Бетонират релсовия път на третия лъч на метрото

До края на годината София ще се сдобие с новата линия
4 юли 2019 12:06,
16

Снимка: Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova

Започнат е вторият етап от бетонирането на релсов път на третия метролъч между станциите на Орлов мост и при Малък градски театър "Зад канала", съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова на страницата си във Facebook.

Наесен с песен и в третата линия на метрото: Централният участък готов на 80%

До края на месеца трябва да е напълно готов релсовият път
между бул. "Владимир Вазов" и депо "Земляне". Първите осем километра от третата линия на метрото - от бул. "Владимир Вазов" през Орлов мост - "Одеон" - НДК - бул."България" до "Красно село", се планира да бъдат въведени в експлоатация до края на годината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
до 9 преди 4 години
казваш,че всичко е само в софия ? ами - да ! и от ваше село всички се преселиха тук и от околийския ви град. къде искаш да построят метро- в долно нанагорнище ли ? има хора - има метро ! това е. и стига излишен рев против софиянци. 3/4 от тях са вашите деца, приятели и роднини. до като омразата е в кръвта ви, нищо хубаво не може да ви се случи, защото няма и да видите , и да познаете доброто.
11
0
 
5
 
! Отговори
Унуфри преди 4 години
До House M.D.Бате , я наистина ела до София ("на СофияТА") и се опитай да разбереш разликата между метростанция Красно село и депо Земляне.
10
5
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Колега #7 в близост до гараж "Земляне има две депа. Едното е "Красна поляна". Другото е зад самия гараж, но, ако имате предвид него, то изразът " до депо "Земляне" губи всякакъв смисъл, защото метростанцията на пазар "Красно село" е по-близо до сградата на общината, отколкото до депото.
9
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, нали Крадланка Глупъндъкова беше обещала че до 1 юли ще е готово ?
8
30
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цяла България тъне в чудовищна мизерия и недоимък, но на софиянци и златни релси ще им сложат скоро. Всичко е само в София. Аз не знам дали софиянци знаят, че северозападната част на България все пак е част от България.
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До House M.D.Депо Земляне е в непосредствена близост до гараж Земляне - ела някой път в София, да го видиш. А за бетонирането - така както успяваш да си включиш компютъра с бетонираната си глава, така и влаковете ще вървят по бетонираните релси.
6
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много спирки, доста бавно и висока цена от 1,60 лв.
5
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До края на годината е мит и легенда. На Красно село зее една огромна дупка, а потни общаци пушат цигари, докато умуват над нея. Ако ще да се на...ете, пак не можете да изпълните проекта до края на годината. Само не разбирам защо ви трябва да лъжете хората.
4
10
 
5
 
! Отговори
Последно преди 4 години
Всеки човек заслужава да живее втория си живот без да го бърка неговото минало ... Във много аспекти не съм човекът, който съм бил и няма да позволя миналото да се окаже по-силно от бъдещето ... Не трябва ... И не може ...
3
8
 
30
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 4 години
Те морето бетонираха, та едни релси на метрото ли няма...
2
8
 
3
 
! Отговори
Безочлив тъпак преди 4 години
От всичко на света най много ме дразни манталитета на една порода хора, възползващи се с години от чужди грешки, правейки ги и превръщайки ги в огромни, заради собствената си жалка същност. Не ме оставяте да погреба миналото си аз, а продължавате да го връщате отново и отново. Аз не съм този човек вече и не искам да съм миналото си ... Този човек който съм бил е отдавна мъртъв. Оставете го да почива в мир ... Всяко негово връщане предизвиква
1
23
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
1. Като излеят бетона върху релсите, как ще минават по тях метровлаковете?2. Къде се намира депо (подчертавам "депо") "Земляне"?