Не насаждайте омраза, г-н Борисов, за да не я пожънете!

Мария Капон определи изказването на бившия министър председател като безсрамно
Обновена: 13 апр 2013 14:19 | 13 апр 2013 14:18, Петя Славова
351
Не насаждайте омраза, г-н Борисов, за да не я пожънете!
Снимка: Булфото

Обидно и безсрамно е бившият министър-председател Борисов да твърди, че пенсионерите са му "изяли" резерва. Това заяви Мария Капон, председател на ЕНП в писмо до медиите.

След като три години слушахме от любимия му министър Дянков, че излизаме от кризата и че резервът е наред, днес нагло ни бе обяснено, че не ГЕРБ, а пенсионерите са... изяли резерва. Това изказване удивително прилича на думите на един друг кандидат за министър председател, комуто бяха виновни "алчните старци, изпълзели на припек"....

Очевидно PR съветниците на Борисов са го посъветвали да хвърли вината за некадърното управление във финансовия сектор на възрастните хора в България, защото те обикновено гласуват за социалистите и не му трябват в момента, пише още в писмото. Капон заяви, че това са нашите майки и бащи, които мизерстват и не те ви изядоха резерва, а ви отгледаха с грижа и любов, а резерва ви го изсмукаха през схеми приближените ви фирми и монополи.
Председателят на ЕНП подчерта: "Не насаждайте омраза г-н Борисов, за да не я пожънете!"

Настоящият служебен премиер също не бе подминат от болестта на наглостта, обхванала управляващите и обяви досиетата за "чалгата на прехода". Наистина ваденето им на светло се оказа дълго като чалга песен, но съдържанието им вади мръсното бельо на комунизма и не дава шанс на мнозина да изперат мръсната си съвест. Диктатурата на комунистите и машите им от тайните служби погубиха живота на десетки хиляди и съдбата на стотици хиляди. Нужно е поне уважение към пострадалите от безчинствата на Държавна сигурност и смирение пред собствената семейна история на г-н Райков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
3
 
0
 
! Отговори
Коцев преди 11 години
Че те пенсионерите главно са комунисти. Твърдият електорат на БСП са именно пенсионерите, които са вечно недоволни. Борисов посочва именно тях за виновници. Все пак има разлика от пенсионер до пенсионер. Има различни видове пенсионери. Но Бойко визира точно пенсионерите, които са електората на БСП и на които им се плаща за да гласуват за БСП и да подливат вода на останалите.
245
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като има толкова безработни кой ще изкарва пенсийте
244
2
 
1
 
! Отговори
z преди 11 години
boiko shte si syrba sam poparata sega na tezi izbori da podkrepim razlichnite hora v dqsno 44 nomer ENP
243
2
 
0
 
! Отговори
bbbbb преди 11 години
nqma poveche boiko stiga mu tolkova ae chao da si har4i parite koito ukrade
242
1
 
0
 
! Отговори
asd преди 11 години
vsichko koeto kazva kapon e taka samo che nemoga da razbera zashto naroda shte glasuva otnovo za nego kakvo ochakvate shte stanem kato GYRCIQ nai veroqtno
241
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко е най-големия комунист от всички!
240
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Onzi Какъв комунизъм те е затресъл тебе бре? Теб вълчица ли те е раждала и нямаш майка и баща????? И откога истината казана право в очите е оплюване!!!! Ходи да правиш фелацио на вожда си и млъкни!
239
1
 
0
 
! Отговори
Mitacheto преди 11 години
Boiko - v kategoria sam sas sebe si po otnoshenie na nekadarnost!
238
1
 
4
 
! Отговори
Герго преди 11 години
Много правилно изказване от страна на Капон - една от малкото хора които адекватно разкритикуват Борисов.
237
2
 
0
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 11 години
Всичките са един дол дренки !
236
5
 
3
 
! Отговори
Lora преди 11 години
Kapon ne moje da me nakara da glasyvam za neia,zahtoto ne mi e simpatithna s tova opluvane.Xorata znaiat dobre koi ohtetiava pensionerite,no ne e Borisov i zatova az sam pensionerka,no hte glasyvam za Boiko Borisov.
235
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***,*** и голям *** е Боко,а симпатизантите му *** и мазохисти!
234
3
 
9
 
! Отговори
sever преди 11 години
До Българин koi da my kage na toa *** kato vsichki okolo nego sa prostaci
233
10
 
4
 
! Отговори
справедлив преди 11 години
Г-н Бойко Борисов направи една ретроспекция .......Предишното правителство вдигна пенсиите в края на мандата си.Де факто пенсиите се изплащаха от бюджета на правителството на ГЕРБ......нищо извън това уточнение не е казал!
232
0
 
4
 
! Отговори
of 266 пенсионерка преди 11 години
Твоите пари и осигурителните вносси на всички пенсионери са изядени още преди годините на прехода.Но българските пенсионери страдат от т н Стокхолмски синдром. Справка - Чичо Гугъл
231
2
 
6
 
! Отговори
hanko преди 11 години
Tikvocha mrazi naroda si kakto nikoi predi nego ne go e mrazal . Milicionerskata haika nqma ni6to ob6to s balgarsiya narod
230
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тиквата изкуфя напълно и какви ли още ще ги бръщолеви.
229
7
 
6
 
! Отговори
румен преди 11 години
До JoannaПенсионния фонд, който е бил много богат фонд/регистриран десетилетия преди 9.09.1944 г./, открадна Людмила Живкова за да си построи НДК, и да си прави камбани, Знаме на мира и т.н. От тогава пенсионерите получават пенсии от бюджета, а бюджета се пълни от нашите данъци. НДСВ/ или Тройната коалиция въведоха допълнително пенсионно осигуряване/ задължително за родените след 1960 г./, което е пирамида за да крадат нашите лични вноски и вноските, които правят работодателите за пенсии.
228
8
 
26
 
! Отговори
Донев преди 11 години
А не видяхте ли другата истина казана в открит текст от самия бивш минпредседател-мутра - НЯМА ВАЛУТЕН РЕЗЕРВ. Мутрата го окраде, нищо не вкара и сега другите му виновни. Това е резултат от управлението на най-простото и крадливо правителство. То и такова да се нарече е много силно - сбирщина от калинки и бандит
227
6
 
30
 
! Отговори
пенсионерка преди 11 години
Аз искам МОИТЕ пари , които съм си изработила за пенсия и нямам нужда от благоволенията на Борисов ! Къде са парите ни ?