Мъж бе убит в столицата

Жертвата е простреляна в главата пред блок 35 в столичния квартал „Белите брези“; 49-годишният мъж е криминално проявен
4 ное 2007 19:11,
50
Мъж бе убит в столицата
Убийството е извършено на паркинг пред блока. Снимка: Булфото
Мъж е убит на булевард "България", до бл. 35 в столичния квартал "Белите брези".

По първоначална информация жертвата е 49-годишният Бончо Панев Запрянов

Мъжът е регистриран в полицията, занимавал се е с измами.

Носел е пакет в ръката си, който в момента полицията оглежда и установява съдържанието му.

Районът е отцепен, убийството е извършено на паркинг пред блока.

Според първоначална информация мъжът е убит с един куршум в главата.                 

Простреляният е роден във Велинград и има адресна регистрация в Костандово, община Ракитово.

Той се е прибирал с жена си, когато между колите е стреляно по него. По телефона пред полицията жена му обяснила, че чула пукот и когато се обърнала, видяла свлеченото тяло на мъжа си.

Запрянов е бил собственик на фирма "Агролит", която се е занимавала с търговия на едро с твърди, течни и газообразни горива и подобни продукти.

Убитият е имал и дял от 30% във фирма "Пюър пауър" и към момента е строил фабрика за брикети.



Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
хахаха преди 16 години
Ще ме прощаваш "умнико", ама като цяло говорителите говорят по правилата на българския език. Това, че ти не си наясно с тях си е твой проблем. Ако за теб "книжовен български език" е равно на "оти", "я съм" и употреба на множествено число за 1 лице, ед.ч., то тогава нека приемем цялата шопска простотия и съвсем да се превърнем в бананова република. И да, смятам, че хората от София не са по-умни или кадърни от хората от другите градове. И нямате база за това супер самочувствие.Селяни има навсякъде.Фактът, че между 1880 и 1997 г. населението на София се увеличава над 54 пъти, при увеличение на цялото български население само около 3 пъти, доказва сам по себе си, че кореняци-софиянци има съвсем малко (и вероятно те са по чужбина отдавна).
48
0
 
0
 
! Отговори
умен преди 16 години
и аз подкрепям Чардафон и съм за това селяните да си ходят на село, а относно изказаното мнение, че софиянци не били достатъчно интелигентни и се налагало внос на мозъци от селата, лично на мен ми е повече от смешна тази констатация. Наистина София се напълни с прости и арогатни селяни, дошли да правят кариера (изключвам малкото свестни хора от провинцията, разбира се че ги има). А за правилния и неправилен български език ще кажа само, че ако еталон са ви говорителите от телевизията, които също в по-голямата си част са дошли от разни китни селца, много бъркате. Те редовно казват ВЯРНИ, вместо правилното ВЕРНИ и ТЯХНИ вместо правилното ТЕХНИ. Е-то използвано вместо Я-то при някои форми за МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО не е шопско, а българско - но вие, надошлите комплексари изкривявате освен всичко друго и езика ни
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ами ето сега вече нещата ще се променят - избрахте си бойко-мутрата за кмет, главният покровител на наркоканалите в софия - нещата би трябвало вече да потекат както си трябва
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Абе хоро доколко виждам статията е за /Мъж убит в София/ а не за селяни и Софиянци. Каквато и тема да има винаги ще се намери някой да започне вечното дерби село срещу София.Вече сте смешни какво значение има кухи ***
45
0
 
0
 
! Отговори
хахаха преди 16 години
Вижте сега - няма начин София да не е наблъскана, *** и със затруднен трафик. Затова е богат град - защото тук идват всички по бизнес дела и все имат работа нанякъде (с колата). Тоест, ако не беше така, столицата нямаше да е такава, каквато е сега - най-богатият град в България. Това е омагьосан ктъг - пълна е, защото е богата и е богата, защото е пълна.
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
това с 1 човек в кола го умуваха да го забранят,аз също се возя сам винаги,но "бедените" хора ще намерят и по един човек под наем да качват до тях въпреки цените на горивата.
43
0
 
0
 
! Отговори
лили преди 16 години
аз мисля, че е добре в спора да се намеси г-н Чардафона! с интерес следя коментарите му :))
42
0
 
0
 
! Отговори
хахаха преди 16 години
Да, за съжаление този проблем е голям. То проблемът обаче не е само в това, че карат коли, а и как ги карат :((((( Но иначе трафикът можеше да бъде намален, ако "бедните" българи не шофираха по 1 в кола..... и не ходеха и до магазина с автомобила.
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
добре правилно пишеш,иначе аз съм си много доволен от това че хиляди хора идват от различни места,работодател съм на 20 човека и определено по лесно се намира работна ръка само ако можеше и да не карат коли :))
40
0
 
0
 
! Отговори
хахаха преди 16 години
В мн.ч, се пише не голЯмите, а голЕмите, но в ед.ч. е с Е. Поне за неграмотност няма как да ме обвини някой :))))).А за "мекото" говорене - това е такава глупост. Меко говорят само в някои краища на България. Но далеч не всички.
39
0
 
0
 
! Отговори
4ovek преди 16 години
кой каза,че совиянци са по-по-по-.......,а другите провинциалисти?Явно някой на когото не му е ясно кое какво значи и не знае собствената ни Българска история.Кога София е станала столица,колко аристократи(а какво е това аристократ?) има в София и колко по другитекраища български?Ееееееей хора попрочетете това онова и тогава се нападайте един друг.Спомнете си оная стара руска приказка ;"кой е най-важен?" Там се разказва за един такъв безсмислен спор за това чия професия е по-важна....прочетете я,издирете я и ....помислете,а после разберете ,че всички сме едно цяло:и всеки има и лице и дупе :-))))))))
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Разпознават се най-малкото по-това, че говорят на меко и са от много далеко :))
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
първо ти го написа със Е виж си пост 33 наи долу "най голЕмите" иначе си много права
36
0
 
0
 
! Отговори
хахаха преди 16 години
ти как разпознаваш "софиянци" от "провинциалисти", моето момиче? Не говоря за отявлените селяни - по вид и по култура, а за хората от големите (и дори по-малките градове). Защото аз не ги разпознавам - има хора, дето прабаба им е *** от шопско, но това не ги прави столичани. Има и такива, дето тук са родени, но родът им е от някъде другаде.За номер 34 - всички около мен са ми свидетели, че едно от най-мразените от мен неща е СОФИЯ - живея тук от 6 години и само чакам възможност да се махна. Както знаеш обаче не е толкова лесно да зарежеш работата си ей така. Само за протокола - дошла съм тук, за да уча, а не за да живея в "голЕм град" (както ти се изказа). Ако оставаше до вас "софиянци" - щяхте да сте *** от шопи и надути "балони" без интелект + шепа свестни хора.
35
0
 
0
 
! Отговори
Ирена преди 16 години
Болката на гостите на столицата (селяните) си я знаем! Оправданията, че всички сме от село, които изказвате, също. В крайна сметка факта си е факт - вие сте провинциалисти и такива си оставате, независимо колко ще пребивавате в големия град!
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Стой си в този голем град поне Ти
33
0
 
0
 
! Отговори
хахаха преди 16 години
Да разбирам, че шопските села са по-малко села от другите, така ли? А не можете да си намерите работа, защото не сте конкурентноспособни - както се вижда от твоята "грамотност". "Селяните" не са готови за малко пари да работят, защото имат да плащат квартири и допълнителни сметки. Ако си забелязала, в университетите софиянците не са мнозинство.П.П. За щастие не съм "софиянка" и никога няма да поискам да стана. Но съм от един от най-големите градове в България, които са дали на България много известни личности.
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Искам да направя забележка, а именно, че е правилно "място" и "место".Ако някой не е съгласен да провери в правописен речник.
31
0
 
0
 
! Отговори
Диана преди 16 години
Правилно си разбрал/а,че съм чист шоп и да уточня ,че това са чистите софиянци /и баба ми и дядо ми/ и точно така говорим.Така,че не ме пращай мен ти от където си дошъл/а.И от такива,като теб и останалите селяни ние не може работа да си намерим.Готови сте и за мерси да работите,но да сте в София /не може и нормални заплати да вземем от Вас/.Ти не знаеш, но преди да дойдете с дисагите от селата ,София беше чиста уютна и красива сега не е така , а в градския транспорт миризмата е непоносима ,защото на село се къпете един път в месеца. Заминавайте си, няма място тук за Вас .
30
0
 
0
 
! Отговори
salis преди 16 години
"Селянин" не е географско понятие, а начин на мислене