Dominic Plaza и Danny Howells – тази вечер!

Днес е хубав ден за всички, които харесват електорнния саунд. Отдавна не помним толкова наситен на такива музикални събития петък. С две думи – имате избор. Вижте какъв.
19 окт 2007 13:20,
Dominic Plaza и Danny Howells – тази вечер!
Снимка: myspace.com/dominicplaza
Днес е хубав ден за всички, които харесват електорнния саунд. Отдавна не помним толкова наситен на такива музикални събития петък. С две думи – имате избор. Вижте какъв:

В Yalta се завръща един от най-добрите DJ, който миналата година направи страхотно парти пак на същото място – Danny Howells. Явно не само на феновете му им се е харесало. Danny споделя, че няма търпение отново да разбуди духовете. У нас много хора го познават като приятел и човек, с който Danny Tenaglia работи много добре. Добре им се получава, наистина.

Стилът му има онова уникално увличащо звучене, описвано като "дийп-секси-фючъристик-тек-фънк-хаус", и именно то кара всички, дошли да го слушат в клубовете по целия свят, да полудяват.

На няколко преки от Yalta, в клуб Escape ще пуска един друг исполин на техно сцената – Dominic Plaza. Toй също идва за втори път у нас – първия път ще помним дълго. Или поне до днес, когато, надяваме се, ще се получи добро парти. Dominic идва с друг DJ, който също има какво да ни покаже – Parham.

За тези, които обичат по-мелодичния и лек хаус, имам също добра новина. Клуб Sinners ще се пука по шевовете с тазвечершното HedKandi Party, презентирано от световноизвестния DJ David Dune. Поканата е на варненското радио Алфа, което може да се похвали, че е на една от най-слушаните честоти и у нас. Ето защо, събитията, които организират, винаги се случват по много приятен начин.

Има и още един вариант да си направите петъка различен – като сложите малко гориво в резервоара и отпрашите за Благоевград. Ей го къде е. Там, в местния Elephant club ще бъде не кой да е, а Mike Morales, който е много добре познат на всички запалени по клубната култура.

Доказателство, че се готви нещо наистина добро, са Steven, Yassen Petrov, Smurf, които ще подгряват и после ще закрият партото в ранни зори. Тях няма нужда да представяме, както и Viva Sound Factory, които правят Метрополис и напоследък сътвориха най-големите лудници у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание