Мода 2021 - синът на Мадона сложи рокля

Майка му го окуражи
70
Мода 2021 - синът на Мадона сложи рокля
Снимка: БГНЕС

Мадона е известна с таланта си да пречупва стереотипите и го е правила на няколко пъти пред погледа на целия свят. Певицата винаги е била екстравагантно облечена по време на изпълненията си на сцена или пък впечатлява с акробатични и секси движения, понякога дори и със свои колеги. Тези интересни, според някои фенове странни нагласи, изглежда се попиват и от децата ѝ.

Носителката на седем награди „Грами“ се похвали в социалните мрежи, че синът ѝ Дейвид Банда не се притеснява от мнението на хората и с гордост носи рокли у дома. Мадона сподели видео на 15-годишното момче, което носи копринена бяла рокля от марката Mae Couture и щастливо се разхожда из къщата. „Увереността е всичко, от което се нуждаем“, написа гордата майка в Instagram.
 
Дейвид по никакъв начин не се притесни от камерата и показа тоалета си, който беше дълъг до глезена и включваше черни букви, които бяха изписани по цялата рокля. 
 
Повече за визията на младия мъж, осиновен от Мадона, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Матра преди 2 години
Феноменът на социалната зараза се отнася до тип влияние,което ви насърчава да подражавате на определено поведение.Мадона пише в социалните мрежи за увереност и самочувствие,но пропуска ,че обличането на рокля от сина и е симптом на полова дисфория.До 2013 г.това състояние се наричаше разстройство на половата идентичност и се разглеждаше като медицински проблем.
37
1
 
3
 
! Отговори
Spatiata преди 2 години
Тя или то може да носи и прашки и да *** каквото си поиска,но не и да демонстрира "хобито "с откачената си майка! Кукумявката е далееееч от истинският смисъл на символа Мадона.Че пее добре не коментирам,но,че вятър я вее на бял кон ,това е безспорно и необратимо! Абе,накратко -кукумицин деградирал и атрофирал с необратими психически отклонения!
36
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако толкова не харесвате такива неща. Просто не ги четете, за какво недоволствате? Само защото някакво момче носило рокля? Преди няколко века било напълно нормално момче да носи рокля до към 6 годишна възраст. Пък и вас какво лично ви засяга това? Оставете Мадона да си отглежда детето както иска и готово.
35
3
 
3
 
! Отговори
Какво от това преди 2 години
Да си сложи нещо отзад ако иска.
34
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако на Мадона синът не е в рокля, на кой ли?!Светът отива към разпад.
33
0
 
7
 
! Отговори
Матра преди 2 години
Мадона е само рекламно лице на неолибералите.Полагат се усилия полът да се превърне от биологическо в идеологическо понятие.Целта на това социално инженерство е да разруши националното,историческото и културното наследство на европейските народи.Под предлог защита на малцинствата се създават закони,които разрушават свободата,заменяйки я с цензурата на новата политическа коректност.Скоро и Библията ще бъде забранена- там има само два биологични пола,а това не е политически коректно.
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Излишна пропагандаЩо бе? Бая мъжаги виждам, дето си лъхат яко на гейчета, ама си мислят, че са "мъжествени". Напомпал стероида, качил се на някаква лъскава кола, носи тесни дрехи или потник, все приказва колко му е голям, я бицепса, я нещо друго, постояно е по купони с приятели, ама за да е с жена, оначи трябва да е турбо пияна, а той също да е доста зле, че да й се навие на момата. Хм ...
31
1
 
13
 
! Отговори
Православен преди 2 години
Ето затова не трябва да се разрешава да се осиновяват деца от *** и сатанисти като Мадона. Защото се гаврят с децата и съсипват целият им живот!
30
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво толкова? Роско плевнелиев редовно си ходи така.
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Старата вещица мадона кукуто хахахаха !
28
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Таз сто процента го е осиновила да се джаска с него
27
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази новина ме радва -- по-малко отр епки ще могат да имат деца и да замърсяват света.
26
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 28А, вие сте голям специалист. Яхве И Йехова са едно, така е, но Аллах няма нищо общо с тях.Аллах идва от Ваал, Баал,Ваалзевул или Зазавел, вторият серефим след Луцифер, докарал падналите ангели според Ной. Исляма не е религия на Йехова, а контра-фалшификат на вице-дявола Баал. Освен това Баал е съпруг на Ищар/ Инана, Венера,Астарта, Танит, Кали, Афродита,Изида и т.н./.
25
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Йехова-Яхве-Аллах ...който има очи да вижда.До 27 --- много си заблуден, голяма каша си написал в коментара си.
24
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мадона, Гага, А.Джоли, Дж .Ло, Майли С.Беонсе и т.н. Са жрици на Богинята Майка или Лилит- бунтовницата, срещу Йехова и Адам. Жрици на Небесната Царица Ищар/Изида/,познати под много превъплъщения.И на едно друго прикрито изчадие представящо се за Дева Мария на иконите, но всъщност се нарича Йезавел.Държаща Таммус или Хор.Трите оформят Тройната Богиня на подземното царство. Демек съпруги на Рогатият Слънчев Господ.Всъщност са баба, майка и внучка.
23
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гнуууус. Разврат в световен мащаб, който усилено се пропагандира! По-добре да живея с децата си в колиба на Балкана, отколкото да живеят сред сбъркано и болно общество!
22
1
 
9
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Изрусено, изперкало бабе. Някога, ако ми беше паднала и двата сегмента щяха да й пушат, като на стара Варшава.
21
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Децата на Бафомет (изобразяван като козел с цици) - сатанистите подражават на своя идол в неговата двуполовост.
20
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гнусотия! Какво да кометираме. Скоро сигурно ще си смени пола, само само някой да напише статия за него!
19
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
E, чак пък син. Поне си приличат, ако не е друго ....