Откритата мъртва жена в София е наркозависима

Това показва първоначалният оглед, каза министър Цветанов
Обновена: 16 юли 2011 21:57 | 16 юли 2011 21:47,
152
Откритата мъртва жена в София е наркозависима
Снимка: Булфото

Откритият труп в София е на жена, която по всяка вероятност е наркозависима. Това каза в Пазарджик министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Тялото беше извадено снощи от коритото на Перловската река близо до националния стадион "Васил Левски".

По думите му това сочел първоначалният оглед. "Имаше и хапчета, и съответни убождания в областта на вените около ръката. Когато имаме повече данни, ще съобщим подробности", добави министърът.

Още по темата
 Засега няма нищо, което да показва насилствена смърт. Не можем да кажем дали става дума за свръхдоза, докато не станат ясни резултатите от аутопсията, посочи Цветанов.

Той информира, че полицията продължава да работи и по убийството на 28-годишната Яна Кръстева в Борисовата градина. Нека им оставим малко време да си свършат работата на спокойствие, призова министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още по темата: трупжена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
0
 
! Отговори
:-? преди 12 години
И какво ни казва тази новина сега? В цитата не виждам да пише "Тя е била наркозависима", а виждам че пише "...по всяка вероятност е била..." И дори да е била, защо трябва толкова да се набляга на това? Нима това я прави нечовек и виновна по начало?Много ми е интересно как се пишат новини и дребни сензацийки в този сайт...Ужасни и нищожни хора станахме българите. Жал ми е, но ще продължавам да се опитвам да живея тук.
147
1
 
2
 
! Отговори
agostina преди 12 години
4ovekat sas isipanata kiselina v garloto ot haskovo sawo li e narkoman ili piqnica?
146
2
 
3
 
! Отговори
patriot преди 12 години
върл левскар,ти това ли правиш с жената и сина,хаххахадо 147-има го това със сигурностако някой е пострадал,сам си е виновен,едва ли не си го е изпросил,така му се пада и да не занимава полицаите и да им пречи да си гледат работата,тоест да си събират рекета от сводниците и дилърите
145
7
 
1
 
! Отговори
Върл Левскар преди 12 години
Хайде ***, стига сте търсили под вола теле .Толкова сте нещастни , че няма накъде .Какво очаквате ? Полицай през метър или да ме дебнат мен , като забия шамар на сина или ощипя жената !*** анонимни !
144
2
 
1
 
! Отговори
Somebody преди 12 години
Борисов определено се бори с тежката криминална престъпност... Жалкото, обаче не е, когато убиват екс-криминализирани бизнесмени, а когато умират обикновени граждани... Няма да открият убийците... Идват избори...Битието определя бюлетината!
143
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И какво ако е наркозависима. Полицията в последните години, ако сте забелязали, разви един модел на поведение, да го нарека условно очерняне на жертвите. Тая била наркозависима. В онзи побой бития бил криминално проявен. В предишният грабеж ставало дума за битов скандал. Е, и! Какво е ако е така. Престъплението си е престъпление и трябва да се разследва. Те оправдават собствената си некадърност и пълния разпад на държавата с обяснения какви били участниците в криминалното деяние.
142
3
 
15
 
! Отговори
Анализ на речта преди 12 години
Това се нарича МАНИПУЛИРАНЕ (по един много фин, според него, начин) НА ОБЩЕСТВЕНТО МНЕНИЕ!
141
3
 
14
 
! Отговори
Анализ на речта преди 12 години
"Откритият труп в София е на жена, която по всяка вероятност е наркозависима. Това каза в Пазарджик министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов."Обърнете внимание на думите "по всяка вероятност" - т.е. може да е, но може и да не е наркозависима. Цветанов хвърля в медийнот пространство нещо, което със сигурност не е уточнено, но така се опитва да създаде нагласата, че е наркозависима. Дори споменаването на тази дума - напр., "Тя не е наркозависима" - провокира хората да мислят в тази посока!
140
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Етикета-алкохолик или наркоман си го лепват зависимите.Никой не е в състояние да ми лепне на мен подобен етикет!
139
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някак си не иде да поставим до всеки алкохолик и наркоман по един полицай!
138
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко за жената!А що се отнася дали като е алкохолик или наркоман е по малко човек,вярно не е,,,ама...18 годишния ми съсед се хвърли от седмия етаж защото се беше надрусал здраво и казал на майка си,че отива да лети-докато скочи жената от леглото той се приземил върху колата-беше единствено дете,на моя близка сина-красив,млад мъж с походка на бог,като се напие най-често ходят с мъжа си да го приберат натъркалян на улиците,срещала съм го залегнал да му изтичат лигите от устата,,,та и те са хора.
137
2
 
10
 
! Отговори
БТК преди 12 години
" ... в областта на вените около ръката"????????????????????ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
136
1
 
22
 
! Отговори
ева преди 12 години
Защо на всяка жертва веднага бива лепнат етиката алкохолик/наркоман? Да не би това да омаловажава смъртта или не дай боже убийтвото? Струва ми се, че в предизборна ситуация, управляващите ще изкарат всики ***, за да си спестят негативизма и удара по имиджа им. Да, ама хората не са ***
135
1
 
3
 
! Отговори
До 138 преди 12 години
Това пък как ти хрумна? Аман от идиотщини вече!
134
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А бе ***-какво лаете все против Цветанов. Къде откриха едно от скривалищата на "наглите", а? На времето целия квартал беше блокиран, всичко рпретърсиха и само тази къща я подминаха-*** мрънси.И още-където има много полицейски акции е възможно да се правят някои грешки, които вие ги тълкувате като полицейщина. Давай Бойко.
133
5
 
14
 
! Отговори
лъвица преди 12 години
За Цвък.....всички граждани са престъпници,наркозависими и т.н.
132
6
 
22
 
! Отговори
125 преди 12 години
Цецо говори глупости по навик явно. Къде са журналистите, които да зададат смислените въпроси и да го поставят на място? Излиза, че ако случайно си наркоман, алкохолик и т.н., смъртта е заслужена? Цецко, няма такова деление в Наказателния кодекс или в който и да е друг закон. Да не сте в състезание с Боко кой ще изръси повече глупости за малко време?
131
2
 
18
 
! Отговори
Любопитко преди 12 години
Има ли в МВР ПРЕСАТАШЕ?????Ако има назначено такова нека да си върне заплатите за последните 2 години,защото нищо не е свършило, ама абсолютно нищо!!!Tzv. Tzv. е и ПРЕСАТАШЕ и министър и прекрасно заплатен консултант и кадровик и критик на "ЛОШАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА", абе въобще Сторъкия Шива.....Да не забравя и отличен лекоатлет ХА ХА ХА ХА
130
1
 
26
 
! Отговори
някой преди 12 години
държавата ни е сбъркана! за 1 седмица има едно доказано убийство и една мистериозна смърт в центъра на столицата, а какво прави полицията? вместо да каже нещо за разследването, за извършителите, за мерките, които ще наложи за предотвратяване на подобни случаи в бъдеще - неее, плицията вади кирливите ризи НА ЖЕРТВИТЕ! не на убийците - НА ЖЕРТВИТЕ. а ако нямат кирливи ризи - измислят. и защо? какво внушават? че жертвите САМИ СА СИ ВИНОВНИ? че не са заслужавали да живеят? Всичко се връща, Цецко....
129
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Б Б градина