Жена хвърли 16 бона в левове, рубли и евро на апаши

67-годишната русенка увила парите във фолио за готвене
15 юли 2016 13:14,
15
Жена хвърли 16 бона в левове, рубли и евро на апаши
Снимка: Reuters, архив

Телефонни измамници взеха близо 16 хиляди лева от русенка, съобщиха от полицията в крайдунавския град.

Около 13:00 часа в сряда на стационарния телефон на 67-годишна жена, живееща в блок в квартал "Здравец-Изток", се обадил мъж, който се представил за инспектор от полицията.

Той съобщил, че се провежда полицейска операция по задържането на престъпници, които знаели нейния домашен телефонен номер и щели да я търсят, да я заплашват и да й искат пари.

Веднага след първото обаждане последвало друго, отново на домашния й телефон. Обадил се мъж, който я заплашил и поискал да даде всичките си пари на хора, които ще изпрати. След това пак се обадил "инспекторът", от когото жената получила уверение, че престъпниците, които я заплашват, ще бъдат задържани, но тя трябвало да даде всички пари и бижута, които притежава, а след приключване на полицейската операция ще й бъдат върнати, а тя самата - наградена за това, че съдейства на полицията.

Така възрастната русенка на два пъти хвърлила от терасата на жилището си сумата от 14 855 лева, 3000 руски рубли и 50 евро, както и златни накити, които били увити във фолио за готвене. Жената успяла да види, че пликовете били взети от млад мъж

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
5
 
! Отговори
Тошу преди 7 години
До Гошу Имала е и индийски рупии, но не е могла да ги довлече балите до терасата ...
10
1
 
6
 
! Отговори
Георги сс преди 7 години
До АнонименАз проблеми нямам ,тази същата баба за ,която ти говоря когато почина мъжа и трябваше да се изнася първо при мен дойде.Проявих човещина и помогнах да го свалим от 3 етаж.Какви ли не услуги съм и вършил безплатно.Каква склероза и деменция ?Това са злобни вечно хленчещи старци,скътали пари ,които доста често ги намират след смъртта им.
9
9
 
11
 
! Отговори
георги сс преди 7 години
Ако на тази баба си и съсед и поисксш 20лв на заем,никога няма да ти даде.Тези дъртаци се мислят за големи дяволи,но бай *** яко ги дере.Вчера в лидл поисках от една тъкава *** 20лв ,исках ги за детска дреха казах и след малко ще ти ги дам.Стиснатата бабка ми изнесе лекция ,как да си пазя парите.Обясних и ,че вкъщи имам пари след като се приберем и ги давам.Не та не ,най искрено и пожелах среща с аломангал.
8
2
 
15
 
! Отговори
Иван Джамбазов преди 7 години
Е това не е новина! години наред тия измами вървят,и все още има *** да се ловят.Докато има наивници ще има и измамници! Имала пари а нямала акъл! Сега ще имаакъл,но няма да има пари! В природата нищо не се губи,само се видоизменя.
7
4
 
22
 
! Отговори
norm преди 7 години
Щом и рубли е кътала, ясно е какъв е умствения и багаж.
6
17
 
9
 
! Отговори
Анонимна преди 7 години
Стига вече с тези лъжи откъде бабата ще има тези пари-хората нямат пари за хляб, а вие ги изкарвате богаташи.
5
4
 
8
 
! Отговори
ха-ха-ха-ха... преди 7 години
До 3Няма да е в гроба, защото нашите цветнокожи другари предвидливо ги отървават от тази им грижа
4
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
имАла - дала...От този случай и от всички останали следва, че измамниците имат докга точна информация за финансовите възможности на потенциалните си жертви.Пита се в задачката:Кой има достъп до такава информация?Отговор:банкови служители, нотариуси,служители в селските пощи,селски кметове и т.н. Такива хора пряко, или косвено знаят, кой има влог в банка,чия пенсия е по-голяма,кой е скоро е продал имот...От там би трябвало да почнат, от организацията, а не да ми показват *** телефонни"таланти
3
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия пенсии всичките богати бре...по 5 по 8 по 10 бона скатали...иначе ревът че нямат пари и на хляб и кисело мляко я карат. мама ви скръндзлива стисната дее.ба изкуфяла. у гроба си ще си ги взимат тия пари...
2
3
 
18
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
Ха-ха-ха, това с рублите ме уби :) А индийски рупии нямала ли е в наличност, да метне и тях :)))
1
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на апашите! Тия дър.тите трябва да се скубят докрай. Това им е наказанието за чутовната им простотия.