Йоско причинил катастрофата в "Бояна"

Двама загинаха, други трима души са ранени
Обновена: 2 мар 2011 13:26 | 2 мар 2011 11:12,
707

Обърнатият джип на Йосиф Йосифов - Йоско. Снимка: Булфото

 

Йосиф Йосифов – Йоско, е причинил тежката катастрофа тази сутрин в "Бояна", при която загинаха двама души, съобщиха от МВР.

По първоначални данни бронираният му джип "Мercedes G" навлязъл в насрещното платно и ударил челно лек автомобил КИА, слeд което се обърнал на таван.

От удара намясто загинали двама мъже от леката кола на 31 и 53 години, други двама души от автомобила са получили различни травми и са настанени за лечение във ВМА.

42-годишният Йоско също е ранен и настанен в "Пирогов". Той има наранявания на главата, гърдите, корема и фрактура на лявата подбедрица, лекарите се борят за живота му.

Още по темата

На мястото полицията извършва оглед. Тепърва ще се установяват причините за възникналата тежка катастрофа.

Йоско и групата му нашумяха през януари 2004 г., когато сливенецът бе арестуван по обвинение в убийството на Косьо Самоковеца.

След спецакция Йоско и сподвижниците му бяха закопчани в огромната му къща. Тогава баретите се натъкнаха на уникални гледки – автомати, боеприпаси и наркотици. В специална клетка пък си отглеждал черна кръвожадна пума.

Разследването срещу Йоско за поръчител на убийството на Константин Димитров обаче зацикли. Обвинението така и не успя да докаже, че Йосифов е наредил да застрелят Самоковеца в Амстердам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


707
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
686
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 13 години
не е този от безден
685
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ybieca si ostava ybiec ,dali shte ima dokazatelstva che e ybil dvama choveka ili lekata kola e minala nasreshta my, shte si plati i shte izleze ,taka stava v bg s protekciata na kyrympiranite sadii i prokyrori.
684
0
 
8
 
! Отговори
Asen Prodanov, Burga преди 13 години
Вече се установи със сигурност, че Йоско за пореден път е шофирал пиян, и то с 2,6 промила алкохол. Той е рецидивист в това отношение, не зачита никакви закони, правила и правата на другите. Трябва да бъде съден за умишлено убийство, защото е съзнавал добре че го извършва в абсолютно нарушение. В една нормална, правова държава биха го затворили поне за 20 години, а парите му нямаше да стигнат за обезщетяване на гражданските искове. Но не и тук, при нашето псевдоправосъдие. Ето защо, ако човек търси справедливост и възмездие, не може да разчита на българския съд, а трябва да се погрижи сам за това - има начини! Аз така бих постъпил.
683
0
 
5
 
! Отговори
Диди преди 13 години
Да ясно,той ще се оправи,ще се извини ако знае как,после ще платят по 10000лева за умрелите,а Йоско ще получи условна присъда.Нищо ново под нашето слънце.Колко такива богати с джипове убиха невинни хора и са в затвора ми е въпроса???Май няма,като имаш парици имаш и права,нали?
682
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Pravosudie e ena golqma NULA,korumpirani boklutzi!!! Zaslijavat te da sa na mqstoto na bednite horitza.....
681
0
 
4
 
! Отговори
мая преди 13 години
живота в България е приказка за мутри и политици,а те като убият или докарат до самоубиство останалите малко свестни хора ще останат само ***.
680
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
abe hora tiq dvata bokluka plamen i iosko dokoga 6te ma4kat tozi hubav grat sliven!
679
1
 
18
 
! Отговори
pele преди 13 години
дано пукне тази дрогирана мутра жалко за невините работници.
678
1
 
20
 
! Отговори
Видов ден! преди 13 години
Не мислите ли, че е дошло време за разплата?Не е ли време да потърсим отговорност от всички, дето ни докараха до това дередже?Мутри, политици, съдии, прокурори, полицаи!Дали да не им потърсим отговорност....най-сетне?
677
0
 
18
 
! Отговори
Съдиите преди 13 години
ИМЕНАТА НА СЪДИИТЕ, ПУСНАЛИ ЙОСКО НА СВОБОДА ПРЕЗ 2004г., И М Е Н А Т А! Да ги знаят всички и най-вече близките на загиналите!
676
0
 
4
 
! Отговори
da преди 13 години
ako go biaha slojili na miastoto mu tezi momcheta shtiaha da sa jivi sega-orajie boepripasi i t.n.....
675
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
н
674
0
 
21
 
! Отговори
???? преди 13 години
След като са нъмерени автомати калашник ,боеприпаси и наркотици в къщата му преди години........защо не е бил осъден поне за това. ВЪПРОС ????? кой е бил СЪДИЯТА ПО ДЕЛОТО. СЕГА ТРЯБВА ДА РАЗСЛЕДВАТ НЕГО.
673
0
 
7
 
! Отговори
bulgar преди 13 години
просто си ни убиват, малко по малко... вчера един приятел на пешеходната пътека са го блъснали. слава богу, е без сериозни травми. докога?
672
0
 
15
 
! Отговори
bulgar преди 13 години
за совата която футболиста ритна, какъв скандал, какво нещо - тук убиват хора и никой нищо. дори ни съобщават за състоянието на този ***...
671
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе няма ли кой най-накрая да ни отърве от тоя долен наркоман и гаден *** Йоско. че държавата за нищо не става и подобни *** никой с пръст не ги пипа, това е ясно и на децата. то не бяха стрелби, побоища, платени убийства, наркотици и всякакви други тежки престъпления, за всяко едно от които във всяка бяла държава биха го осъдили поне на доживот без право на замяна, ама българския съд - НАЙ-ХУМАННИЯ В ЦЕЛИЯ СВЯТ ВЕДНАГА ГО ПУСКА, РАЗБИРА СЕ СЛЕД КАТО Е МОТИВИРАН ПОДХОДЯЩО С ФИНИКИЙСКИ ЗНА
670
0
 
9
 
! Отговори
до 681 преди 13 години
В момента в БГ от 1989г.,до днес има само един термин сред /знаем кои/,.....ДАЛАВЕРА , а това ...морал ,честност, съзнание ,държавност ,отговорност,....не важи за тях !
669
0
 
9
 
! Отговори
до 679 преди 13 години
Точно това ще стане ,от което се опасяваме и ние ,то има ли друг ....сценарий,като те допълвам ,че съдийското решение накрая ще е ,...."Няма достатъчно доказателства ",като м/у другото ще се окаже ,че Йоско не е бил там ,и колата е на неизвестен извършител,абе познатите номера !
668
0
 
17
 
! Отговори
bayco преди 13 години
съдийският състав, който каза, преди време, че тоя *** е невинен - да идат сега при роднините на загиналите, да ги погледнат в очите и да им кажат просто едно "Извинете, ние сме главните виновни"...мръсни ***, ще врите в казана...
667
0
 
7
 
! Отговори
Дани преди 13 години
До така назовалия се Иван ГанчевКакво са ти виновни тези двамата?! Не са ли виновни съдиите на Гоцесие за това, че този човек да не е в затвора? Пак се объркахме. От всяка новина искате да правите сензация. Стига, смешно е. И между другото виж представителите на коя партия са внесли жалба до ВС срещу създаване на спец съд. Наглеци.