Лятна академия показва тайните на бизнеса

Приключението е безплатно за гимназистите от цялата страна
29 юни 2019 11:15, Красимир Ангелов
2

Истории на успеха от първо лице и интересни теми от маркетинга, предприемачеството и финансите - с това се срещнаха младите хора, посетили лятната академия за ученици на Висшето училище за застраховане и финанси. Едноседмичното приключение е безплатно и е за всички гимназисти от цялата страна.

За пета поредна година ученици от 10 до 12 клас имат възможност да изберат своя професионален път в сферата на бизнеса, както и да подобрят финансовата си грамотност. Лектори са успешни представители от бизнеса, които споделят личния си опит.

Адриана и Йордан, ученици от 11 клас в Търговската банкова гимназия, като за втори път посещават академията. И двамата са категорични, че чрез социалните мрежи в днешно време може да се прави успешно бизнес.

На ден лятната академия посещават между 30 и 40 ученици, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
ти да видиш преди 4 години
а аз се чудех колко много милионери има в България, то било щото ходили на академия! а хляба кой ше пече, желаещи да работят?!
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цяла държава само бизнесмени и управители! Няма един бачкатор с нормална заплата. Скоро ще си препродавате чужди стоки в България, и съм сигурен, че ще знаете как да убеждавате. И с какво се промени България от социализма? Просто западни фирми станаха превзеха пазара, защото нашите все тарикати и не могат сами да си внасят от Китай и Азия.