала в отстъствието на майка си, а емоционалната липса я превърнала в боеца, когото зрителите видяха на финала на риалитито.

Още по темата
"Бях на 11 години, когато мама замина да работи като физиотерапевт в Кувейт. За мен се грижеха татко и баба. Това ме направи силна", разказа през сълзи симпатичната брюнетка.

В решаващия сблъсък за приза, Ваня, която всички наричат Хепи Ванче заради вечната й усмивка, премери сили с амбициозни съперници - с президентския гвардеец Калоян, със строителя Боби и с пчеларката Надя.

Тя показа огромна издръжливост, бързина и съобразителност на снежния планински терен, където се проведоха битките, спечели 48 процента от вота на зрителите и заслужено взе голямата награда от 100 000 лева.

"Гордея се със себе си. Без кураж няма слава", каза Ваня, след като стана №1. Стюардесата е втората жена в историята на "Фермата", стигнала до върха. Миналата година първа се класира конярката Веселка.

Тазгодишният финал, в който претендентите за приза показаха феноменална сила на духа като се катериха по въжена стена, пълзяха в лабиринт, стреляха с лък, лазиха в снега, падаха по заледеното трасе и висяха на хоризонтална греда с часове при минус 15 градуса, предизвика рекорден зрителски интерес и събра над 1 милион и 300 хиляди фенове пред малките екрани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: ФерматаВаня Илиева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вечно фалшиво-нахилената физиономия на това "моме" най вероятно е професионално"заболяване"следствие на дългата служба по круизните корита! За не запознатите,голяма част от заплащането там се формира на база Позитивни-Негативни оценки на пътниците(почиващите)!
25
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опусумите догодина да спретнат един женски финал на фермата в които да завъртят едно голо хоро(и не само)между участничките и така да определим новият "фермер"
24
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много позитивен човек , усмихната за разлика от повечето българи. Мъжете във Фермата не заслужаваха да спечелят, защото бяхо по-големи лицемери, интриганти, клюкари и страхливци от жените, което си е постижение. Гледахме през цялото време женски дуели докато мъжете като едни Жулиети наблюдаваха от балкончето сеир!
23
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 22що за глупост, никога не е лампяла за парите. единствените със схемите в предаването бяха даньо богатия, оная надя и оня с етноса. даньо така прецака даяна, за да играе със стоян; надя, хвърли мара, за да не може да я избере на дуел; а оня с етноса се прави 2 дена, седмица преди финала, че не може да стане от леглото и си лежа и чете алманаха. то по тази логика, всички да си бяха легнали 2 дена и да си лежат, точно преди дуелите
22
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, станала е боец и не отричам качествата й. Жалкото е, че и на 36 г. си е останала едно малко ин-фан-тил-че. Нормално е да иска мъж и семейство, ама с нейното "юхуу".......
21
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ФЕРМАТА? Олицетворение за Фермер бяха да речем, Райно и Яни,а това това девойче беше готово и на х. й да се върти само и само за да спечели парите,не знам това какво общо има с понятието Фермер?
20
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Харесвам непринуденото и поведение, нямаше злоба в нея, нямаше високомерие, чувствителна е, това е най-голямато предимство.
19
3
 
8
 
! Отговори
До 18 преди 3 години
Той и Чирков /бог да го прости/стана професор и известен кардиолог,но това не повлия положително на племето.
18
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и да немаше 100 хил., пак щех да я изплующъ..
17
7
 
21
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
И "оня от етноса" да беше спечелил пак нямаше да е лошо! Поне си изкарва парите със занаят и честен труд и така щеше да покаже на всички "братя* , че пътят е образованието и интеграцията.
16
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пак добре, че не спечели оня от етноса на помощи, въпреки, че доста го беше яд, сигурно неговите тартори бая пари са дали за смс-и , все пак е имал 10 дни да каже на всички, че е първи по точки и да гласуват, може да е строшил минимум едни 10 000 лева за смс-и и беше много очуден, че не печели!
15
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен nomer 1защо без да пикаят? не го разбирам? какво им пречи да си пикаят в гащите? вие как мислите се пикае в студа? някога работили ли сте на студено, на отрицателни температури за дулго време?
14
36
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откога "слугините"по круизните кораби се зоват Стюардеси?
13
33
 
6
 
! Отговори
Абсурдистан преди 3 години
Евтина лигла.без достойнство. Рев псувни и злоба . Чок банана може и да види с тея пари ....но не е пример за достойна жена
12
1
 
30
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Що пък не?Мисирките от купените медии всеки ден ни натрапват един,който и един език не знае,излага ни по света и у нас и непрекъснато ръси глупости или назидава или заплашвано това явно не те дразни.А това момиче вече ти е неприятно,че веднъж са го дали по телевизията и сега има статия за него.Не си ли малко злобен и завистлив?
11
10
 
6
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Всеки може да отиде до Франция.Пример-2 милиона избягали от тъпата ни система и мизерия,на които никой не им е платил.
10
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това предаване започна с добра идея,но впоследствие беше опорочена до крайност.Защо трябва жени да забиват пирони,да режат греди и да влачат тежки чували.Това не е ли гавра с женската физика и кому е нужно?Не трябва ли да ни показват как рисуват,как свирят,как пеят,как пишат,как готвят,какви математички,шахматистки или спортистки са?Чекистки ли ще ги правим?
9
23
 
4
 
! Отговори
чичко паричко преди 3 години
А кой е купил ходенето и до Франция на грета ванче диванче?
8
30
 
5
 
! Отговори
Да бе да .ама не преди 3 години
Как евтино се подлагаше на Петър . Съфермерите и викаха хейти.Милена я определи мн точно-дребна злобна душа. Хилене псуване реване чок банана .....
7
4
 
11
 
! Отговори
Пен преди 3 години
Хепи Ванче ? След 10 години сигурно няма да могат да се разбират хората от толкова внасяне не чужди думи.....