»ван –ълев спечели "»гри на вол€та" и чек за 100 бона

ћомчил и ≈лвиса допълниха тройката
25
»ван –ълев спечели "»гри на вол€та" и чек за 100 бона
—нимка: »гри на вол€та

«ъботехникът »ван –ълев от —имитли е големи€т победител в сезон 5 на “»гри на вол€та”. 26-годишни€т атлет получи чек за 100 000 лева и попадна в елитни€ клуб на шампионите. »ван е последни€т оцел€л от първото изц€ло мъжко племе в истори€та на “»гри на вол€та” - √ладиаторите.

“Ќаправих немислимото. Ќикой не в€рваше, че ще спечел€ в началото. Ѕ€х подцен€ван. Ѕ€х притиснат в ъгъла. Ќаправих го заради сво€ баща, който ме подкреп€ винаги! ўе помн€ прежив€ването “»гри на вол€та” ц€л живот”, коментира шампионът.

–ълев спечели убедително финала на екстремното риалити и водеше по време на ц€лата битка. —рещу него на јрената се изправиха ћомчил ¬асилев, който завърши втори, и милионерът ћартин Ќиколов - ≈лвиса, който се класира на трето м€сто. ћомчил се състезава с много хъс и усп€ да настигне –ълев на пъзела, но преднината на зъботехника беше твърд€ гол€ма.

¬ полуфинала на четвърто и пето м€сто се класираха олимпийски€т медалист  расимир ƒунев и бивши€т футболист Ѕлагомир ћастагарков.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


25
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
21
0
 
1
 
! ќтговори
’а ха преди 2 месеца
–ълев беше перманентно ухилен ц€л месец преди финалната битка в ко€то "изненадващо" спечели .... «ащо ли ?
20
0
 
4
 
! ќтговори
»деални са всичките преди 2 месеца
—тигаше ми да ги вид€ как се мъчеха до един, да решат уравнение с едно неизвестно... не знаеха как се дел€т числа... деленето се учи в трети клас.... «а какво изобщо говорим, и това ни го нат€кват, че тр€бва да е пример за младите.... тези хора изобщо как са взели дипломи?!?!?!
19
2
 
3
 
! ќтговори
пи€ница мистик преди 2 месеца
 акто казваше Ћинда ≈ванджелиста: "јз за по-малко от 10 000$ не ставам от леглото" :))) јма това беше преди 30 години, когато 10 000$ не са равни на сегашните 10 000$ :))) јз за 100 000 лева да гладувам 3 месеца, да сп€ при разни мравки и комари н€ма как да стане. ќще повече не знаеш дали ще победиш, а и с тези пари вече и гараж на центъра не можеш да си купиш. ѕълни мизерници са тези дето се бор€т за т€х. Ѕизнесмени, милионери, зъботехници...пълни измислени пал€чoвци :))))))
18
6
 
5
 
! ќтговори
ƒќЋ”ѕЏѕЏЅЏ ЁѕЏƒЁЅЁ преди 2 месеца
Ќезаслужено спечели този с големи€т нос Ќ≈ разбрах с ћомчил какво стана беше му много тежко а он€ тичаше като луд беше направено да печели този с големи€т нос и незнайно защо буташе ¬иолета негативната ј водещите такива суперлативи казаха за не€ че направо се потресох явно тази е спонсор на това предаване нагласен о
17
3
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
 акво е спечелил този човек? Ќобелова награда ли, орден герой на труда ли? —печелил е като ƒани “рехо от украинците
16
4
 
10
 
! ќтговори
ѕенчо  аратолев преди 2 месеца
 ой пък ги гледа ти€ предвани€ , вс€ка година едно и също проостотии и издевателства , глад и мизери€ кое му е интересното не знам !
15
2
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ƒунев ако беше на 24 години когато стана вицеолимпийски шампион в јтланта 1996-та година щеше да ги изкърти всички с разлика. “ой стана първи€ човек в истори€та на спортната гимнастика в света, който направи 6 поредни прелитани€ над висилка. 50 години обаче са множко.
14
3
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
јми не стана €сно «ащо ћомчил не игра активно ? Ќие също не знаем колко тежат веригите ,колко тежат варелите -еднакви ли са ? ј то€ "пъзел" накра€ никой не разбра какво е ? -само ръЅев знаеше ,*** той знаеше и предварително ,че ще е победител и се хилеше кат чапраз !
13
5
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
до 8 ¬ крайна сметка наистина е заслужена победата на –ълев, защото не му се наложи да използва подаръците от продукци€та ќгърлицата и —абите. „естито на шампиона, но ти€ 100 000 лева са гавра обаче. ѕреди 19 години в скаааапани€ Ѕиг Ѕрадър наградата беше 300 000 лева. Ќа они€ цени! “огава средната заплата беше 300 лева. ¬се едно сега да гепаш 1 милион и кусур лева награда.
12
2
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
до 9  акви пари? —лед данъците от ти€ 100 бона остават 80 бона с които една боксониера да си вземеш най-много. ƒа припомним че преди 5 години наградата беше 200 бона. » на тогавашните цени на стоките и услугите се равн€ва в днешни дни на поне 250 бона. —ега им хвърл€т трохи...100 бона- см€х!
11
2
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
до 1 јз преди месец вид€х кои ще са в шестицата и като казах на Ќеделчо преди месец че –ълев е победител, а ћомчил и ћартин са втори и трети и той ме коментира на лайв в канала си "надкаст" , че не коментира спойлери.  'во стана веееее, Ќеделчооооо?
10
1
 
8
 
! ќтговори
Shark преди 2 месеца
ƒо ѕодлеции. ≈, нали –алица и ƒимо взимат една камара пари. јма като има *** да им се връзват и да участват в подобри пошли предавани€ и да стават за резил през ц€ла Ѕългари€ ще взимат.
9
4
 
17
 
! ќтговори
ѕодлеции преди 2 месеца
ќЅ»„јћ го това предаване. »наче къде другаде ще могат да се вид€т как прав€т на маймуни 32 наивника , мечтаещи за пари и интернет слава ....  ак позвол€ват да ги държат гладни, мрръснни и да сп€т на голата зем€ , как издевателстват над т€х и как излагат слабостите им и долните им планове пред ц€ла Ѕългари€... а повечето стават известни единствено със своите манипулации и подли интриги.... Ѕезценно.
8
8
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
«аслужено.
7
12
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
¬еднъж или два пъти гледах. ≈дни садисти издевателстват над мазохисти. ўо за хора ще се втурнат да си изпитват физиката до краен предел? » що за хора ще им измисл€т такива средновековни изпитани€? «релище, но не съвсем.
6
2
 
30
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
„е то 100 000 лева са малко като нагрден фонд в подобно шоу. ¬се пак вече не сме 2000
5
1
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
» с€ кво ще з€пам по телевизорната
4
5
 
17
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ќн€ игра с една ръка и насмалко да ги бие.
3
4
 
6
 
! ќтговори
’ј’ј преди 2 месеца
ўе му ги дадат ли?ƒа не е роднина на кмето на —имитлий дето се хвалеше че таковал Ѕоката ?)0
2
4
 
10
 
! ќтговори
см€х преди 2 месеца
и с€ ние кво тр€бва да направим ?!