Борисов: Президентът Радев трябва незабавно да смени Демерджиев

Той коментира убийството на граничаря край Елхово
Обновена: 8 ное 2022 16:25 | 8 ное 2022 16:25, Нели Христова
151
Борисов: Президентът Радев трябва незабавно да смени Демерджиев
Снимка: БГНЕС

На брифинт в централата на ПГ ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов коментира убийството на граничния полицай от мигранти

"Преди две години това нямаше как да се случи. Това не беше тема за българското общество. Изключително слабо ръководство на МВР. Президентът Радев трябва незабавно да смени Демерджиев", заяви той.

Борисов допълни, че има информация от турска страна за подадени сигнали, че "техните каналджии стават все по-нагли".

"Изключително слабо професионално ръководство на МВР, което вече две години бездейства. Изключително слаби. Убеден съм, че Радев незабавно трябва да смени Демерджиев. Всички смени в "Гранична полиция" ги направи Демерджиев", обясни той.

"Вместо да обикаля като предшественика си и да се занимава, с каквото не му е работата, преките му ангажименти към границата - 0 справяне, полицейска кръв по улиците, катастрофи с полицаи, дрогирани полицаи. Герои с "чадъри" над тях", критикува още Борисов силовия министър.

Според лидера на ГЕРБ трябва да има оставки в МВР. "Навсякъде е пълно с мигранти. Балканският път се върна в България. И със Сърбия ще правят ограда, ще ни градят като маймуни. Заради Демерджиев и компания. И да няма оставка - това е нахалство", добави той.

"Парламентарната група на ГЕРБ-СДС и на ПП показаха съвсем различно ниво днес. Професионални разговори, идеи и политики. Хората искат точно това и всички искаме да стане", така Борисов коментира срещата на ГЕРБ и "Продължаваме промяната" днес.

"Българите ще видят едно огромно мнозинство по много теми. Има два подхода от тук нататък. Анализ от Горанов и Асен Василев, за да продължат двете партии разговорите на експертно ниво", каза още той.

"Войната в Украйна няма как да свърши. Нито една от страните няма да се предаде. Считам, че Запорожие е огромен риск за нашия регион, затова трябва да имаме парламент. Решения трябва да се взимат", каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че днес няма победители и победени.

"Искам да поздравя президента, че прояви разбиране. Той можеше много бързо да раздаде мандататите и да няма време да се случи всичко това", каза още Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ти незабавно трябва да влезеш в затвора заради скапаната ограда за стотици милиони,през която всеки може да мине и да убива български полицаи и който си поискат.
120
0
 
2
 
! Отговори
Хора бдете преди 1 година
Хора това са плодовете на Борисов.Има ги по места кадрите им.
119
3
 
5
 
! Отговори
Магелан преди 1 година
Колко нагъл тип и намкюри трябва да бъде една голяма зелена тиква и капацуна от Банке че да му се дава трибуна и отново са му слушаме простотиите и бисерите?Този нагъл крадец и лъжец първо да върне откраднатите милиарди лева за да си върнем взетите кредити и слет това по бързата процедура са бъде осъден доживотен затвор и да ходи са ги лежи в Белене.
118
8
 
3
 
! Отговори
ХАОС преди 1 година
Много нагла мутра бее, как можахте да гласувате пак за него?! Ти остави че МВР и тия изчадия дето се зародиха като Семерджиев бяха произведени именно от Борисов, но и последните им кампании са пълен криндж. "По-силни от хаоса", "Ред в хаоса" и тн като индикира, че този хаос те самите си го създадоха, защото НИКОЙ реално не управлява освен тях в последните 12-13 години, болна работа...
117
4
 
5
 
! Отговори
Петров преди 1 година
Они сеа нема ли да ме земат за нещо да залебим с малко паре, вече колку станА само обикалям и плещим глупости, сподели пред съпартийци Борисов.
116
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво, Борисов,направи си черен пиар на гроба на загиналия полицай,Бог да прости момчето,светла му памет !!!
115
5
 
8
 
! Отговори
toti преди 1 година
А спри се бе майсторе,никой не те търси за коментар,ама си мислиш че си още голямата работа,а нищо не мръдна 10год,но си цар да намираш косури !!1
114
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е наследство от тоя *** и сега обвинява другите след него. Същото беше и когато навлизаше в политиката само плюеше по останалите. Този освен да плюе друго не знае. И вече се изложи тотално защото той е един от предшествениците. Семерджиев е покриван от много години точно по времето на тоя и сега като е разкрит случая иска някой друг да обвинява за това. Много недостойно.
113
4
 
15
 
! Отговори
Vamp преди 1 година
Пъмпкина след Хелоуин много се въодушеви да е шеф пак на всичко, да може да тъпче чекмеджето.
112
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига си размахвал лапи,пенсио.Жителите на Елхово се кълнат,че турците помагат на мигрантите.*** при тях да се обясняваш
111
4
 
18
 
! Отговори
Смахнатия преди 1 година
Аз съм смахнат, но не чак толкова колкото гербер за да не мога да мисля и да ме манипулират ! Страдам заради ппростотията на тиквеничетата !
110
14
 
3
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Добре че е Гешев и когато Гешев вече не е главен какво умници ще вали златен дъжд или справедливост ще се раздава по рашковски ли значи всичко се държи само и единствено от Гешев всесилен чак ме хваща смях ако не е трагично
109
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде пак, с чужда пита помен прави. Преди време Турция имаше ангажимент да оддържа настъплението на бягащите към Европа и пари получаваше от ЕС за тая работа и такъв натиск по границата не е имало.... Ама нали трябва Боко да излиза и да манипулира и да лъже безогледно - те неговите избиратели и на гола кука кълват и после повтарят мантрите като зомбирани!
108
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Срам ме е че съм българин.шом има толкова нагли,безскруполни ***,като Борисов
107
1
 
6
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
116, ами те само глUпаците и неразсъждаващие не знаят за Гешев !
106
8
 
2
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Не знаех че ключът е в Гешев значи добре А ти знаеш ли как България беше ограбена от много преди Гешев много преди Борисов знаеш ли това Гешев бил всесилен ама че не знаех
105
16
 
3
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Нищо на никой не внушавам само правя разлика от това преди и вече 2 год управление на подмяната къде са инфраструктурата на промяната показаха ли как се прави НЕ вместо това неистово се лъже и краде къде са онези пари оставени от лошият Борисов за Хемус кой ги взе знаеш ли и за какво се изхарчиха защо тези същите белите не направиха поне една пътека Няма покажете как се прави успешно Нищо само с викове лъжи крясъци не става
104
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истината е че такиви старчоци вряли и кипяли в политиката крали ,натрупали богатство трябва всички да се махат , не се наядоха не се напиха , дори трябва да забранят всички партии със закон ,чак тогава България ще дръпне напред
103
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
109-ти, цялата истина е дълбоко маскирана в "покоите" на прокурорчето Гешев, но рано или късно ще излезе в съдебната зала ! Доказателствата са представени от организации и министри, скоро и свидетелите ще проговорят, само наивниците които пречат на България повтарят това за доказателствата, защото нямат разум, а контролиран мозък !
102
9
 
3
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Нали всички искаме България да се развива успешно защо едни викат срещу други българи срещу българи така ли ще се постигне успех с венецуелските машини с репресии с рашковисти със *** назначени стани да седна саботажи комисион лъжи месии няма