3 причини да следиш бившия. Какво ни кара да го правим?

Бързо написваш името на бившия и.. клик. Поздравления!
2 мар 2018 22:35,
81
3 причини да следиш бившия. Какво ни кара да го правим?
Снимка: Pixabay

Кой ли не го е правил? Прибираш се след дългия ден, твърде уморен да свършиш нещо смислено и скачаш в леглото.

Превърташ нюзфийда и не си очарован от разни рецепти или последните снимки от почивката на съучениците.

Затова.. след малко размисли, бързо написваш името на бившия и.. Клик. Поздравления! Ти следиш бившия!

Защо правиш това, защо не се спасяваш от този вреден навик? Вижте 3 причини да търсиш бившия:
 
1. Все още имате чувства
 
Вероятно още ви е грижа за него. Проверявайки какво прави той, вие се чувствате малко по-близо.
 
Като се връщаме назад ние усвояваме и разбираме живота и чувствата, които изпитваме, като често правим това с хората, за които ни е било грижа. Ако все пак има недоизказани неща и важни за вас въпроси, по-добре потърсете комуникация, отколкото да гледате стари снимки.
 
2. Ревнувате
 
Кога видяхте бившия с някой друг? Вие искате той да живее в самота и уединение и да страда за сторените грешки? Имате нужда да се уверите, че ако има някой нов, той не е по-готин от вас?
 
Всичко това се случва, защото егото ви трябва да знае, че вие сте най-доброто нещо, което някога се е случвало на бившия. Но помислете за това: Кое е по важно за вас - да знаете, че той е нещастен или да се откъснете от това и да бъдете щастливи?

Останалите причини да следим бившите - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: следенебивш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
Pocaloca преди 6 години
До 16Разбира се,животът продължава.Next...
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И си живей живота с тази жена с приятеля ти. Махни тези съмнения и ще ти е много лесно и и много хубаво. Наслади се на моментите с нея отредено ти е. Но дали ще останете заедно е глас Божи. Взаимоотношения ви дали ще издържат във времето? Дано!
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А приятеля ти е истински мъж. И си държи на теб. Уважавате! Ти с тази ревност съвсем си станал Тома Неверни. Недей! Обичай си тази жена. Миличка е спрямо теб!!!!
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плод на твоето въображение. Жените са манячки на чистота особено някои. Перат се с различни видове прахове, омекотители. Нали се сещаш, че не е възможно твоята приятелка да се пръска с парфюма на твоя приятел.Тази жената държи на теб и те обича. Всички други неща си ги изблий от главата. Щом е толкова племенна с теб в секса тя те обича иска си те. Хубаво и е с теб. И ако продължаваш да търсиш нещо, което не е направила спрямо теб ще я загубиш. И не само нея, а и своя приятел. Обичат те!!!
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 65Не си натоварвай нервите. Силната страст с времето отминава. Щом като те разпалва толкова много, карай си секса с нея със здраве. Но не се обвързвай необмислено засега, изчакай. Ако ти кръшка, рано или късно ще се разбере, а дотогава ти няма да си вече така заслепен от нея.Ако пък се окаже, че подозренията ти са неоснователни, тогава вече можеш да обмислиш как да продължи връзката ви и дали да не прерасне в брак.
64
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обичам я как да я изтрия от днес за и утре? Кажи ми..., как?! Това са мои предположения. Да! Ревнувам я! Аз я обичам за бога, как да не я Ревнувам.
63
0
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 63 преди 6 години
Ако наистина ти кръшка с най-добрия ти приятел, значи нито той ти е приятел, нито тя заслужава да я слагаш на пиедестал.Щом ти е добре с нея в леглото, научи се да я възприемаш само като сексуален партньор, но не влагай чувства, ако й нямаш доверие.Най-важното е да разбереш дали не ляга с твоя приятел зад гърба ти. Увериш ли се, че го правят, подготви се да ги изриташ и двамата в подходящ момент. Защото и най-виртуозната секс-партньорка след време омръзва. Ще си намериш друга, жени много.
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам подозрения, че мойта се люби с най - добрия ми приятел. Всички те и дрехи са с аромата на неговия парфюм. Чу, ка ли се с нея не знам. Ще полудея! В последно време е друга дори кога се любим, станала е съвсем пожар в леглото. И само ми повтаря:," миличък ужасно много ме палиш"и ме почва.. да не ви разправям. Любовница... Мммм страшен кеф прави!!!!
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен да я загуби нищо друго. Кой иска да загуби жената, която обича с душа и сърце? Никой! Какво е тогава! Има нещо, което не е така!!?!?
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 57Подиграва се с нея! Не я заслужава! Никой мъж без чувства към дадена жена не прави луд чувствен секс. Той я обича много, това е ясно. Не е ясно, защо я тормози така!!!? След като си я Обича.
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За подобни жени само любов много разбиране и обич.
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сетивата и ще бъдат претъпени до нищо усещане!
57
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя вече нищо няма да усеща в един случай и най-добре. Просто сетивата и ще бъдат престъпени и ако е бита зверски някога съвсем нищо няма да усеща. Ако усеща е равно на смърт!
56
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прави с нея луд чувствен секс и след два дена е с друга! Не е задължително да я нарани физически. Като я нарани сърдечно, е лошо. Сърце не се лекува никога!!!
55
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
плаках с часове, дни. не бях аз себе си. исках земята да се отвори и да ме прибере. да ме пребият и да умра. аз я обичам с душата си тази жена със цялото си тяло със сърцето си очите си и ушите си. тя не се забравя. но вече някоя друга не е в състояние да ми причини, това. аз съм друг човек, тя ме направи такъв. психически устойчив и физически здрав. научих се да ставам сам когато съм паднал. да се отърсят и да забравя. когато видя светлината..., слънцето усещането че си жив е Велико. прероден.
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 53Ти не и бери грижата! Тя ще си намери друг.Всеки ден има мъже, които си искат в прав текст от жената. Нали се сещаш! А откъде знаеш, че вече не е с друг мъж.
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 43Ти от къде знаеш, това? Не тя е с другия мъж! Той е с двете жени, тя не може да му прости поредната изневяра и го напуска. Той пак и отново и отново и изневерява.Разбира,че той никога няма да се поправи и го оставя. На него не му пука особено той всеки ден почти е с нови жени. Такъв си е!
52
1
 
2
 
! Отговори
До 52 преди 6 години
Когато я бие или изневерява причината за скъсване е ясна.Имам предвид, когато без видими причини жената каже, че напуска мъжа. А ако някоя иска да си стои сама изборът си е неин.Ще прегръща възглавницата или някоя котка.
51
1
 
3
 
! Отговори
До 27 Анонимен преди 6 години
Практиката го е доказала-жените са като маймуните, докато не хванат следващ клон, не пускат настоящият.Затова ако жена каже на мъж, че го напуска значи има в живота й друг мъж.Да бе да, ако има насилие спрямо жената или мъжът й изневерява тя ще чака да намери друг, че тогава да се отърве от него. Ако изобщо търси друг, защото истината е от трън та на глог!
50
0
 
4
 
! Отговори
До 47 преди 6 години
От тези същите разбрала, че нейният любим си има жена в провинцията и съвсем не е така ощетен от съдбата, както беше разправял на нея, за да събуди съчувствие.Когато тя се свърза с него и той се видя натясно, започнал пак да й разправя фантасмагории уж че се бил опитвал да се разведе с жена си, но не успял, тя го била изнудила някак. Но искал бил да си остане приятел с нашата състудентка!Мисля, че тази, която ги запозна, скрои такъв номер от завист. Разбра се, че е знаела, че той е женен.