Майорка свали Реал Мадрид от върха

"Белия балет" с изненадваща загуба от средняк
20 окт 2019 07:40, Александър Попов
5
Майорка свали Реал Мадрид от върха
Снимка: Reuters

Реал Мадрид сдаде първото място в Испания, след като допусна изненадваща загуба с 0:1 от Майорка в двубой от осмия кръг на Ла Лига, игран на стадион "Иберостар".

Футболистите на треньора Зинедин Зидан не успяха да се пригодят към силната преса на домакините и получиха гол рано-рано в срещата, който бе дело на Жуниор Лаго (7').

През втората част затрудненията на "белия балет" в атака продължиха и сериозните опасности пред вратата на "Лос меренгес" липсваха. Като за капак на всичко в 74-ата минута мадридчани останаха с човек по-малко, след като Алваро Одриосола получи втори жълт картон.

Така Реал слезе от върха и вече се намира на второто място с актив от 18 точки, с 1 по-малко от кръвния враг Барселона, който остана лидер след победата над Ейбар с 3:0 по-рано днес. Отборът на Майорка пък е 14-и с 10 пункта.

Всичко за развоя на мача четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Реал Мадрид
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
+- преди 4 години
До ТрояАбе аз разбирам какво е казано и без напън на моите мозъчни гънки,не ми трябва да ги напъвам ......... ,ама мисля за таквиз като теб,които трябва да си напъват мозъчните гънги,за да разберат нескопосана написана статия.)Схвана ли !?)
3
0
 
0
 
! Отговори
+- преди 4 години
Като четещ,че Реал е паднал с 0:1 ,то отначало оставаш с чуството,че дома е паднал на Сантяго.... ,ами ако не знаеш как се казва стадиона на Реал.Пишете малко грамотно г-да журналисти.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И ква стана тя? Оказа се че без Роналдо са наистина едни жалки мишки. Иначе се пънеха, че щели да играят "като един" сега.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв средник е Майорка.Реал игра като слабак .Можеха да отнесат още няколко гола .