Денков: Вие нямахте инфлация, нямахте и война

От ГЕРБ му отвърнаха: "Стига с тази война!"
Обновена: 21 юни 2022 15:19 | 21 юни 2022 15:19, Нели Христова
52
Денков: Вие нямахте инфлация, нямахте и война
Снимка: БГНЕС

Просветният министър Николай Денков призна, че е разочарован от велите дебати по вота на недоверие.

Честно казано, очаквах днес да бъде много бурно, много диначмично, какво се оказва колеги - че нямате какво да кажете на този вот, а когато ви се отговори, нямате какво да допълните", каза той, аплодиран от управляващите в залата.

"Стига с тази война? По-цинично изказване от днес, не съм чувал", коментира още министърът на образованието и науката.

„За икономическата цена на инфлацията, това, което мога да кажа е, че – да, вие нямахте инфлация, нямахте и война“, обърна се преди това той към ПГ на ГЕРБ, след което последва реплика от страна на опозицията в пленарна зала: „Стига с тази война!“, което провокира и реакцията на Денков, че през днешния ден не е чувал по-цинично изказване.

„Поне книжки да бяхте прочели, за да знаете какво означава войната“, каза още Денков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
0
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Добре, но вие дойдохте да оправите "нещата" и какво? Осрахте се,изсрахте се на всичко и вместо да мълчите говорите нелепости
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Амеба )
43
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С тия делегирани бюджети и да не се повтаря, ГЕРБ направи, образователната ни система да произвежда престъпници и общи работници. 12-ти клас не могат да четат, ама нали разчитат, че *** народ, лесно се управлява. Ще затрият нацията, само да са на власт.
42
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДЕНКОВ ИЗЛЪГА ЗА ЗАПЛАТИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ- УВЕЛИЧИХА ГИ НЕ СЪС 25% НАД СРЕДНАТА ЗАПЛАТА А С 12% НАД 1250 ЛВ ЗА МЛАДШИ УЧИТЕЛ - ОТВОРЕТЕ НАРЕДБА ЗА ЗАПЛАТИ УЧИТЕЛИ ОТ М МАЙ 2022Г- НА ЛЪЖЦИ НЕ ВЯРВАМ ДОРИ КОГАТО КАЗВАТ ИСТИНАТА.
41
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Денков, абе едни задачки за НВО за 10 клас и ги объркахте! Засрами се! А за НВО за 7 ми клас турили една задача за движение- нито един учител не можа да я реши същия ден... Турили я там заради корупция да обслужва само СМГ, че само техните ученици да я решат! Абе срам! Как не го е срам този тип!
40
0
 
0
 
! Отговори
До до 18 преди 1 година
Хайде холан! Междусистемната газова връзка "Гърция - България" (IGB Project) е обявен за проект от национално значение и "Национален обект" с Решения на Министерски съвет на Република България 615/14.07.2009 г. и 452/07.06.2012, а от гръцка страна със Закон 4001/2011. Първото правителство на Б.Борисов е с мандат: 27 юли 2009 - 29 май 2013 г. За да е обявен за проект от национално значение, значи би трябвало да е бил изготвен, приет и утвърден преди това, не ли?
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
проф Атанас Семов казва Учебниците са подложени на Баташко клане, в тези учебници българчетата са обучавани за еничари.....
38
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Г-н Денков, вие сте учен човек ,знаете как да влеете акъл на ученици - малки и големи . Но не знаета ,че завършени geбuлu на средна възраст ,каквито са вашите опоненти , не подлежат на превъзпитание , пореди причината , че нямат развита втора сигнална система . Те имат само първосигнални реакции - ядене , пиене , крадене ...
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДеньоСороса има кредити да изплаща, недейте му бута управлнието на човечеца :(
36
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
оставка на соросоидния Денков каква програма и планове на сорос залагаш по учебниците предател такъв
35
1
 
4
 
! Отговори
Бешовлиев преди 1 година
Тоя цайс е много зле, как да не имало инфлация при ГРОП? През последния мандат на тиквата (2017-2021) Жилищата поскъпнаха с 50% и повлякоха и другите стоки нагоре с по 25-30%. Кисело мляко през 2017 80ст, а през 2021 1.10 колко процента ръст е?
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До: номер 35 Еми ето на, сега разбра, във война сме с Русия!Забрави ли че ни врътнаха газовото кранче "братушките", а?Забрави ли че ни нарекоха техен враг, тоест "неприятелска държава", което е същото? А ти на чия страна си в тази война, избирай? На врага? Или на наша? Щото ако си на страната на врага трябва тебе да те почваме? Изясни се!
33
2
 
1
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
Стига с тази война ли??? На Денков го казва??? Денков какво общо има с Путин бе???Да го кажат на Путин "Стига с тази война"!!! Егати наглеците са тия от ГЕРБ!!! Да плеснем с ръце и да се прегърнем с руснаците ли предлагате бе наглеци??? Кирил Петков за какво ходи в Киев според вас???
32
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 29Така е, но защо ли точно тези книжки Денков не ги е прочел?
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това правителство уцели най-кофтия етап на икономическия цикъл, а ГЕРБ хванаха най-добрия. Българина да не се лъже, който и да дойде, положението ще е трудно още поне 2-3 години.
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютно прав е академика, ако беше Бойко положението в най-добрия случай щеше да е същото.
29
5
 
3
 
! Отговори
Денков преди 1 година
е най-вредният от всички..Съсшпа образованието на няколко поколения
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ББ разгони посредниците на газ и тогава цената падна!Сега ДРУГАРИ СЕ НАРЕДИХА ЗА ПОСРЕДНИЦИ ЗА ГАЗ,ЗА ГОРИВА, ЗА ИЗНОС НА ОРЪЖИЕ!БКП яко смуче парите на народа! БКП Е МАФИЯТА ОТ 1989Г!
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как да не са имали инфлация и кризи? 2008-а икономическата, 2011-та Сирия, 2014-та Либия, Украйна 1, 2009-та газовата криза, 2013-та имиграционната криза, 2015-та втората имиграционна криза 2020-та КОВИД. Ще каже човек, че сте първото правителство дето някога е управлявало по време на криза. Преди вас всички имаха кризи, дали бяха преходи, дали ги убиваха като Луканов, дали световни кризи, дали финансов разпад като Виденов. Нито едно правителство не е управлявало по хубаво време. БЕЗ ОПРАВДАНИЯ!
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не почнаха с май-свирепата икономическа криза до момента, опоскан бюджет популистки вдигнати пенсии от дрогарете, спрени еврофондове и минимална заплата 280лв. ако не ме лъже паметта. И при тях имаше война(в Сирия) и Ковид имаше и една година Орешарски ама кака Корнела тези работи ги е забравила, както и ПП. И сега Василев да ми обяснява че ще се взимат дългове и няма лошо в това при положение, че Гърция е пресен пример какво се случва е малко нахално. И да имате добри помисли нямате знания.