Помагат на бездомни животни в памет на Бети Уайт

Ето повече за предизвикателството, свързано с покойната актриса
14 яну 2022 22:08, Иванка Гъркова
14
Помагат на бездомни животни в памет на Бети Уайт
БГНЕС

Бети Уайт почина на 99-годишна възраст, оставяйки след себе си богато наследство в киното, където ще я запомнят като „Златното момиче“. Освен нейните роли и голямото ѝ чувство за хумор, не бива да забравяме, че тя беше любител на животните и неведнъж заставаше зад различни каузи, свързани с опазването им.

След трагичната кончина на звездата, която след няколко дни щеше да навърши 100 години, американци се обединиха, създавайки „Betty White Challenge“. Те приканват в социалните мрежи да се включим в него на 17 януари – нейният рожден ден.
 
Може да се каже, че не ви трябва кой знае какво, за да се включите в онлайн събитието. Единственото условие е да дарите 5 долара, които ще бъдат използвани за спасяване на животни или подпомагане на приюти, за които тя се е грижила приживе.
 
През годините Уайт е имала не един домашен любимец, като много често сме виждали фотосесии с обичаните от нея кучета. Много често тя е споделяла в свои интервюта, че иска да подобри условията в зоопарка в Лос Анджелис, както и да помогне за опазването на някои застрашени видове.
 
Още за предизвикателството в памет на Бети Уайт четете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
1
 
! Отговори
ф преди 2 години
До Изненадан Прав си, ама снощи комшията пак уби две кученца.
10
5
 
5
 
! Отговори
Изненадан преди 2 години
Бездомни животни няма.Те по принцип живеят в природата.Тя е техният дом.Там Бог се грижи и за тях. Има обаче сбъркани хора които прехвърлят своите проблеми върху проблемите на животните.Дали едно коте е по-щастливо в снобския апартамент на някой човекомразец и животнолюбец от колкото на улицата сред себеподобните?
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бети Уайт беше невероятна актриса!Светла памет!
8
8
 
3
 
! Отговори
Венци касапина преди 2 години
Ха ха ха!Некакъв под мен се загрижил за бъдещето на децата,ва!Ха ха ха!Скивай ся,загрижения-бъдещето на децата и на децата на техните деца е ясно като бял ден,ва!Тяхното бъдеще е да УМРЪТ,ва!
7
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех, разбирам че ги пазите да ги ядем при настъпващата война, ама прекалявате с тия глупости, хората са важни бъдещето на децата, а не зелени глупости.
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Може да се каже, че не ви трябва кой знае какво, за да се включите в онлайн събитието. Единственото условие е да дарите 5 долара, които ще бъдат използвани за спасяване на животни или подпомагане на приюти, за които тя се е грижила приживе."----------Ще пропусна. Единствените дарения, които правя е за български деца нуждаещи се от лечение, както и за спасяването на исторически обекти. Уважавам кариерата на Бети Уайт, но приоритетите ми са други.
5
4
 
8
 
! Отговори
подкана преди 2 години
айде тия от четири лапи и поддръжници да почват да даряват .
4
2
 
9
 
! Отговори
Вуте преди 2 години
Да помогнем и на бившият финансов министър Горанов. И той е бездомник завалията....
3
3
 
4
 
! Отговори
Ще Ви дам 10 долара, преди 2 години
...ако я оставете на мира !
2
8
 
6
 
! Отговори
Разбирача преди 2 години
Аз помагам на едни виетнамци да не останат гладни
1
8
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Сyрва сyрва дай 5 долара за бездомни котки :)))