Мая Манолова не се вижда като партиен функционер

Омбудсманът: Сериозен проблем при фирмите за бързи кредити
Обновена: 8 юни 2019 11:17 | 8 юни 2019 11:16, Елка Василева
17
Мая Манолова не се вижда като партиен функционер
Снимка: аррхив, БТА

Аз съм адвокат на гражданите, няма как да се видя в образа на партиен функционер, заяви омбудсманът Мая Манолова пред bTV. Според нея публичните позиции съществуват, за да решават проблемите на хората.

По повод общественото обсъждане на новите цени на тока и парното Мая Манолова посочи, че е било бутафорно.

Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) проведе в петък обществено обсъждане с граждани и сдружения за новите цени на тока, които влизат в сила от 1 юли. Очаква се средно увеличение с 4,5% на парното и топлата вода за цялата страна, а при тока увеличението ще е средно с около 3,5%.

"Решенията предварително са взети. Отсъстваха представители на министерството на енергетиката, депутати, представители на Столичната община, синдикати и работодатели", обясни Манолова.

С колко поскъпва токът ще разберем на 1 юли

По думите й цените на природния газ на международните пазари са се сринали до дъното, но в същото време цената на парното в България е стигнала своя таван.

Още по темата

"За съжаление гражданите нямат право да обжалват в съда актовете на КЕВР. Единственият субект, който може да обжалва тези решения, са енергийните дружества, но те нямат интерес от това", отбеляза Манолова.

Според омбудсмана сериозни са проблемите при бързите кредити. По думите й една от причините хората да теглят кредити е, че не могат да си платят битовите сметки.

"Тези фирми заобикалят закона, не спазват правилата и измислят всевъзможни уловки", коментира Манолова. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая не беше ли главната героиня на костинбротската афера ????
12
0
 
2
 
! Отговори
Dedo преди 4 години
То да са само тия.А нещо с банките ще направиш ли?В цял свят банките предоставят безплатен дебитен акаунт,в който можеш да си държиш парите и да оперираш с тях.Само в тъпанаристан за да си изтеглиш пари от сметката или от банкомата плащаш 2-3 лева на транзакция. Да платиш данък или такса към държавата плащаш такса.Подновявах документи за самоличност и платих някакви ненормални 5-6 лева такса към банката?!Отделно ти взимат едни 2-2.50 на месец да ти обслужват сметката?*** народ...
11
6
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Мая да се кандидатира като независим кмет на София наесен.Ще събере повече гласове от сегашната кметица-бокова калинка;гарантирано от гепи-герб.
10
4
 
6
 
! Отговори
Оруел преди 4 години
*** на диктатора, ще се присъедини към другата *** Слави!
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А стига де. В партията няма ли мъже с топки, та все жени пробутват на течение. Оставете майчето на мира. Да се фръцка, на позициял която прави само вятър. Няма как да сбърка, щото нищо не прави. Иначе изприказва няколко хиляди думи на ден, за да подържа емоционалната си потребност. Да не е луда, да оглавява бърдака.
8
3
 
6
 
! Отговори
Мая Костинбродска преди 4 години
Само лае. Те не е по-добра от Импексова. Аз лично не и вярвам. Тя много бързо забрави, че плака пред Борисов, да я назначи за омбутсман, защото не я искат в БСП, иначе трябва да си ходи на село. Няма ненаказано добро.
7
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво е свършила Тая фльорца всъщност....?!!!Припомнете ми, бе...!!!
6
9
 
17
 
! Отговори
Алов преди 4 години
Таз кат обудсман направи повече отколкото ГЕРБ + БПС за предните 20 години за държавата. Браво, един устат човек да си намери точното място
5
2
 
12
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !!! 4 Манолова не се страхува или е благодарна на Борисов за благата службица. А може би е поумняла. Знае ли човек ?
4
7
 
10
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Мая или я купиха ГЕРБ, или я заплашиха започвайки разследване срещу мъжа и. Може и двете едновременно. Тази Мая не е онази, която жилеше Бойко Борисов като оса. Приказките за надпартийност на омбудсмана ги оставете за наивниците. Манолова се страхува от ГЕРБ и няма да посмее да се кандидатира за кмет.
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЕ, но определено се вижда, като бъдещ премиер :)
2
1
 
9
 
! Отговори
Веченъ Длъжникъ преди 4 години
Теглете и не връщайте --накрая ще се откажат да дават !
1
11
 
8
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
То и Нинова след провала би трябвало да не се вижда като партиен функционер , ама ей на , вижда се. Не се отказва и това си е.