Принцеса Мако става обикновена японка през октомври

Годеникът й бе поставен под карантина след пристигането си в Япония
29 сеп 2021 18:25, Иванка Гъркова
6
Принцеса Мако става обикновена японка през октомври
БГНЕС

Любовта не признава граници. Това показаха принцеса Мако и нейният годеник, които след три години чакане, най-сетне могат да сключат брак. По данни на Associated Press, 29-годишният адвокат Кей Комуро е кацнал в Япония с полет от Ню Йорк, за да подпише най-сетне със своята любима, с която се сгоди още през септември 2017 г.

29-годишният мъж, заради когото племенницата на император Нарухито се отказва от своята титла, е заснет на летището с интересна за местните визия. Той носи риза и сако, но косата му, която е по-дълга, е вързана на опашка – прическа, която не е най-удачна за човек, който иска да сключи брак с жена с благородническо потекло.
 
Кей Комуро, който е роден в Йокохама, вече е поставен под двуседмична карантина заради предпазните мерки срещу коронавируса, свързани с идващи от САЩ. След като тя изтече, той ще може да види принцеса Мако и най-вероятно двамата ще дадат съвместна пресконференция.
 
Очаква се известната двойка да сключи брак през октомври и да замине за Ню Йорк, където смята да се устрои.
 
Двамата влюбени имаха доста спънки по пътя към мечтаната сватба, за която още не е ясно дали ще се състои. След като двамата чакат близо 3 години, за да сключат брак, може и просто да подпишат на скромна церемония без много гости и шум.
 
Повече за любовната история на принцесата и адвоката ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ти какво си мислищ че принцесата ще му чисти на тоя и че му пере гащите ли. и ще ги простира и ще живеят в некрите и евфрюгите в бронкс или с порториканците в харлем? мен по скоро ме интересува космата ли е от долу и има ли нейни голи снимки в нетя.
3
2
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Милионерка в Ню Йорк едва ли живее по трудно отколкото принцеса къде да е по света
2
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някак много ме дразни идеята, която медиите обожават да разказват, как някой си, който е необикновен, решава да слезе при простолюдието по любов. Пускам сълза!!! За мен никой не е по-велик от никой друг. Разните Мегани, Харита, японски принцески и те ходят до вецето и съвсем не ги пускат в парфюмиран целован с панделка. Ще им се незнае и изгъъзиците. Живеем в 21 век, какви принцеси, какви 5 лева!
1
2
 
15
 
! Отговори
Васил Гюров преди 2 години
Ето това е класа.Ето това е сила на духът.В името на една велика идея да се откажеш от редица привилегии и лесен живот.Не като мегън и Хари които се как да живеят без да работят и без да правят каквото и да.