Виктория Бекъм сватосва Ким Кардашян

Търси ѝ мъж
25 авг 2021 21:00, Ивета Иванова
7
Виктория Бекъм сватосва Ким Кардашян
Снимка: БГНЕС

 Виктория Бекъм е влязла в ролята на сватовник.

Тя помага на риалити звездата Ким Кардашян да си намери гадже. През февруари Ким обяви, че с Кание Уест се развеждат и процедурата по развода още тече. Но звездата е готова отново да ходи по срещи.
Говори се, че бившата Спайска и Кардашян са станали близки, след като Ким присъствала на 47-ия рожден ден на Виктория в Маями през април. Според риалити звездата, госпожа Бекъм е идеалният човек, който може да ѝ помогне да продължи напред, след раздялата с Кание Уест.
"Те виждат много прилики една в друга и Ким наистина се възхищава на това как Виктория има толкова успешна кариера, четири деца и щастлив брак - и тя би искала същото отново. Все още раната е отворена заради това с Кание, въпреки че тя е била на няколко срещи, но тя иска Вик да я уреди, когато усети, че е готова за нещо сериозно", споделя източник на списание "Heat".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
еБассси преди 2 години
Какво става с Кимчето Кардашиянова ? Много мъже я пробват ... много мъже я хвалят ... ама никой не иска да се жени за нея .
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аман от працали!
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя тази не се е спряла да сменя мъжете..
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се върне при Кани на всички е ясно.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази и цялата й рода са известни, че са всичките с черни. Има и няколко деца, незнам Виктория Бекъм с какво ще може да я уреди.